Author Topic: Intuitivna sporočila  (Read 97904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
Re: Intuitivna sporočila
« Reply #60 on: August 07, 2012, 10:28:49 PM »
Všečna tema  :)
Se priporočam tudi jaz za eno intuitivno sporočilce.

Ko in če boš pozabila na vse kar je bilo, zato ne boš nič manj ti, nič manj cela in nič te ne bo manjkalo.
Ko spustimo kar smo prerasli in gremo dalje, nas zato nič ne manjka, nas ne zmanjka, lažji smo in naredimo prostor, da pridejo nove stvari, ker drugače je včasih taka gužva, da nimajo prostora in zdrsijo mimo nas, potem se pa čudimo, zakaj jih ne moremo ujeti in živeti.
Bodi vesela in lažje boš živela.  8) :-*

Oh, to mi pa res ne da miru. Ravno te dni je spet priplavalo na površje... Bo treba dokončno spustit.
Hvala!  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #61 on: August 08, 2012, 07:06:06 PM »
Nensi, sem uzivala na morju in sele sedaj prebrala to temo.Vau, krasna sporocila. Prosim te se jaz za en tvoj intuitivni preblisk oz. intuitivno sporocilo zame. Hvala :-*

A boš malo počakala prosim, danes preutrujena, ne gre, upam da mi uspe še pred petkom ko grem na dopust  8)
Mogoče se pa kdo drug opogumi in ti kaj prišepne, saj je tukaj na forumu v izobilju intuitivnih deklet in fantov  :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #62 on: August 08, 2012, 07:36:39 PM »
Nensi, sem uzivala na morju in sele sedaj prebrala to temo.Vau, krasna sporocila. Prosim te se jaz za en tvoj intuitivni preblisk oz. intuitivno sporocilo zame. Hvala :-*

A boš malo počakala prosim, danes preutrujena, ne gre, upam da mi uspe še pred petkom ko grem na dopust  8)
Mogoče se pa kdo drug opogumi in ti kaj prišepne, saj je tukaj na forumu v izobilju intuitivnih deklet in fantov  :)

Nensi, je ze prav tako, poglej tvojo uro posta. Ocitno se ucim potrpezljivosti :) Bi rada vse takoj pa ne gre vedno. Vseeno hvala za tvoj trud, da si mi kljub utrujenosti, napisala tole zame pomembno sporocilo. Ce te pa se kaj prebliskne pa bom z veseljem prebrala tvoje sporocilo. Pa spocij se in napolni si baterije, vzemi si cas le zase, dovoli si brez kancka slabe vesti biti tudi kdaj malo "egoisticna" in pomembna le sebi.Uzivaj :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #63 on: August 09, 2012, 11:27:39 AM »

Nensi, je ze prav tako, poglej tvojo uro posta. Ocitno se ucim potrpezljivosti :) Bi rada vse takoj pa ne gre vedno. Vseeno hvala za tvoj trud, da si mi kljub utrujenosti, napisala tole zame pomembno sporocilo. Ce te pa se kaj prebliskne pa bom z veseljem prebrala tvoje sporocilo. Pa spocij se in napolni si baterije, vzemi si cas le zase, dovoli si brez kancka slabe vesti biti tudi kdaj malo "egoisticna" in pomembna le sebi.Uzivaj :-*

živijo srčica
hvala ti za tvoje sporočilo meni v temle odgovoru, je čisto na mestu, se tega ravno učim, pa sem še v mali šoli, hahaha

sporočilo zate si pa tako prepoznala že sama, zato samo še tole:
izredno si intuitivna in senzibilna, ne boj se tega, kljub temu da je včasih težko, ko kar slutimo kaj se bo zgodilo, pa se res in se potem obremenjujemo, če smo mi to povzročili, s tem ko smo mislili na to, vedi da je odgovor NE in še enkrat NE, ker to niso tvoje misli kreacije ampak takrat si odprta in samo prečitaš kar se v bistvu že dogaja in prihaja, neodvisno od tebe, zato ni prav novene potrebe da te darove zapiraš in zaklepaš v sebe
uporabi jih za svoje dobro in dobro tistih, ki te potrebujejo

bodi skrajno lepo in pazi nase, veliko počivaj, kadar čutiš da to rabiš  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #64 on: August 09, 2012, 03:22:58 PM »

