Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Intuitivna sporočila
Daia*:
Hvala za namige :-*
Imena so mi všeč, problem je pri nekaterih, tudi Zali, da je že v ožjem krogu zasedeno...mi je pa zelo lepo ime, tudi Vida...prej sem razmišljala o Viti :)
Mi je pa Neja všeč, ker je Jerneja, Tine, ker je Martin, doma pa imamo Naceta (Ignac) :)
Malce pa gledam še numerološko zraven, tak da....ah...upam, da se mi dušica oglasi in jasno pove, kako želi, da jo kličemo :)
apemaya:
--- Quote from: Daia* on August 16, 2012, 08:34:07 PM ---Hvala za namige :-*
Imena so mi všeč, problem je pri nekaterih, tudi Zali, da je že v ožjem krogu zasedeno...mi je pa zelo lepo ime, tudi Vida...prej sem razmišljala o Viti :)
Mi je pa Neja všeč, ker je Jerneja, Tine, ker je Martin, doma pa imamo Naceta (Ignac) :)
Malce pa gledam še numerološko zraven, tak da....ah...upam, da se mi dušica oglasi in jasno pove, kako želi, da jo kličemo :)
--- End quote ---
Sporočila lahko dobiš na vse mogoče načine.
Sin mi je npr. en teden pred rokom sporočil, da sva razmišljala v pravo smer, ampak, da bi raje daljšo verzijo. Če ne bi bil fant, bi pa imel ime (ki ga je potem dobila hčer) in sem ga praktično vsak dan videla v eni reklami, potem pa me je en dan kot strela z jasnega zadelo, da je to ime za punčko.
Če bo moj ZA, da imava še enga otročka, sem pa sporočilo o imenu za punčko že dobila (oz. če ne bo otročku tako ime, pa se za tem sigurno skriva nekaj, kar pa sedaj še ne poznam). Ko sem hodila po Lošinju mi je non stop eno ime hodilo po glavi, potem pa dvignem pogled in zagledam ime napisano nad eno trgovino. :D
Daia*:
Apemaya..super sporočilca od otrok :)
Ma za prvega sem takoj vedela in od trenutka mu je pasalo, za drugega nisem našla nobeno ime, ki bi ga začutila in se je nosečnost potem končala s ss....sedaj pa mi Neja čisto od začetka skače pred nosom...najbolj čutim to ime..bo treba dragega prepričat :P
nensi:
--- Quote from: Daia* on August 16, 2012, 09:14:54 AM ---Jaz imam pa posebno prošnjo :)
Namreč kako se vam intuitivno zdi, da bi naši bebici pasalo ime...ne najdem the imena za punčko (sicer je še čas, vendar me zanima, če imate kakšno dobro idejo ali preblisk). Fantek bo Tine, punčka pa bi bila po moje Neja, vendar mojemu ni všeč, čeprav se mi to ime suče po glavi od začetka nosečnosti. Spola ne vemo. Sem najbolj za 4 črke in za slovenska imena (upam, da dušica, ki prihaja tudi ;D). Od dušice pa nisem še dobila nobenega namiga zaenkrat ali pa ga nisem prepoznala.
--- End quote ---
ojla
moja prva misel je bila Ajda/Aida, pol sem pa videla, da če bi bila Aida, da je premetanka tvojega nicka tukaj na forumu = Daia
papa :-*
Daia*:
Nensi :D :D :D
Ajda je meni najlepše žensko ime (slovensko, kratko)...prvorojenec bi bil Ajda, če bi bil punčka in bi mu ime zelo pasalo. Nekako v tej nosečnosti nisem razmišljala dosti o tem imenu, sploh zato, ker je sedaj v našem okolju enih par majhnih Ajd, prej bi bla pa praktično edina :)
Ampak kot opcija bo pa ostala...verjetno bova vedela pravo, ko bova dete videla. Vsaj tako je bilo tudi pri prvem...ko sva ga dobila v naročje, sva vedela, da mu paše ime, ki sva ga prej izbrala.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version