Author Topic: Intuitivna sporočila  (Read 97878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Intuitivna sporočila
« Reply #495 on: October 30, 2014, 02:18:35 AM »
Aja Sanjalka, nekaj se nama prebija ven...očitno...kaže pa na različne načine. Vsekakor se pa ego na vse načine upira spremembi  :-X :o

Ma, ne vem kaj naj bi to bilo ::)
Renčica, ko boš pri volji in pri času, bom vesela kakšne tvoje razlage sanj..Bile so kar močne in meni nič jasne...
Včasih si svoje sanje z  lahkoto razložim, včasih pa nikakor ne... In tokrat si jih ne znam, tudi sanja se mi ne, kaj mi sporočajo :(

čau, evo mene nazaj s poti
prvi vtis je, da se je skozi sanje prečistilo vse tisto, česar si se mogoče bala prej, pa potlačila, pa je sedaj v procesu čiščenja samo ven prošlo, da dokončno odide, ne naveži se sedaj čustveno spet na vse skupaj in ne razglabljaj preveč, samo spusti, si morala samo zapisati da boš lažje še stran vrgla papir  ;) :o

to mi potrjuje tudi tvoj zapis, da se je prvič ko si vse napisala zbrisalo, da si še enkrat pisala
ni mišljeno da ostane in se ubadaš s tem, razen če seveda želiš, imaš vsemožnosti in pravico  :-* :P

osredotoči se raje na svoj zadnji stavek, da je vajin odnos sedaj super in energy usmeri v to da bo kmalu kičašt, ko ga boš tako lepo negovala  8)
sva na vezi  8)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #496 on: October 30, 2014, 02:22:24 AM »
Opala Sanjalka, kakšne sanje  8)... Jz pa sem bila včeraj na pilatesu. Drugič, v 4 letih, odkar hodim, se mi je fizično uprl, no pa psihično seveda. Če me ne bi bilo sram, ker bi izpadla kot razvajen otrok, bi šla sred vadbe domov  :-\. Pa prav dobre volje sem bila včeraj in polna energije. Edino, ker sem se zbudila že ob 3. zjutraj in vstala, sem bila pred pilatesom malo  zaspana, lačna pa tudi. Pojedla sem sicer jogurt in banano, več pa ne zaradi vadbe. In ko reče, neko vajo, ki je še minuto komaj zdržim (pa športna sem precej), da jo bomo delali, razen z mini počitki, 20 minut, mi je bljuncnalo čez rob. Nekaj sem delala, nekaj se trudila v lažji pozi, nekaj sem se demonstrativna kar usedla, ej ni šlo, pa da ga je... :). Doma potem tudi ni bilo od mene nič več, zmrdana cota...niti meditacije ne  >:(. Grem danes naprej.

hvala za iskrenost
pa navijam za to, da ko te naslednjič kaj popade in začutiš, da bi naredila, kar narediš
pa mal v vzorce scrkljanosti pokukaj in se pogovori z njimi, s seboj, s komerkoli in čemerkoli boš že tam našla
saj imamo pravico narest kar čutimo a ne?  :-* :-* :-*

če upamo in zakaj ne in zakaj se bolj na druge oziramo ot na sebe in svoje občutke je pa že tretja stvar  ;) :P
saj te imam rada, tud če ti takle pišem, saj se imaš ti tud a ne :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #497 on: October 30, 2014, 02:24:19 AM »
...no, pa koncno uspeva tudi meni.
Uspeva-no to v smislu meditacije, poglablanja v problem...pa pisanja...
Podrocje ki ga resujem oz. zelim spravit na zeleno vejo so finance in priznam, da se veliko manj sekiram zarad tega podrocja.
Sprememb pa itak ne gre pricakovat iz danes na jutri, razen ce zadanem loto  :laugh:  :P

a srečko si že izpolnila  ;)
sam vprašam ... :P

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #498 on: October 30, 2014, 02:33:01 AM »
drage moje intuitivke

zelo ste pridne v teh dneh, zdaj pa je čas, da se premaknemo naprej, iz minusa v plus, iz ovir k temu kaj potrebujemo, da bomo tam kjer želimo  ;) :-*

naslednja meditacija pa naj bo osredotočena na to, kaj si najbolj želite (to kar ste na začetku postavile kot svoje vprašanje, vprašanja)

povežite se s seboj
če vam sedaj dam čarobno palčko, da z njo zamahnete in izmed vsega, kar vas je obremenjevalo rešite eno stvar in to takoj, kaj bi to bilo in kako bi jo rešile?

