Nensi, sem uzivala na morju in sele sedaj prebrala to temo.Vau, krasna sporocila. Prosim te se jaz za en tvoj intuitivni preblisk oz. intuitivno sporocilo zame. Hvala 
A boš malo počakala prosim, danes preutrujena, ne gre, upam da mi uspe še pred petkom ko grem na dopust 
Mogoče se pa kdo drug opogumi in ti kaj prišepne, saj je tukaj na forumu v izobilju intuitivnih deklet in fantov 
.
Nensi, je ze prav tako, poglej tvojo uro posta. Ocitno se ucim potrpezljivosti
Bi rada vse takoj pa ne gre vedno. Vseeno hvala za tvoj trud, da si mi kljub utrujenosti, napisala tole zame pomembno sporocilo. Ce te pa se kaj prebliskne pa bom z veseljem prebrala tvoje sporocilo. Pa spocij se in napolni si baterije, vzemi si cas le zase, dovoli si brez kancka slabe vesti biti tudi kdaj malo "egoisticna" in pomembna le sebi.Uzivaj 
živijo srčica
hvala ti za tvoje sporočilo meni v temle odgovoru, je čisto na mestu, se tega ravno učim, pa sem še v mali šoli, hahaha
sporočilo zate si pa tako prepoznala že sama, zato samo še tole:
izredno si intuitivna in senzibilna, ne boj se tega, kljub temu da je včasih težko, ko kar slutimo kaj se bo zgodilo, pa se res in se potem obremenjujemo, če smo mi to povzročili, s tem ko smo mislili na to, vedi da je odgovor NE in še enkrat NE, ker to niso tvoje misli kreacije ampak takrat si odprta in samo prečitaš kar se v bistvu že dogaja in prihaja, neodvisno od tebe, zato ni prav novene potrebe da te darove zapiraš in zaklepaš v sebe
uporabi jih za svoje dobro in dobro tistih, ki te potrebujejo
bodi skrajno lepo in pazi nase, veliko počivaj, kadar čutiš da to rabiš