Author Topic: Intuitivna sporočila  (Read 97920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Intuitivna sporočila
« Reply #90 on: December 26, 2012, 11:48:30 AM »
Bi se kar javila ...
Hvala, nensi, za tole.

Kaj bo zaznamovalo moje leto 2013?
Kako bo glede ureditve službe in osebnega življenja?

Tvoje leto 2013 bo zaznamovala strma pot navzgor, v višave in daljave ki si jih zaslužiš in po katerih hrepeniš.
Ne bo ti nič podarjeno, ker je tvoja duša pač izbrala tako pot šolanja, vse kar je prelahko ti je dolgočasno in te ne izpolnjuje.
osebno življenje bo umirjeno in ti bo dajalo potrebno stabilnost, ki ti bo dajala trdno oporo na službeni poti, ki te bo vodila, na začetku bo morda izgledalo sem ter tja, pa vendar po točno zate začrtani poti.
Ne bori se na silo in trdo, prepusti se toku dogajanja in lažje bo šlo, boš manj popraskana, prišla pa boš točno tja kamor moraš.
Včasih je manj več.  :o
Papa, objem  ;D :P :D

Samo tole bom rekla ...

YES!!!

In seveda hvala od srca.  :-*
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #91 on: December 26, 2012, 11:49:50 AM »
Evo nensi, jaz se tudi javim. Lahko kar za 2013, kaj me čaka, kako bo na ljubezenskem in poslovnem področju?

Hvala  :-*
9ZK 674

Offline Luna

• Mojster
« Reply #92 on: December 26, 2012, 11:59:49 AM »
Jaz bi tudi eno sporočilce prosim :) Tako na splošno za 2013, čemu naj se posvetim? :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #93 on: December 26, 2012, 12:01:35 PM »
Evo nensi, jaz se tudi javim. Lahko kar za 2013, kaj me čaka, kako bo na ljubezenskem in poslovnem področju?

Čaka te točno to kar rabiš, razvajanje, naslajanje, oplajanje.
2013 bo zate prelomno na mnogih področjih. Nič ne bo več kot je bilo.
Zrasla boš, odvrgla boš stara premajhna oblačila.
lotila se boš novih stvari, odkrivala boš področja, ki so ti bila do zdaj neznana, nepomembna in tuja.
edino kar ti pa lahko prepreči da dosežeš vse in še več kot želiš si ti sama, če se boš oklepala starih stvari in jih ne boš upala, znala ali zmogla spustiti
šla boš na pot in se vrnila spremenjena, drugačna,nova
ne ustraši se same sebe, sprejmi svojo preobrazbo in naj ti bo vodilo tega, kar bi rada postala
ljubi in vzljubi sebe, do zadnje celice tvoje biti in našla boš ljubezen k,i jo iščeš
vse ostalo boš odkrila sproti, na svoji poti, pusti se presenetiti, ne obremenjuj se s tem da moraš že zdaj vedeti vse za celo leto in vsak dan sproti
kaj boš imela od tega, zamudila bi kup lepih presenečenj,
naj bo vsak dan sproti darilo, ki ima zate presenečenje in sporočilo
ko si boš na življenje upala gledati tako boš bogata, najbogatejša
upaj si, zaupaj si, vse bo dobro, ker vse že je dobro
objem  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #94 on: December 26, 2012, 12:09:10 PM »
Jaz bi tudi eno sporočilce prosim :) Tako na splošno za 2013, čemu naj se posvetim? :-*