sanjajte, v mislih si rišite scenarije, vizualizirajte, vidite spremembo, začutite občutke ...
čimbolj živo si predstavljajte čimveč detajlov in pomembno, začutite, kako bi se počutile, če bi se to že uresničilo, kako se boste ko se bo vse izšlo kot v najlepših sanjah

potem se v mislih od točke kjer ste sedaj in od koder ste skreirale to vizijo pomaknite na cilj, ko bo vse to že doseženo
s ciljne točke poglejte nazaj na začetek, poglejte celo pot, ki ste jo prehodile in kaj vse seje moralo zgoditi, da ste prispele na cilj

od sedaj dalje se vedno na ta način osredotočajte na svoje cilje
na ta način eliminiramo vse ovire, ki si jih postavljamo na pot, če pot opazujemo od začetka proti koncu
če stojimo na koncu gledamo le tisto, kar nam je pomagalo, da smo tja prišli

bo šlo, oziroma kako je šlo, napišite če želite, ko naredite to vajo
dream big  8) ;) :-*

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #499 on: October 30, 2014, 08:44:02 AM »
Uau, super....
Bomo naredili tudi to.
Ponavad zdej zvečer, ko se umirim in grem tole delat, zaspim ko top v 2 min.
Sanje pa takšne, da dol padeš.
Vse se meša, preliva. Mogoče imajo tudi mrki kaj poleg, ampak na dan prihaja res svašta stvari. Zanimivo, da v vseh vidim isto: "odrež vse, kar te obremenjuje in pejd svobodno in neobremenjeno naprej."

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #500 on: October 30, 2014, 09:12:31 AM »
Ii, usper.

bom to naredila danes zvečer, seveda na alfa točki.

8)
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #501 on: October 30, 2014, 10:00:14 AM »
Kul, ta ne bo težka, jo že itak prakticiram  :D :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Online sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #502 on: October 30, 2014, 01:18:32 PM »
Aja Sanjalka, nekaj se nama prebija ven...očitno...kaže pa na različne načine. Vsekakor se pa ego na vse načine upira spremembi  :-X :o

Ma, ne vem kaj naj bi to bilo ::)
Renčica, ko boš pri volji in pri času, bom vesela kakšne tvoje razlage sanj..Bile so kar močne in meni nič jasne...
Včasih si svoje sanje z  lahkoto razložim, včasih pa nikakor ne... In tokrat si jih ne znam, tudi sanja se mi ne, kaj mi sporočajo :(

čau, evo mene nazaj s poti
prvi vtis je, da se je skozi sanje prečistilo vse tisto, česar si se mogoče bala prej, pa potlačila, pa je sedaj v procesu čiščenja samo ven prošlo, da dokončno odide, ne naveži se sedaj čustveno spet na vse skupaj in ne razglabljaj preveč, samo spusti, si morala samo zapisati da boš lažje še stran vrgla papir  ;) :o

to mi potrjuje tudi tvoj zapis, da se je prvič ko si vse napisala zbrisalo, da si še enkrat pisala
ni mišljeno da ostane in se ubadaš s tem, razen če seveda želiš, imaš vsemožnosti in pravico  :-* :P

osredotoči se raje na svoj zadnji stavek, da je vajin odnos sedaj super in energy usmeri v to da bo kmalu kičašt, ko ga boš tako lepo negovala  8)
sva na vezi  8)

Hvala Nensika :-*
Delujem v to smer ;)
Drugače pa samozaupanje je bilo tvoje intuitivno sporočilo meni. Moram reči, da se je precej premaknilo v to smer, tudi ko sem pisala v sobi olašaj se malo, glede tega kako je potrebno zaupati sebi, se postaviti zase in tudi otrokom (sploh mame hčeram) odločno pokazati kako naj se postavijo zase in naj ne jemljejo vedno vsega nase...
Ja, mislim, da mi gre kar dobro ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Online sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #503 on: October 30, 2014, 01:21:19 PM »
Uau, super....
Bomo naredili tudi to.
Vse se meša, preliva. Mogoče imajo tudi mrki kaj poleg, ampak na dan prihaja res svašta stvari. Zanimivo, da v vseh vidim isto: "odrež vse, kar te obremenjuje in pejd svobodno in neobremenjeno naprej."

jap 8) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #504 on: October 30, 2014, 01:28:01 PM »
Uau, super....
Bomo naredili tudi to.

mal sem predelovala in sem res pršla do enga prebliska, da zdej pa dost, da je čas da slečem un plašč prevelik, poln nekih krivdnih občutkov, preobremenjenosti, vseh starih vzorcev in zamer ter vezi in nej se končno pokažem v svojem tapravem svetlem kostimčku, taka kot sem in nej grem tko tud naprej. Dost je vsega, in prilagajanja in tega, da majo vsi prednost, da mi kdo kej ne bo zameril oz bom nesprejeta ali kej tazga...

