Drage moje pridne deklice,
jutri pa preden začnete z meditacijo in poglabljanjem vase, vzemite list papirja in nanj napišite vse ovire, kar se jih lahko le spomnite na vaši poti k razrešitvi situacije / situacij, ki ste jih na začetku navedle kot vprašanja oz izzive.
Vključite prav vse, od zunanjih vzrokov, okoliščin, oseb... do notranjih razlogov (strah, nezaupanje, nemoč, ...).
Potem pojdite v proces in bodite s pozornostjo na vseh teh ovirah in samo dihajte. In dihajte in dihajte.
Tudi če se bodo pojavljali neprijetni občutki prosim zdržite, dihajte, dihajte in sprejmite vse občutke, misli ... karkoli se pač pojavi.
Ker bo proces lahko bolj intenziven kot običajno, prosim to delajte doma, v svojem mirnem kotičku, drugače tega raje ne delajte (v službi, v naglici, če niste pri stvari).
Ko bodo vse napetost popustile in boste svobodnejše in lažje dihale, mirnejše pa prosite naj se vam v mislih pokaže ovira, ki je največja. (tisto kar v mislih prvo zagledate, začutite, zaslišite ali enostavno veste, da je to tako).
Mislite nanjo in si jo živo predstavljajte ter ob tem 10x izgovorite:
oprosti mi, odpusti miKo končate list z vsemi zapisanimi ovirami zažgite in prerežite vezi z vsem kar je bilo na njem.
Če se vam bodo v naslednjih dneh še pojavljale ideje, kaj vse bi še napisale na list postopek ponovite in ponavljajte dokler ne bo ok.
Sem z vami, srečno in javite kaj kako je šlo.
Objem nensi in angelčki