Author Topic: Intuitivna sporočila  (Read 98028 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Intuitivna sporočila
« Reply #480 on: October 23, 2014, 06:12:24 PM »
Jaz tudi še nisem uspela, se mi na polno dogaja vsak dan, bom, bom.... :)

Srce daj mal poglej, kdaj si se zadnjič sama sebi na polno dogajala
 :o :-X

Ti bom kar od skorpijonke nalogo še semle prilimala, je tudi zate ta prava:
Pa če smem prišepniti, še malo poglej in začuti, ko boš v procesu zakaj odlašaš in vsem in vsemu razen sebi prostor daješ in čas podarjaš, bo zanimiv proces, poskušaj začutiti motiv, skozi katerega deluješ
lalalalala  :P :-*

;D :-*
Sem opravila nalogo :)
Pojavljalo se mi je veliko slik ljudi s katerimi se mi zdi, da nimam se vse razcisceno, in ti ljudje so odigrali celo paleto obcutkov...Obcutki neizmerne moci, akcije, potem obcutki neizmerne nemoci, pasivnosti,strah da sem odpovedala na zivljenjsko pomembnem podrocju, lahkotnost, divjost...
Rekla si naj meditiram na SAMOZAUPANJU, se je pokazalo, da se ni pravega samozaupanja, da so se vedno dvomi in strahovi ali sem ravnala oz. se ravnam prav...
Odgovora se nisem dobila :)
Predihala, listek grem pa zdaj zazgat :)
Hvala Nensi :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #481 on: October 23, 2014, 06:21:01 PM »
No zdaj me pa mrazi...listek zazgala in zanimivo ni zgorel cel listek, delcek je ostal in na njem pomemben zapis, ki me matra od vsega napisanega najbolj :o In tega trenutno ne morem zazgati, ker je moker, sem ga kurila v umivalniku...moram sedaj pocakati, da se posusi, potem zazgem se ta delcek ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #482 on: October 23, 2014, 06:40:49 PM »
No zdaj me pa mrazi...listek zazgala in zanimivo ni zgorel cel listek, delcek je ostal in na njem pomemben zapis, ki me matra od vsega napisanega najbolj :o In tega trenutno ne morem zazgati, ker je moker, sem ga kurila v umivalniku...moram sedaj pocakati, da se posusi, potem zazgem se ta delcek ;D

Kaj imava midve iste fore. Prvič besedo za meditacijo, drugič pa težave z zažigom  :D. Sem včeraj tud morala še 3 x zadnji košček papirja prižigat. Na balkonu mi je veter nagajal, zadnji delček sem že v wc-ju zažigala in še tam komaj. Pa tudi je neka beseda še bila, sam se mi ni dalo pogledat, katera že  :P

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #483 on: October 23, 2014, 06:43:46 PM »

Ti bom kar tule na oba posta odgovorila, da ju ne lepim skupaj:
super, kar se ti je pokazalo, ne obremenjuj se s tem, če trenutno še ni odgovora, bo ko bo čas  ;)
meditiraj še dalje na samozaupanje in začuti in poglej, kje so še strahovi in dvomi, in zakaj, napiši jih še na kak listek in ponovi postopek

to da te zebe in mrazi je super, se energijsko čistiš od vsega kar je bilo na listku,
to da del ki te je najbolj mučil ni zgorel pa tudi znak, da je tam bilo in je delno še nakopičene veliko energije, zapletov, ...
mogoče bi bilo fajn da se preden spet skuriš ta delček spet povežeš s to temo in se vprašaš in pogledaš kaj je še zadaj, če mogoče lahko še kje kaj odpleteš in razrešiš, mogoče dobiš še kak namig, potem pa skuri vse skupaj
pa v toplo kopel, pod kovter in spat, pa kaj lepga sanjat  :-* :-* :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #484 on: October 23, 2014, 06:54:31 PM »

