tea boš morala kar oštro ljidje včasih kar "pozabijo" če jih nonstop ne spominjaš.

Jane
Sicer bi morala pisati tole pod vice, ampak vseeno, se bomo pa tukaj nasmejali. Smrtno resno mislim.
Pogovor poteka takole
"je to vedeževanje?"
"Je, tukaj Tea"
"Sem brala vašo spletno stran. Lahko postavim vprašanje?"
Hmm, tukaj potem jaz ne vem, ali človek sploh zna brati. Menda jasno piše kako to poteka. Ali menda ne.
Odgovorim prijazno "Na voljo vam bom za odgovor, ko boste vplačali minute, kot piše na spletni strani. Dogovoriti se morava za datum in uro bla bla bla bla"
"Ne vem koliko bom govorila z vami. Imam samo eno kratko vprašanje" hiti razlgat
"Potem pokličite komercialno linijo, tam sem vam na voljo takoj, vaš strošek ne bo previsok" odgovorim
"Ne morem vas klicati na komercialno linijo ker ........bla bla bla"
In tako dalje ..... pogledam na uro 10 minut mojega časa .....
Ampak tele je bila huda
En teden, vsak dan po 15 - 20 minut pogovora
ponedeljek: sem v stiski, samo eno vprašanje ......... bom takoj popoldan poslala denar
torek: ste dobili denar /seveda ga nisem, pošto bi lahko preverila šele popoldan/ ... sledi 15 minut pogovora
sreda: ste dobili denar /zdaj že zgledam kot ena velika mona

/ sledi 15 minut pogovora
četrtek: joj, veste da je vaše pismo prišlo nazaj ker sem dala proti podpisu ....

prvič slišim ......
sledi 15 minut pogovora /zdaj zgledam kot gromozanska mona/
vam pošljem še dodatek ... grem takoj na pošto
petek: ste dobili pošto?

Nisem ... in se spet pogovarjava 15 minut o njenih težavah
Zdaj sem mona na kubik, ker vem da laže
v ponedeljek: 15 minut pogovora z zagotavljanjem, da je pošto poslala, čeprav je nisem niti vprašala, ker vem da laže. In komu dela škodo ženska božja. Meni? Joj, ljudje pa res ne vedo kaj si počnejo
No, tehle pa imam cel kup
G Tea imate minutko. Saj vem da sem vam že od zadnjič dolžna /bog ve od kolikokrat že/ ... vam bom poravnala vse skupaj .... japajade