živijo srčica
hvala ti za tvoje sporočilo meni v temle odgovoru, je čisto na mestu, se tega ravno učim, pa sem še v mali šoli, hahaha

sporočilo zate si pa tako prepoznala že sama, zato samo še tole:
izredno si intuitivna in senzibilna, ne boj se tega, kljub temu da je včasih težko, ko kar slutimo kaj se bo zgodilo, pa se res in se potem obremenjujemo, če smo mi to povzročili, s tem ko smo mislili na to, vedi da je odgovor NE in še enkrat NE, ker to niso tvoje misli kreacije ampak takrat si odprta in samo prečitaš kar se v bistvu že dogaja in prihaja, neodvisno od tebe, zato ni prav novene potrebe da te darove zapiraš in zaklepaš v sebe
uporabi jih za svoje dobro in dobro tistih, ki te potrebujejo

bodi skrajno lepo in pazi nase, veliko počivaj, kadar čutiš da to rabiš  :-*

Mi je šla kurja polt, ko sem tole prebrala. Še kako res je. Že dolgo se borim z občutki krivde za vse kar se dogaja okrog mene. Vendar verjamem, da bom enkrat zmogla spustiti tudi to in se sprejeti v celoti.
Hvala Nensi, zlata si :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #65 on: August 12, 2012, 07:47:12 PM »
Oooo, Nensi, tudi meni bi prav prišla kakšna tvoja intuitivna domislica. Hvala!  :-*

Vse preveč analiziraš in kompliciraš, se vrtiš v krogu enih in istih stvari in dilem in trilem. Ni treba da ne zaupaš odgovorom, ki jih dobiš in začutiš. Ko nekaj veš in izveš, naredi kar čutiš in se ne vračaj k vedno istim dvomom, ker s tem blokiraš ustvarjalno energijo in si zapiraš možnosti za naprej.
Zaupaj vesolju in njegovim odgovorom, zaupaj svoji duši, da jih je sposobna razumeti in ti jih posredovati.
Uživaj  8) :-*

Hvala, Nensi! Ja kaj naj rečem, seveda drži.  ;)
 :-* :-*

Prav provociraš me, da sem mal jezna, kot pravi Taja  :o
Jaz bi raje, kot da pritrdiš, da drži, da mi poveš kdaj boš kaj naredila glede tegain predvsem kdaj  :P.
Ker sem malo zlopamtilo, če se prav spomnim, se tvoje-moji vpogledi in odgovori že kako leto do dve vrtijo v temle smislu, kot je tale.
Ja saj drži, saj vem, ampak ..... Ampak kaj, pa do kdaj? Pa zakaj, pa za koga?
Daj srce zlato zberi pogum, pošlji vse skupaj k vragu in zadihaj in bodi to kar si in vse to kar si zaslužiš.
Rada te imam in ti pošiljam vso vesoljno energijo podpore  :-* :-* :-*

Joj, draga Nensi, ko bi ti vedela, kako delam, se že celo večnost matram v to smer. Zdaj sem pa sploh v tako mrakobnem obdobju, da joj. Hvala ti za poslano vesoljno energijo podpore!!  :-* :-* :-*

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #66 on: August 16, 2012, 09:14:54 AM »
Jaz imam pa posebno prošnjo  :)

Namreč kako se vam intuitivno zdi, da bi naši bebici pasalo ime...ne najdem the imena za punčko (sicer je še čas, vendar me zanima, če imate kakšno dobro idejo ali preblisk). Fantek bo Tine, punčka pa bi bila po moje Neja, vendar mojemu ni všeč, čeprav se mi to ime suče po glavi od začetka nosečnosti. Spola ne vemo. Sem najbolj za 4 črke in za slovenska imena (upam, da dušica, ki prihaja tudi  ;D). Od dušice pa nisem še dobila nobenega namiga zaenkrat ali pa ga nisem prepoznala.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: August 16, 2012, 11:38:56 AM »

Namreč kako se vam intuitivno zdi, da bi naši bebici pasalo ime...ne najdem the imena za punčko (sicer je še čas, vendar me zanima, če imate kakšno dobro idejo ali preblisk). Fantek bo Tine, punčka pa bi bila po moje Neja, vendar mojemu ni všeč, čeprav se mi to ime suče po glavi od začetka nosečnosti. Spola ne vemo. Sem najbolj za 4 črke in za slovenska imena (upam, da dušica, ki prihaja tudi  ;D). Od dušice pa nisem še dobila nobenega namiga zaenkrat ali pa ga nisem prepoznala.