Kaj imava midve iste fore. Prvič besedo za meditacijo, drugič pa težave z zažigom  :D. Sem včeraj tud morala še 3 x zadnji košček papirja prižigat. Na balkonu mi je veter nagajal, zadnji delček sem že v wc-ju zažigala in še tam komaj. Pa tudi je neka beseda še bila, sam se mi ni dalo pogledat, katera že  :P

si kar odgovor sanjalki poglej in ti priporočam isto
ja, včasih nas ego zdrma, pa prepriča, da se nam ne da pogledat, in nas ujame še za en krog v svojo igro
očitno še ni bil čas, da se vse do konca spolira  :P
ampak mislim, da ti ne manjka veliko, tistih par vdihov in izdihov a ne  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #485 on: October 23, 2014, 08:55:12 PM »
Itak Nensi. Hvala  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #486 on: October 24, 2014, 08:37:21 AM »

Ti bom kar tule na oba posta odgovorila, da ju ne lepim skupaj:
super, kar se ti je pokazalo, ne obremenjuj se s tem, če trenutno še ni odgovora, bo ko bo čas  ;)
meditiraj še dalje na samozaupanje in začuti in poglej, kje so še strahovi in dvomi, in zakaj, napiši jih še na kak listek in ponovi postopek

to da te zebe in mrazi je super, se energijsko čistiš od vsega kar je bilo na listku,
to da del ki te je najbolj mučil ni zgorel pa tudi znak, da je tam bilo in je delno še nakopičene veliko energije, zapletov, ...
mogoče bi bilo fajn da se preden spet skuriš ta delček spet povežeš s to temo in se vprašaš in pogledaš kaj je še zadaj, če mogoče lahko še kje kaj odpleteš in razrešiš, mogoče dobiš še kak namig, potem pa skuri vse skupaj
pa v toplo kopel, pod kovter in spat, pa kaj lepga sanjat  :-* :-* :-*

Hvala Nensi :-*
Nisem šla pod kovter in spat, sem imela zvečer še stranko, tako da sem delala še kar pozno v večer.
Po opravljeni nalogi sem bila kar nekam prazna, s težkimi občutki, nisem se najbolje počutila v svoji koži.
Ponoči sem imela tudi zelo nepriejtne sanje...Sanjala sem, da me moj dragi vara, da po spletni strani, se spomnim, da je na spletni strani pisalo družinska terapija, išče stike z ženskami. Sem ga vprašala (v sanjah :)), če je to res in je odgovoril, da ja. Da se je srečal že z dvema ženskama in z obema je imel intimne,spolne stike. Bila sem zelo razočarana, nisem mogla verjeti zakaj. Sem ga tudi vprašala zakaj to počne, kaj mu manjka v najinem odnosu,a se ne spomnim odgovora, čeprav vem, da mi je v sanjah odgovoril. Vmes sem ga srečala na sprehodu, kako se sprehaja z eno žensko in se držita za roke. Ni mi bilo jasno zakaj to počne, saj sva bila midva še v razmerju, kako si upa tako javno na očeh vseh se sprehajati s to žensko, no on ni imel nobenih slabih občutkov, pač njemu je bilo to normalno, kot bi gledala popolnoma drugega človeka, brezbrižnega, nekoga, ki mu je popolnoma vseeno za druge...Po svoje sem mogoče to celo "občudovala" kako to zmore...Ženska ob njem ni bila nič posebnega, takšna preprosta, s krajšimi lasmi, malo bolj visoka in videti čisto prijetna...
Potem sem to žensko srečala na ulici, v nekem ženskem pevsem zboru (trio) in sem jo napadla, začela sem jo lasati, prav znesla sem se nad njo. Vzela sem vžigalice in ji zažgala lase, lasje so goreli, takrat sem se zavedla, kaj sem naredila in mi je bilo strašno žal, hitro sem začela z rokami tapkati po laseh, da sem pogasila ogenj. Ogenj, bil je bolj plamen, kot nek velik ogenj, je bil lep, tak čist, brez dima, lepo oranžen....
Ko sva se z mojim srečala doma, sem mu rekla, da se jaz tega ne grem več, da ga zapuščam, da je to zame preveč in da se imam toliko rada, da tega ne bom več prenašala. On je odgovoril ok, meni je tudi tako prav....Prizadelo me je, saj sem vseeno upala, da se bo boril za najin odnos...
Zbudila sem se s težkimi občutki, ni mi nič jasno zakaj sem to sanjala, saj v resnici imava z mojim sedaj bolj umirjen odnos kot v preteklosti....