Lunca moja draga, posveti se sebi, ne samo ponoči, ko je čas ki je samo tvoj, tudi čez dan bodi sama s seboj, začuti kaj rabiš, da na sebe čisto ne pozabiš - to je tvoje glavno vodilo in sporočilo
saj drugi zato ne bodo prikrajšani, ko boš ti zadovoljna in ne zlovoljna, ker si izčrpana in utrujena od neskončnega in neumornega razdajanja, jim bo celo bolje, več bodo dobili in imeli od tebe in tvojih darov
spočij se in odpočij se kjerkoli in kadarkoli se le lahko
preutrujena si in zato se ti zdi da se vrtiš v krogu in to te dela razdražljivo in nestrpno, čeprav to ti nisi, si ravno nasprotje vsega tega, le da si zaradi usmerjenosti na ven pozabila kako je biti popolnoma miren, srečen in zadovoljen
ne bo treba veliko, da boš spet dosegla svoj mir in stabilnost, pomembno pa je, da v ternutkih ko čutiš utrujenost znaš reči ne, nič se zato ne bo podrlo, nihče ne bo zato nič zamudil in izpustil, niti ti sama ne
spi, počivaj, crkljaj se, ne delaj nič, samo bodi in dihajj in zaživela boš v novi energiji, tvoje baterije se bodo obnovile in potem bo vse lažje, tako kot mora biti
srečno, objem  ;) 8)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #95 on: December 26, 2012, 12:12:05 PM »
Uau nensi, točno to sem razmišljala v zadnjem času, samo še upoštevati moram, hvala najlepša :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #96 on: December 26, 2012, 12:12:52 PM »

Čaka te točno to kar rabiš, razvajanje, naslajanje, oplajanje.
2013 bo zate prelomno na mnogih področjih. Nič ne bo več kot je bilo.
Zrasla boš, odvrgla boš stara premajhna oblačila.
lotila se boš novih stvari, odkrivala boš področja, ki so ti bila do zdaj neznana, nepomembna in tuja.
edino kar ti pa lahko prepreči da dosežeš vse in še več kot želiš si ti sama, če se boš oklepala starih stvari in jih ne boš upala, znala ali zmogla spustiti
šla boš na pot in se vrnila spremenjena, drugačna,nova
ne ustraši se same sebe, sprejmi svojo preobrazbo in naj ti bo vodilo tega, kar bi rada postala
ljubi in vzljubi sebe, do zadnje celice tvoje biti in našla boš ljubezen k,i jo iščeš
vse ostalo boš odkrila sproti, na svoji poti, pusti se presenetiti, ne obremenjuj se s tem da moraš že zdaj vedeti vse za celo leto in vsak dan sproti
kaj boš imela od tega, zamudila bi kup lepih presenečenj,
naj bo vsak dan sproti darilo, ki ima zate presenečenje in sporočilo
ko si boš na življenje upala gledati tako boš bogata, najbogatejša
upaj si, zaupaj si, vse bo dobro, ker vse že je dobro
objem  :-*

Joj, Nensika, tole si pa tako zadela, da res samo uau  :o Ravno to sedaj delam, opuščam stvari in navade, ki mi ne služijo, skušam slediti svoji pravi biti. Verjamem tudi, da mi bo uspelo.

Hvala ti  :-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #97 on: December 26, 2012, 12:14:35 PM »
Ooooo, Nensi, a lahko še zame eno modro popotnico za leto 2013, prosim?  :D
Hvala!  :-*

p.s. bi se kar bolj v karierno področje usmerila z vprašanjem.  ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #98 on: December 26, 2012, 12:17:02 PM »
hvala, nensi

zanimivo-ze nekaj dni me "preganja", da moram nekaj na sebi/zase narest...da sem ujeta med (se vedno) plenice, redne obroke za moja dva...rutina pac. nekaj manjka-ekzekli  8)

vse dobro v 2013 tudi tebi :-*

hvala za tale feedback - ja saj v bistvu vedno že sami vse vemo, pa kar ne zaupamo svojim občutkom, ali pa če jim včasih ne upamo reči ne, ravno tistim ki so nam najbližji, ker mislimo da jih s tem za kaj prikrajšamo

zlato pravilo kadar nam ni ok je tisto iz avijona - ko padejo maske, ker zmanjkuje kisika, najprej nadenemo svojo, šele potem ostale, tudi otroke, ker če mi nismo ok ne bomo mogli pomagat nikomur več
preprpsto in enostavno, samo težko izvseti pri sebi in naših bližnjih, deluje pa edinole po tem principu
ker ko smo mi ok, imajo tudi vsi drugi več od nas, kot pa če smo čisto izžeti in utrujeni
saj veš, quality-time over quantity-time je tudi pri otrocih bolje
veliko bolje da si eno uro kvalitetno z otrokom, kot pa 5 ur vsa stravmirana in tečna ...
saj bo vse ok, zaupam vate da boš speljala kot je treba  8) :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #99 on: December 26, 2012, 12:26:42 PM »
Ooooo, Nensi, a lahko še zame eno modro popotnico za leto 2013, prosim?  :D
Hvala!  :-*

p.s. bi se kar bolj v karierno področje usmerila z vprašanjem.  ;)

