Author Topic: Intuitivna sporočila  (Read 97738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Intuitivna sporočila
« Reply #150 on: December 30, 2012, 08:30:25 AM »
Ne morem se upreti, Nensi. Čutim tako globoko intuitivne vpoglede, da se seveda prijavim še jaz.  ;D

Rena, naša tarotologinja, numerologinja, astrologinja, psihologinja, pedagoginja ... Poln koš darov nosiš s seboj, ga skrbno neguješ in plemenitiš, poliraš in brusiš.
Če na štartni črti čakamo, da bo nekaj popolnoma popolno, mogoče nikoli ne bomo niti štartali.
Popolnost je iluzija, trenutek, ki mine in porodi naslednjega, še boljšega, bogatejšega, polnejšega za izkušnjo preteklega.
Če mu seveda pustimo, ga spustimo ko mine in odpremo roke naslednjemu, še nerojenemu, polnemu potenciala.
Česa se bojiš, same sebe, tega da ti bodo priznali da si dobra, da ne boš več neznana?
Predobra si, da bi se skrivala in čakala na pravi trenutek. Vsak je pravi, če in ko se odločiš.
Pa srečno pot Kekec  :-*

O Nensi, čisto si me presunla. Kako si pa ti intuitivna, senzibilna  :o, ne mislim samo zase, vsa tvoja sporočila, ki jih berem...vau. Hvala za popotnico in velik velik objem (Mojca  :D ) :-* :-* :-*
« Last Edit: December 30, 2012, 08:32:15 AM by Rena »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #151 on: December 30, 2012, 09:11:50 AM »
Nensi, ko boš na volji, prosim še zame sporočilo  :-*

Volja je pot, tebi je ne manjka, tudi ko se vedno znova zdi, da gre vse narobe, pa ko ti vsi in vse dokazuje da tako pa ne gre. Ne oziraj se na to, to so le hologrami, ki priplavajo v tvoje vidno polje, da ti dajo možnost, da jih prezreš in odpihneš.
Velika si, večja kot oni, kakorkoli se trudijo te ne morejo zakriti in zaslepiti.
Mogoče za trenutek zaustavijo, pa še to verjetno le zato, da ti omogočijo da si oddahneš, spočiješ, novo pot odkriješ.
Vsak je svoje sreče kovač, to zate še posebej velja, orodja si dovolj prinesla s seboj, uporabljaš ga, včasih pozabljaš, za hip založiš, pa spet najdeš.
Skreiraj si pravljico, pripada ti, zaslužiš si jo.
Srečno, objem,  :-*

Nensi, draga  :-* :-* :-*

Hvala ti. Si bom spravila sporočilo in ga večkrat brala. Dotaknila si se me v dno duše. Hvala  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #152 on: December 30, 2012, 11:09:29 AM »
Nensi, ko boš na volji, prosim še zame sporočilo  :-*

Volja je pot, tebi je ne manjka, tudi ko se vedno znova zdi, da gre vse narobe, pa ko ti vsi in vse dokazuje da tako pa ne gre. Ne oziraj se na to, to so le hologrami, ki priplavajo v tvoje vidno polje, da ti dajo možnost, da jih prezreš in odpihneš.
Velika si, večja kot oni, kakorkoli se trudijo te ne morejo zakriti in zaslepiti.
Mogoče za trenutek zaustavijo, pa še to verjetno le zato, da ti omogočijo da si oddahneš, spočiješ, novo pot odkriješ.
Vsak je svoje sreče kovač, to zate še posebej velja, orodja si dovolj prinesla s seboj, uporabljaš ga, včasih pozabljaš, za hip založiš, pa spet najdeš.
Skreiraj si pravljico, pripada ti, zaslužiš si jo.
Srečno, objem,  :-*

Nensi, draga  :-* :-* :-*

Hvala ti. Si bom spravila sporočilo in ga večkrat brala. Dotaknila si se me v dno duše. Hvala  :-*

hvala tebi in tvoji duši, da sta mi dovolili pokukati v svoje načrte
bodi lepo  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #153 on: December 30, 2012, 11:10:50 AM »
Ne morem se upreti, Nensi. Čutim tako globoko intuitivne vpoglede, da se seveda prijavim še jaz.  ;D

Rena, naša tarotologinja, numerologinja, astrologinja, psihologinja, pedagoginja ... Poln koš darov nosiš s seboj, ga skrbno neguješ in plemenitiš, poliraš in brusiš.
Če na štartni črti čakamo, da bo nekaj popolnoma popolno, mogoče nikoli ne bomo niti štartali.
Popolnost je iluzija, trenutek, ki mine in porodi naslednjega, še boljšega, bogatejšega, polnejšega za izkušnjo preteklega.
Če mu seveda pustimo, ga spustimo ko mine in odpremo roke naslednjemu, še nerojenemu, polnemu potenciala.
Česa se bojiš, same sebe, tega da ti bodo priznali da si dobra, da ne boš več neznana?
Predobra si, da bi se skrivala in čakala na pravi trenutek. Vsak je pravi, če in ko se odločiš.
Pa srečno pot Kekec  :-*

O Nensi, čisto si me presunla. Kako si pa ti intuitivna, senzibilna  :o, ne mislim samo zase, vsa tvoja sporočila, ki jih berem...vau. Hvala za popotnico in velik velik objem (Mojca  :D ) :-* :-* :-*

Hvala in hvala za objem Mojčka, že uživam v njem  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #154 on: December 31, 2012, 11:14:52 AM »
Nensi, prosim še zame eno sporočilce. Zanimajo me odnosi doma in partnerski odnos v letu 2013.
Hvala :-*