Meni osebno so všeč imena, ki imajo pomen in pozitivno vibracijo

Lepa, Zala, Vida, Živa, Vera, Gala, Iris, Gaja, Maja ............. itd. če se držim samo 4 črk.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #68 on: August 16, 2012, 01:59:01 PM »
Intuitiven preblisk:
Zala :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #69 on: August 16, 2012, 03:43:44 PM »
Intuitiven preblisk:
Zala :-*

Zanimivo, ko sem brala predlagana imena, sem se jz tudi ustavila ob Zali. Moj osebni izbor v nosečnosti za punčko je bil pa Maruša  :D

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #70 on: August 16, 2012, 08:34:07 PM »
Hvala za namige  :-*

Imena so mi všeč, problem je pri nekaterih, tudi Zali, da je že v ožjem krogu zasedeno...mi je pa zelo lepo ime, tudi Vida...prej sem razmišljala o Viti  :)

Mi je pa Neja všeč, ker je Jerneja, Tine, ker je Martin, doma pa imamo Naceta (Ignac) :)
Malce pa gledam še numerološko zraven, tak da....ah...upam, da se mi dušica oglasi in jasno pove, kako želi, da jo kličemo  :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #71 on: August 18, 2012, 11:58:55 AM »
Hvala za namige  :-*

Imena so mi všeč, problem je pri nekaterih, tudi Zali, da je že v ožjem krogu zasedeno...mi je pa zelo lepo ime, tudi Vida...prej sem razmišljala o Viti  :)

Mi je pa Neja všeč, ker je Jerneja, Tine, ker je Martin, doma pa imamo Naceta (Ignac) :)
Malce pa gledam še numerološko zraven, tak da....ah...upam, da se mi dušica oglasi in jasno pove, kako želi, da jo kličemo  :)

Sporočila lahko dobiš na vse mogoče načine.

Sin mi je npr. en teden pred rokom sporočil, da sva razmišljala v pravo smer, ampak, da bi raje daljšo verzijo. Če ne bi bil fant, bi pa imel ime (ki ga je potem dobila hčer) in sem ga praktično vsak dan videla v eni reklami, potem pa me je en dan kot strela z jasnega zadelo, da je to ime za punčko.

Če bo moj ZA, da imava še enga otročka, sem pa sporočilo o imenu za punčko že dobila (oz. če ne bo otročku tako ime, pa se za tem sigurno skriva nekaj, kar pa sedaj še ne poznam). Ko sem hodila po Lošinju mi je non stop eno ime hodilo po glavi, potem pa dvignem pogled in zagledam ime napisano nad eno trgovino.  :D

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #72 on: August 18, 2012, 02:43:21 PM »
Apemaya..super sporočilca od otrok  :)

Ma za prvega sem takoj vedela in od trenutka mu je pasalo, za drugega nisem našla nobeno ime, ki bi ga začutila in se je nosečnost potem končala s ss....sedaj pa mi Neja čisto od začetka skače pred nosom...najbolj čutim to ime..bo treba dragega prepričat  :P

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #73 on: August 19, 2012, 11:59:39 AM »

ojla
moja prva misel je bila Ajda/Aida, pol sem pa videla, da če bi bila Aida, da je premetanka tvojega nicka tukaj na forumu = Daia
papa  :-*

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #74 on: August 19, 2012, 05:50:14 PM »
Nensi  :D :D :D

Ajda je meni najlepše žensko ime (slovensko, kratko)...prvorojenec bi bil Ajda, če bi bil punčka in bi mu ime zelo pasalo. Nekako v tej nosečnosti nisem razmišljala dosti o tem imenu, sploh zato, ker je sedaj v našem okolju enih par majhnih Ajd, prej bi bla pa praktično edina  :)
Ampak kot opcija bo pa ostala...verjetno bova vedela pravo, ko bova dete videla. Vsaj tako je bilo tudi pri prvem...ko sva ga dobila v naročje, sva vedela, da mu paše ime, ki sva ga prej izbrala.