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #487 on: October 24, 2014, 08:38:22 AM »
Sem pa 2x pisala zgornji odgovor, prvič mi je vse zbrisalo :-\
Očitno nagaja tale r merkur ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #488 on: October 24, 2014, 10:10:46 AM »
Opala Sanjalka, kakšne sanje  8)... Jz pa sem bila včeraj na pilatesu. Drugič, v 4 letih, odkar hodim, se mi je fizično uprl, no pa psihično seveda. Če me ne bi bilo sram, ker bi izpadla kot razvajen otrok, bi šla sred vadbe domov  :-\. Pa prav dobre volje sem bila včeraj in polna energije. Edino, ker sem se zbudila že ob 3. zjutraj in vstala, sem bila pred pilatesom malo  zaspana, lačna pa tudi. Pojedla sem sicer jogurt in banano, več pa ne zaradi vadbe. In ko reče, neko vajo, ki je še minuto komaj zdržim (pa športna sem precej), da jo bomo delali, razen z mini počitki, 20 minut, mi je bljuncnalo čez rob. Nekaj sem delala, nekaj se trudila v lažji pozi, nekaj sem se demonstrativna kar usedla, ej ni šlo, pa da ga je... :). Doma potem tudi ni bilo od mene nič več, zmrdana cota...niti meditacije ne  >:(. Grem danes naprej.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #489 on: October 24, 2014, 10:12:01 AM »
Aja Sanjalka, nekaj se nama prebija ven...očitno...kaže pa na različne načine. Vsekakor se pa ego na vse načine upira spremembi  :-X :o

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #490 on: October 24, 2014, 10:26:53 AM »
Aja Sanjalka, nekaj se nama prebija ven...očitno...kaže pa na različne načine. Vsekakor se pa ego na vse načine upira spremembi  :-X :o

Ma, ne vem kaj naj bi to bilo ::)
Renčica, ko boš pri volji in pri času, bom vesela kakšne tvoje razlage sanj..Bile so kar močne in meni nič jasne...
Včasih si svoje sanje z  lahkoto razložim, včasih pa nikakor ne... In tokrat si jih ne znam, tudi sanja se mi ne, kaj mi sporočajo :(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #491 on: October 24, 2014, 11:22:00 AM »

Renčica, ko boš pri volji in pri času, bom vesela kakšne tvoje razlage sanj..Bile so kar močne in meni nič jasne...
Včasih si svoje sanje z  lahkoto razložim, včasih pa nikakor ne... In tokrat si jih ne znam, tudi sanja se mi ne, kaj mi sporočajo :(

Bom.  Kaj pa "samozaupanje" ? :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #492 on: October 24, 2014, 12:50:30 PM »

Bom.  Kaj pa "samozaupanje" ? :)

hm, misliš, da so mi sanje hotele povedati, da ne zaupam partnerju? ma, zavedno ne razmišljam, nimam dvomov glede tega...prej nezaupanje na kakšnem drugem področju najinega odnosa, ne pa glede njegove zvestobe meni kot ženski....ne vem, ne vem...tuhtam, tuhtam, bom že kaj natuhtala ;D ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #493 on: October 24, 2014, 03:57:31 PM »

hm, misliš, da so mi sanje hotele povedati, da ne zaupam partnerju? ma, zavedno ne razmišljam, nimam dvomov glede tega...prej nezaupanje na kakšnem drugem področju najinega odnosa, ne pa glede njegove zvestobe meni kot ženski....ne vem, ne vem...tuhtam, tuhtam, bom že kaj natuhtala ;D ;D

Ne ljubica, poudarek na SAMOzaupanje...pa ne da bi on imel drugo...ampak ali zaupaš, da zaslužiš vse dobro, vse lepo...? No, sej to sem tako iz prve butnila ven...drugače pa, bom še razmislila o sanjah.  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #494 on: October 25, 2014, 09:26:07 PM »
...no, pa koncno uspeva tudi meni.
Uspeva-no to v smislu meditacije, poglablanja v problem...pa pisanja...
Podrocje ki ga resujem oz. zelim spravit na zeleno vejo so finance in priznam, da se veliko manj sekiram zarad tega podrocja.
Sprememb pa itak ne gre pricakovat iz danes na jutri, razen ce zadanem loto  :laugh:  :P

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm