Nisem vedela kam dati, pa sem se odločila za to rubriko. Na mail sem dobila povabilo na zanimivo predavanje 11.6.2011 na Bledu
Kopiram:
George Kavassilas: Naše potovanje domov
11. junij 2011
Festivalna dvorana Bled
11:00 – 19:30 (vmes čas za kosilo)
Cena vstopnice: 45 EUR
Vsebina celodnevnega dogodka
Kdo smo – od kod prihajamo – kam smo namenjeni?
Zakaj vsi govorijo o 2012?
Dvig Njene Zavesti in Človeštva v tem pomembnem, izjemnem času prehoda dimenzij George Kavassilas predstavlja svoje nevsakdanje izkušnje in potovanje skozi dimenzije našega vesolja. V nas skuša sprožiti starodavni speči spomin na to, kdo smo in zakaj smo ravno v tem času inkarnirani na Zemlji.
Teme predavanja:
- struktura vesolja
- naše potovanje in zakaj smo na Zemlji prav v tem času
- Kdo smo, od kod prihajamo in kam smo namenjeni
- Velika prevara in zunajzemeljski vplivi na našo zemeljsko paradigmo
- 2012-2013, transformacija Matere Zemlje in človeštva
- duhovna in fizična preobrazba Planeta Zemlja
- dvig Njene Zavesti in Človeštva v tem pomembnem, izjemnem času prehoda dimenzij
George KAVASSILAS:
»Svet sem vedno videl skozi malo drugačne oči kot ostali okoli mene. Že od rane mladosti sem se zavedal, da je vesolje polno življenja. Videl in čutil sem energije, ki dostikrat nikakor niso bile v skladu z učenji izobraževalnega sistema, verskih dogem in družbe nasploh. Do Matere Zemlje gojim poseben odnos in sem velik zagovornik Božanske Ženskosti in njene kritične vloge, ki jo igra v našem procesu dvigovanja planetarne in kozmične zavesti.«
»Leta 2003 sem imel čudovito izkušnjo potovanja skozi celotno strukturo in vse dimenzije našega vesolja. Takrat mi je bilo razkrito, kaj je bistvo vsega življenja na Zemlji. Naša vloga tu je veliko pomembnejša, kot smo si do sedaj sploh upali misliti. Z vami želim deliti svoje znanje in izkušnje in prebuditi starodaven speč spomin v vas o tem, kakšen je namen vseh nas in našega Svetega Planeta.«
»Z vami želim deliti tudi celostno razumevanje procesa dviga zavesti, vključno s harmonijo in časa dveh glavnih faz transformacije naših DNK v Homo Illuminous (razsvetljeni človek) ali Hu-Man (Človek Bog).«
George nima večjih akademskih dosežkov, da bi o njih govoril, kot sam pravi, je to zanj sreča v nesreči. Kar pa George ima, je neizmerno znanje in modrost, pridobljena skozi nenavadne izkušnje v njegovem življenju. Pomaga nam ponovno odkriti življenje nad vsakimi religioznimi, znanstvenimi in »New-age« paradigmami.
»ČAS VELIKIH SPREMEMB je tu, in je rezultat za vsega za tiste, ki smo se na to pot podali že dolgo nazaj. Vsi, ki smo se odločili biti tu v tem obdobju, bomo izkusili veličastno transformacijo, ki jo trenutno na Zemlji le malo ljudi lahko doume, mnoga bitja pa v vesolju ta proces spremljajo z največjim občudovanjem.« George Kavassilas
CENA VSTOPNICE: 45 EUR
Organizator:
AVALON, organizacija dogodkov, turizem in trgovina, Gregor Kuralt s.p.
Informacije o dogodku in nakupu vstopnic
WWW:
www.avalon-events.weebly.com E-mail: kuraltgrega@gmail.com
GSM: 00386 (0) 31 678 007
Z Vami in za Vas,
Teja in Studio Intuicija