Odnosi doma bodo točno taki kot jih boš potrebovala za svoje učenje, hitreje kot boš prepoznavala sporočila in lekcije hitreje se bodo odpletali in "urejali".
Kot da se preveč obremenjuješ s partnerskim odnosom in vse hočeš vedeti takoj, za vse večne čase. Prepusti se in samo uživaj. Kar se bo dogajalo te bo presenetilo ni se bo postavilo in sestavilo bolje, kot  bi si ti lahko kadarkoli zamislila, ker verjemi, vesolje tam zgoraj visoko v 3D
dimenziji dosti bolje presodi in sestavi koščke našega mozaika v prelepo sliko, veliko lepšo kot bi bila naša 2D percepcija in slikanica.
Želim ti prelepo leto, vesolje ti ga bo poklonilo, ga boš sprejela?  :-*

Nensi srcica, hvala za cudovito sporocilo. :-* :-* :-*
 Sem pripravljena na cudovito leto, sem pripravljena na vse lepo in vem, da mii vesolje to podarija,jaz pa  to hvalezno sprejemam
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #155 on: January 05, 2013, 11:42:13 AM »
v času ki prihaja bodite umirjeni, zazrite se vase, poiščite svoje sanje, ne sklepajte kompromisov, ko začutite, da je nekaj dobro za vas. Izstopite iz trenda poneumljanja množičnih medijev, to so sredstva, ki jemljejo ogromno energije in nič ne vračajo, le nemir in prepir. Ko bomo vsi prenehali vlagati energijo v širjenje škandalov, prepirov, senzacij ... ko bomo svojo pozornost in energijo preusmerili v pozitivne in produktivne stvari, bodo ta nihala obstala, saj ne bo nikogar, ki bi jih hranil. Naš vsakdan pa se bo hitro in bistveno spremenil.

Ne pristajajte na manj kot vam pripada, ne ozirajte se na mnenja drugih, da to ni močoče, verjemite vase in v svojo moč, verjemite v vesolje, da vas podpira.
Dihajte, pijte veliko vode in jejte polnovredno hrano.

Objemite se in vase verjemite.  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #156 on: January 05, 2013, 12:21:45 PM »
v času ki prihaja bodite umirjeni, zazrite se vase, poiščite svoje sanje, ne sklepajte kompromisov, ko začutite, da je nekaj dobro za vas. Izstopite iz trenda poneumljanja množičnih medijev, to so sredstva, ki jemljejo ogromno energije in nič ne vračajo, le nemir in prepir. Ko bomo vsi prenehali vlagati energijo v širjenje škandalov, prepirov, senzacij ... ko bomo svojo pozornost in energijo preusmerili v pozitivne in produktivne stvari, bodo ta nihala obstala, saj ne bo nikogar, ki bi jih hranil. Naš vsakdan pa se bo hitro in bistveno spremenil.

Ne pristajajte na manj kot vam pripada, ne ozirajte se na mnenja drugih, da to ni močoče, verjemite vase in v svojo moč, verjemite v vesolje, da vas podpira.

Jes ... hvala  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #157 on: January 05, 2013, 06:10:37 PM »
lepo sporočilce! hvala :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #158 on: January 05, 2013, 09:39:54 PM »

Hvala, nensi, se nagibam v to smer in mi je tole samo potrditev, da sem na pravi poti

:-*
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #159 on: January 09, 2013, 09:52:53 AM »
draga Nensi, se lahko še jaz priporočim za sporočilce za to leto  ;)

HVALA IN VELIK OBJEM  :-* :-* :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #160 on: January 10, 2013, 08:01:46 PM »

dobrodošla nazaj najprej, sem te pogrešala  :-* :-* :-*

sporočilo:
Ti pa vse kar moraš vedeti že veš.

To je to. Sem pogledala včeraj in je prišlo tole, danes tudi, kratko, sldko, jedrnato.
Srečno torej  :-*
Objem, ta velikkkk  8)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #161 on: January 11, 2013, 07:20:50 AM »

dobrodošla nazaj najprej, sem te pogrešala  :-* :-* :-*

sporočilo:
Ti pa vse kar moraš vedeti že veš.

To je to. Sem pogledala včeraj in je prišlo tole, danes tudi, kratko, sldko, jedrnato.
Srečno torej  :-*
Objem, ta velikkkk  8)

hvala Nensi, mislim si, kmalu bom vedela, če res VEM  ;D

draga moja, veliiiik objem nazaj in  :-* :-* :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #162 on: January 11, 2013, 12:14:51 PM »

Hvala Nensika  :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #163 on: January 11, 2013, 03:06:23 PM »

Hvala Nensika  :-* :-*

prosim Nenika  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #164 on: January 27, 2013, 02:16:30 PM »

Oooo hvala draga Nensi :-* :-* Na trenutke imam res občutek, da sem izčrpala vse možnosti. Bom pogumna in drzna in ja...se učim sprejemati  :D

saj veš kakšne so naše preizkušnje: tisto kar učimo in ozaveščamo druge se prej ali slej sešteje in pridrvi kot malo močnejša lekcija še na naš jedilnik, da pokažemo če znamo in zmoremo tudi mi, ne le v teoriji, tudi v praksi
ne dvomim da ti ne bi uspelo zaužiti tudi tega posladka  :o 8)
cmokca  :-*

Ufffa pa je pridrvelo in mi je vzelo sapo, da sem mislila, da je konec z mojim dihanjem. :o :o Pljuča še bolijo, dih pa je že lažji....še malo pa upam, da bo posladek zaužit in prebavljen  8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115