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #505 on: October 30, 2014, 01:34:17 PM »
Tako je tudi pravilno.

Vse prevečkrat se obremenjujemo s tem, kaj bo nekdo o nas mislil, če bomo kaj rekli.

Dovolj je tega. Vsi moramo pričeti živeti iz sebe, taki, kot smo, in ne taki, kot nekdo želi, da smo, ali pa takšni, kot nas družba sili, da smo.
9ZK 674

Online sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #506 on: October 30, 2014, 01:42:31 PM »
Uau, super....
Bomo naredili tudi to.

mal sem predelovala in sem res pršla do enga prebliska, da zdej pa dost, da je čas da slečem un plašč prevelik, poln nekih krivdnih občutkov, preobremenjenosti, vseh starih vzorcev in zamer ter vezi in nej se končno pokažem v svojem tapravem svetlem kostimčku, taka kot sem in nej grem tko tud naprej. Dost je vsega, in prilagajanja in tega, da majo vsi prednost, da mi kdo kej ne bo zameril oz bom nesprejeta ali kej tazga...

jaaaaaaaaaaaaaa, kakooooooooo zeloooo sem vesela ko kaj takega preberem ;D
Kar tako naprej, na pravi poti si :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #507 on: October 30, 2014, 03:00:56 PM »
...no, pa koncno uspeva tudi meni.
Uspeva-no to v smislu meditacije, poglablanja v problem...pa pisanja...
Podrocje ki ga resujem oz. zelim spravit na zeleno vejo so finance in priznam, da se veliko manj sekiram zarad tega podrocja.
Sprememb pa itak ne gre pricakovat iz danes na jutri, razen ce zadanem loto  :laugh:  :P

a srečko si že izpolnila  ;)
sam vprašam ... :P

Veš da sem  :laugh:
...in definitivno še kako kupim zraven (za vsak slučaj)  :P

drage moje intuitivke

zelo ste pridne v teh dneh, zdaj pa je čas, da se premaknemo naprej, iz minusa v plus, iz ovir k temu kaj potrebujemo, da bomo tam kjer žzelimo  ;) :-*

naslednja meditacija pa naj bo osredotočena na to, kaj si najbolj žzelite (to kar ste na začetku postavile kot svoje vpraššanje, vpraššanja)

povežite se s seboj
če vam sedaj dam čarobno palčko, da z njo zamahnete in izmed vsega, kar vas je obremenjevalo rešite eno stvar in to takoj, kaj bi to bilo in kako bi jo reššile?

sanjajte, v mislih si riššite scenarije, vizualizirajte, vidite spremembo, začutite občutke ...
čimbolj živo si predstavljajte čimveč detajlov in pomembno, začutite, kako bi se počutile, če bi se to že uresničilo, kako se boste ko se bo vse izšlo kot v najlepših sanjah

potem se v mislih od točke kjer ste sedaj in od koder ste skreirale to vizijo pomaknite na cilj, ko bo vse to že dosežženo
s ciljne točke poglejte nazaj na začetek, poglejte celo pot, ki ste jo prehodile in kaj vse seje moralo zgoditi, da ste prispele na cilj

od sedaj dalje se vedno na ta način osredotočajte na svoje cilje
na ta način eliminiramo vse ovire, ki si jih postavljamo na pot, če pot opazujemo od začetka proti koncu
če stojimo na koncu gledamo le tisto, kar nam je pomagalo, da smo tja prišli

bo šlo, oziroma kako je šlo, napišite če želite, ko naredite to vajo
dream big  8) ;) :-*

Oh, sanjati - to pa je nekaj zame  :laugh:
Jaz tako živo vizualiziram (padem) v svoje sanje (želje), da....aleluja.

"sanjajte, v mislih si rišite scenarije, vizualizirajte, vidite spremembo, začutite občutke ...
čimbolj živo si predstavljajte čimveč detajlov in pomembno, začutite, kako bi se počutile, če bi se to že uresničilo, kako se boste ko se bo vse izšlo kot v najlepših sanjah"

hi hi hi - to je to, to sem jaz  :laugh:

no in danes si mi s tem sporočilom prav pihnila na mojo zasanjano dušo.
 :-*

Hvala ti!

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #508 on: October 30, 2014, 03:24:18 PM »
Še jaz poročam o mojem stanju: pri meditaciji še vedno ni nobenih močnih občutkov, najbolj čudno mi je pa to, da tudi sanj nimam; zvečer zaspim, zjutraj pa se zbudim, in to je to.  Še vedno pa me intuitivna beseda spremlja skozi ves dan. :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #509 on: October 30, 2014, 04:34:31 PM »
Kul, ta ne bo težka, jo že itak prakticiram  :D :-* :-* :-*

:D 8) :-*