Modra naj ti bo vodilo ne nepotrebno opravilo.
Modra si, pa modra ne upaš biti. Bojiš se tega kar veš, kar čutiš, kar slutiš.
Postavljaš si vprašanja, pa ne upaš poslušati in upoštevati odgovorov, ko jih dobiš.
Če ne misliš resno ne preiskušaj božje potrpežljivosti z vedno enimi in istimi vprašanji, ker te ne bo več jemala resno.
Če želiš da ti bo v poslovnem svetu uspelo boš morala sama sebi priznati, kar drugi že davno vedo in ti priznavajo, da si posebna, da si vredna, da znaš in zmoreš, skratka da si na svojem področju zelo izjemna.
>Dokler si sama tega ne priznaš in se ne boš dobro počutila v svoji koži boš vedno znova privlačila v svoje poslovno življenje priložnosti ali partnerje, sodelavce, stranke, ki ti bodo dokazovale nasprotno. Nič slabega ti nočejo, so le soigralci in tvoji ućitelji v igri, v kateri se moraš naučiti ceniti sebe, ker kose boš cenila sama te bodo cenili tudi drugi, nič prej. Ker ti si dirigent ki piše glasbo tvoje zgodbe, vsi ostali so le tako prijazni, da sodelujejo v njej.
Kakšna bo vsebina igre pa določaš ti.
Kot tudi kako dolgo boš igrala to igro, preden se lotiš naslednje.
Presposobna si, škoda bi bilo da vse svoje talente in sposobnosti ki si jih prinesla v ta lajf porabiš in zaigraš v ponovitvah le ene predstave, ko imaš s seboj materiala za nove in nove premiere. :o
Papa, objem  :)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #100 on: December 26, 2012, 12:29:46 PM »
Bi se kar javila ...
Hvala, nensi, za tole.

Tvoje leto 2013 bo zaznamovala strma pot navzgor, v višave in daljave ki si jih zaslužiš in po katerih hrepeniš.
Ne bo ti nič podarjeno, ker je tvoja duša pač izbrala tako pot šolanja, vse kar je prelahko ti je dolgočasno in te ne izpolnjuje.
osebno življenje bo umirjeno in ti bo dajalo potrebno stabilnost, ki ti bo dajala trdno oporo na službeni poti, ki te bo vodila, na začetku bo morda izgledalo sem ter tja, pa vendar po točno zate začrtani poti.
Ne bori se na silo in trdo, prepusti se toku dogajanja in lažje bo šlo, boš manj popraskana, prišla pa boš točno tja kamor moraš.

Samo tole bom rekla ...

YES!!!

Zdaj, ko sem pa premlela, ozavestila, bom pa še komentirala.

Napisano zelo drži. Moja pot je precej težka, na njej sem se učila veliko, ampak pa tudi pričakujem, da bo prišel čas za nagrado, ko bo vložen trud obrodil sadove. Če se mi ne bi bilo treba za vsako stvar trudit, se borit, se ne bi naučila mnogih stvari. Želim si napredka, razvoja - kar seveda ne pomeni, da ne cenim danega trenutka.
Moje domače okolje, zlasti moj mož, mi je v veliko oporo in pomoč. Vzpodbuja me, me podpira, pripravljen mi je pomagati. Vem, da se nanj lahko zanesem in vem, da bova lahko. Ampak kljub temu rada svoje življenjske preizkušnje rešujem sama. Ni ravno moj način, da bi čakala princa na belem konju, da me bo razvajal in mi nudil vse, jaz bom pa v zlati kletki utonila v dolgočasju. Kot si rekla ...
In zdaj da bo prišel pravi čas. Je že pravi čas, da pride pravi čas.  ;D Sem se vmes že mnogokrat spraševala, če res pride pravi čas. Saj je v bistvu vedno pravi čas. Saj veva, kaj mislim - čas za napredek na bolj primerno. Na področje, kjer bom lahko zaživela - tu so vse moje sposobnosti in lastnosti tako grdo potisnjene v kot ...

