Author Topic: Nekaj zanimivega  (Read 22179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
Re: Nekaj zanimivega
« Reply #15 on: October 18, 2006, 05:38:47 PM »

Tale dan, sem preživela zares v stilu, opisanega.Polna pozitivne energije.
Zaznavala sem posebno toploto, okoli srčne čakre.
Prima!

Res?

Jaz pa ce sem povsem iskrena, se mi zdi da danasnji dan ni bil cisto nic drugacen kot prejsnji dnevi...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: October 18, 2006, 05:40:26 PM »
Meni je bil tudi isto kot vsi dnevi prej.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #17 on: October 18, 2006, 06:23:28 PM »
Jaz sem se pa počutila zelo "lahko" ali drugeča povedano, čisto neobremenjeno. En tak lep dan je bil. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: October 18, 2006, 07:14:43 PM »

Nas se je zbralo okrog 40 in smo lepo meditirali,zase,naš planet,svojce ,znance in prijatelje in tiste ki ki rabijo pomoč. V tišini zbrali in se razšli dostojanstveno.

Neglede kaj je ali ni vsak čutil ,eno drži-mnogo dobrih misli je zaokrožilo po kozmosu.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #19 on: October 18, 2006, 11:09:14 PM »

Neglede kaj je ali ni vsak čutil ,eno drži-mnogo dobrih misli je zaokrožilo po kozmosu.

ja in to je krasno tako za planet,kot posameznika.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #20 on: October 18, 2006, 11:20:25 PM »
Res je kar praviš. Še vedno pa nekako menim, da je nekdo nekaj testiral na včerajšnji dan .

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #21 on: October 19, 2006, 11:28:58 AM »
 Sem vceraj brala v casopisu, da sta Nasa in Esa nasli novo galaksijo, ki pa je nastala po zdruzitvi dveh spiralnih galaksij. Znanstveniki pravijo, da se je s tem pojavom v vesolju pojavilo na biljone novih zvezd.

Mislite, da bi lahko en del k temu dogajanju pripomogla tudi ta zdruzitev?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #22 on: October 19, 2006, 02:56:49 PM »
Res je kar praviš. Še vedno pa nekako menim, da je nekdo nekaj testiral na včerajšnji dan .

Andres

To je povsem možno. Sicer pa takšne in drugačne poskuse izvajajo dan za dnem, pa nas o njih nihče nič ne obvesti, tako da bi se mi zdelo kar malo čudno, če bi nas tokrat na nekaj pripravili. Pogosteje se zgodi, da kakšna novica pricurlja po kakšnih drugih kanalih, ki celo potem ostanejo v tajnosti.

Vidkina informacija se mi zdi veliko bolj logična, čeprav je tudi to res, da lahko v danem trenutku deluje malce evforična. Vsi si pač nekako želimo doživet nekaj otipljivega, da potem lažje verjamemo.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #23 on: October 19, 2006, 03:20:45 PM »
Sem vceraj brala v casopisu, da sta Nasa in Esa nasli novo galaksijo, ki pa je nastala po zdruzitvi dveh spiralnih galaksij. Znanstveniki pravijo, da se je s tem pojavom v vesolju pojavilo na biljone novih zvezd.

Mislite, da bi lahko en del k temu dogajanju pripomogla tudi ta zdruzitev?

Po moje da ni to ista stvar. Ob takšni najdbi bi oni, če bi imeli nek temelj, vse prej in bolj podrobno najavili. Tako pa niti ne vedo kakšen vpliv na zemljo imajo nove galaksije. Pravzaprav se dela rompompom če se najde en sam nov planet.   Ob najdbi galaksij bi bil pravzaprav alarm. Preprosto ne vedo kakšen vpliv na zemljo ima lahko to.  Zato, so morebiti ponudili 17.10 kot en lep dan.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #24 on: October 19, 2006, 04:12:51 PM »

Po moje da ni to ista stvar. Ob takšni najdbi bi oni, če bi imeli nek temelj, vse prej in bolj podrobno najavili. Tako pa niti ne vedo kakšen vpliv na zemljo imajo nove galaksije. Pravzaprav se dela rompompom če se najde en sam nov planet.   Ob najdbi galaksij bi bil pravzaprav alarm. Preprosto ne vedo kakšen vpliv na zemljo ima lahko to.  Zato, so morebiti ponudili 17.10 kot en lep dan.

Andres

Zna biti, saj je bila informacija v dneviku objavljena tako minimalisticno, brez nekih virov informacije pripisanih, kot ce bi napisali da je nekdo izgubil denarnico. Ampak slika te nove galaksije je pa bila na prvi strani lepo vidna.
In da ljudje ne bi delali panike, so morebiti to res omenili, kot nek zarek ki bo ob tej uri obsijal zemljo in bodo to informacijo sprejeli na nekoliko bolj topel in pozitiven nacin.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #25 on: October 19, 2006, 04:57:12 PM »
Morda so se ta dan mediji nalašč izogibali slabih informacij. Toda dva dni potem nas ponovno sipajo z umrlimi Iračani in Američani v Iraku. Ravno tako ne manjka novic o Al Qaedi.  Nisem pa še videl, da bi kakšen avion v teh dveh dneh dol padel.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: October 21, 2006, 06:26:21 PM »
  To je bilo podano kot sporočilo iz višjih dimenzij,preko medija.

Bi pa rad kaj izvedel o žarkih g. Gorenca.To pa zato,ker kar sem prebral me pušča popolnoma zmedenega.

Edino kar sem do zdaj izluščil je to ,da ne razumem ,da se taka danost prodaja

in mnenj,da so vsi pred nami na zemlji delali narobe.

A sem zelo neveden?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #27 on: October 22, 2006, 12:10:30 AM »
  To je bilo podano kot sporočilo iz višjih dimenzij,preko medija.

Bi pa rad kaj izvedel o žarkih g. Gorenca.To pa zato,ker kar sem prebral me pušča popolnoma zmedenega.

Edino kar sem do zdaj izluščil je to ,da ne razumem ,da se taka danost prodaja

in mnenj,da so vsi pred nami na zemlji delali narobe.

A sem zelo neveden?

Nisi zelo neveden. Samo za to bo treba poseben topic odpret.   Biokibernetika je pač poglavje zase, nikakor pa ne veda, ki bi jo bilo treba preganjati.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #28 on: October 23, 2006, 01:17:25 PM »
  Sem zasledil eno zanimivost na forumu sosedov,ki člane obveščajo,da ga bodo do nadaljnega zaprli po 28.10 2006 zarad iSATURNA ,ki prihajo v  eno od negativnih  faz  ali vplivov.Pa tudi ,da je to v napovedi v Jotishu.

Ali kdo ve kaj več oz.če ima razlago za te dogadke.

Ali mogoče spada v nenevadno.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #29 on: October 23, 2006, 02:54:31 PM »
Mogoče pa potrebujejo dober izgovor. Nisem še zasledil, da bi kdo zaradi planetov forum zapiral.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858