Veselim se.
9ZK 656

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #101 on: December 26, 2012, 12:40:03 PM »
Bi se kar javila ...
Hvala, nensi, za tole.

Samo tole bom rekla ...

YES!!!

Zdaj, ko sem pa premlela, ozavestila, bom pa še komentirala.

Napisano zelo drži. Moja pot je precej težka, na njej sem se učila veliko, ampak pa tudi pričakujem, da bo prišel čas za nagrado, ko bo vložen trud obrodil sadove. Če se mi ne bi bilo treba za vsako stvar trudit, se borit, se ne bi naučila mnogih stvari. Želim si napredka, razvoja - kar seveda ne pomeni, da ne cenim danega trenutka.
Moje domače okolje, zlasti moj mož, mi je v veliko oporo in pomoč. Vzpodbuja me, me podpira, pripravljen mi je pomagati. Vem, da se nanj lahko zanesem in vem, da bova lahko. Ampak kljub temu rada svoje življenjske preizkušnje rešujem sama. Ni ravno moj način, da bi čakala princa na belem konju, da me bo razvajal in mi nudil vse, jaz bom pa v zlati kletki utonila v dolgočasju. Kot si rekla ...
In zdaj da bo prišel pravi čas. Je že pravi čas, da pride pravi čas.  ;D Sem se vmes že mnogokrat spraševala, če res pride pravi čas. Saj je v bistvu vedno pravi čas. Saj veva, kaj mislim - čas za napredek na bolj primerno. Na področje, kjer bom lahko zaživela - tu so vse moje sposobnosti in lastnosti tako grdo potisnjene v kot ...

Veselim se.

Je tako ja.
Tisti, ki so boji, da bo kaj zamudil, zamuja največ.
Če so naše misli usmerjene v to kaj bo, pa čakamo kdaj bo in premlevamo kako se bo zgodilo, zamujamo tisto kar se nam dogaja zdaj, ne zaznavamo lepote sedanjega trenutka in ostaja občutek, da se nam godi krivica, ker smo že dovolj dolgo čakali in se pripravljali, da zdaj je pa že čas, da se kaj končno zgodi...
Zamujamo pa vse kar se dogaja sproti, ker tega nimamo časa opaziti.
Važno je, da se odločimo ali bomo čakali na Godota ali upamo spoznati, da smo Godot v bistvu mi sami  8)

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #102 on: December 26, 2012, 12:40:43 PM »
iiii, lahko mogoče še jaz prosim za 2013? Nensi hvala, ker se takole potrudiš  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #103 on: December 26, 2012, 12:49:45 PM »
iiii, lahko mogoče še jaz prosim za 2013? Nensi hvala, ker se takole potrudiš  :-*

če bi bili vsi ljudje na svetu tako umirjeni in "pošlihtani" kot si ti in tvoji odnosi, bi bilo na svetu takoj vsaj pol bolje, lažje, lepše
leto 2013 ti prinaša obilo blagoslovov in lepih energij, ker boš žela tisto, kar si ves ta čas nesebično brezpogojno in ljubeče dajala in podarjala sebi in drugim
ti si ena tistih, ki že ve, da je pomembno najprej poskrbeti zase da lahko poskrbiš potem še za druge
ker to znaš in tega učiš še druge bo v letu ki prohaja vesolje nesebično poskrbelo  zate
vse kar si želiš in po čemer hrepeniš se bo udejanoilo, le prositi moraš za to
bodi in ostani taka kot si, svet potrebuje sončke, ki svetijo s svojo nesebičnostjo in s svojim zgledom dajejo navdih še drugim, s svojo svetlobo pa jim kažejo pot, ko jim je težko
poklon in objem iz srca draga moja  :-* :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #104 on: December 26, 2012, 12:59:07 PM »
Tudi jaz se javljam za sporočilce za 2013... Hvala :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna