Author Topic: Frigidne ženske  (Read 21801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Frigidne ženske
« on: October 22, 2007, 03:16:05 AM »
Nobeni ne piše na čelu, da ta pa ne more, kar dober delež pa jih nikoli  ne doživi orgazma. No, smilijo se nam slepi in gluhi, ki nikoli ne slišijo od rojstva, drugače pač je z ženskami, saj te vendarle vidijo in slišijo, svojo pomankljivost pa najpogosteje skrivajo.
Od sedaj bo kot kaže drugače.  Razvili so pomagalo za ženske, ki bi omogočila orgazem tudi v dveh minutah s čimer naj bi bila ženska še bližje moškemu kot je sedaj.  http://techdigest.tv/2007/05/vortex_vibratio.html

Mimogrede. Za vse, ki na aparate ne nasedate, naj poudarim, da pomaga tudi AGT.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Frigidne ženske
« Reply #1 on: October 22, 2007, 09:37:50 AM »
V tole rubriko pa potem paše Petanov aforizem o tem, kakšne ženske si želijo moški, sem vedela da mi bo še prav prišel, ko sem si ga pred davnimi leti zapisala:

Man's ideal is a virgin with experience.

::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: October 22, 2007, 10:01:53 AM »
V tole rubriko pa potem paše Petanov aforizem o tem, kakšne ženske si želijo moški, sem vedela da mi bo še prav prišel, ko sem si ga pred davnimi leti zapisala:

A še vedno  , potem pridejo v poštev le zodiakalne device  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #3 on: October 22, 2007, 03:04:46 PM »

A še vedno  , potem pridejo v poštev le zodiakalne device  ;)

Pol sem pa sploh v pravi rubriki...  ::) zodiakalno namreč, da ne bo pomote, glede na naslov tematike, ha ha.

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #4 on: October 29, 2007, 08:04:44 PM »
Frigidnosti ne bi rešavala s tehnikami, pač pa bi raje pogledala v psihološko ozadje frigidnih žensk. Najpogosteje gre za slabe zgodnje izkušnje, ko otrok ne razvije bazičnega zaupanja, zato kasneje spolnemu partnerju ne more zaupati, saj si po ponavljajočem vzorcu izbere takšnega, ki ni vreden zaupanja. Da bi ga spremenil, naredil dobrega in mu posledično lahko zaupal. Povezano je s strahom pred penetracijo, pa spet nimam v mislih fizične, ta je le posledica, pač pa psihično, ko otrok ni izgradil dovolj močnega obrambnega sistema in je žrtev psihičnega nasilja, manipulacij še v odraslosti. Na simbolni ravni se to lahko pokaže v seksu.

Andres, zelo si nastrojen proti ženskam. Najbrž je to stvar tvoje osebne zgodovine, pa vendar... Nikoli ni prepozno, da pogledaš vase, morda ob pomoči strokovnjaka in se rešiš nepotrebne čustvene navlake preteklosti. Potem te tudi ženske ne bodo več toliko motile.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: October 30, 2007, 01:34:09 AM »
Lilith. si dobro to napisala, priznam, vendar v tej temi sem podal le link in kako uspešno se svetovni proizvajalci potegujejo ravno za ženski delež pogače, saj znano je, da ste dobre potrošnice.

Moja nastrojenost ni proti vsem ženskam. Tu gre za desce s katerimi ni vredno imeti opravka.  Moja osebna zgodovina?  Ja, točno, res je in ta še traja. Strokovnjaka bi rad obiskal, pa ne vem katerega. Kdo pa odpravlja čustveno navlako iz preteklosti kot si se izrazila?

In vendarle če se odstrani mene, kot kritika nekaterih žensk bo morebiti samo ena slabše vzgajala otroke. Slednje ima kot priponko in ne iz ljubezni do tistega, ki ga je rodila.  Takih žensk pa ni malo, oboje frigidnih in dobro godnih. :)

Mimogrede. Leglo podobnih žensk imaš med drugim na Pozitivkah kjer so mi zablokirali dostop. Morda sem pa le preveč iskren do izjem družbe.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #6 on: December 05, 2012, 02:43:19 AM »
V to temo že nismo pisali od leta  2007. Lilith, ki je dala dober odgovor je nekako pošla. Ne med frigidne, bržkone jo je življenje drugam zaneslo, kot je pričakovala.

Torej frigidne.  Dobro bi bilo slišati ćutenje kakšne take. Če imamo sploh podobno žensko na forumu. Obljubim da se ne bom norčeval. :) :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #7 on: December 05, 2012, 09:00:23 AM »
V Globalu je objavljen članek glede seskusalnosti žensk. Med drugim je zapisano, da ženska doživi največje vrhunce, če se lahko popolnoma preda, pogoj je popolno zaupanje moškemu, mora se počutiti varno, zaščiteno, mora se počutiti, da je boginja. Ta aspekt varnosti in zaščiite naj bi izviral iz prazgodovine, ko je bila nevarnost, da te napade divja žival zelo verjetna in tako so se ženske v resnici lahko predale samo moškemu, ki ji je zagotavljal, da jo bo pred to nevarnostjo zaščitil, da ima moč... No in tako nekako to deluje še danes ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #8 on: December 06, 2012, 02:20:19 AM »
Glede na evolucijo in  s tem drugačno vlogo ženske, nobena nebi smela biti frigidna. Kdo po pa zdaj kriv za to nadlogo?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #9 on: December 06, 2012, 04:34:28 PM »
Krivo je to, da smo se ljudje preveč oddaljili od sebe in od narave. Oz. je to eno in isto, ker mi smo del narave.
Eden izmed znakov človekovega zdravja je tudi zdrav spolni nagon, potreba po spolnosti.

Zkozi zgodovino, si je človeštvo ustvarilo neskončno število nekih norm, ki ponavadi temeljijo na verskih prepričanjih in določajo, kaj se spodobi in kaj ne. In s temi so tako rekoč ljudem prepovedali živeti zdravo življenje (fizično in prihično).
Nekaj % ljudi naredi spolno zavrte to.
Drugih nekaj % pa določenih stvari sploh noče poskusit, ker oni/one pa tega ne bodo počeli/počele (tu je najbrž več ženskih predstavnic). Pa ne govorim o kakšnih BDSM praksah, temveč o stvareh, ki bi skorajda mogle biti del neke intimne zveze.

Glede na evolucijo in  s tem drugačno vlogo ženske, nobena nebi smela biti frigidna. Kdo po pa zdaj kriv za to nadlogo?

Andres

Za to so krive frigidne ženske same. Ker podležejo vsiljenim normam ali pa svoji "finosti".
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #10 on: December 06, 2012, 05:56:38 PM »
Se strinjam. Družba je vse preveč vpliva imela na ljudi, da je postalo tako, kot je. Če pogledamo versko - vzdržnost do poroke. Je neke vrste ekstrem, ker spolni nagon oz spolna energija ni nič drugega kot življenjska energija, ustvarjalnost. Potrebno jo je izživeti tako ali drugače in vzburjenost ter potreba po spolnosti je nekaj povsem normalnega, ne pa nekaj, kar bi morali zatirati, se je bati ali kaj podobnega. Ko se enkrat osvobodiš vseh teh predsodkov, ki so vcepljeni v glave današnje družbe, se ti odpre povsem drug svet. Pa to ne pomeni, da se sedaj goniš naokoli ali karkoli drugega, to pomeni zgolj to, da živiš to spolno energijo, da se jo izživeti tudi znotraj veze, znotraj dveh, ki sta si naklonjena.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #11 on: December 02, 2015, 06:40:41 AM »
Včeraj sem ravno imela debato s kolegico, ki pravi da je frigidna. Nisva sicer prišli do tega zakaj. Ampak mi je pa zanimivo, da ženska proti 40-tim vživljenju redko ali nikoli doživi orgazem, da ji do teh stvari sploh ni.

zdaj ali je beta, kot bi rekel Andres :P Ali ma pa zanič desca  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #12 on: December 02, 2015, 07:18:04 AM »
Slednje.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #13 on: December 02, 2015, 09:40:57 AM »
Veliko je pa tudi v glavi, če mene vprašaš.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #14 on: December 02, 2015, 10:02:36 AM »
Zelo veliko je v glavi, če je ženska že od nekdaj taka, se strinjam. če je pa to slučajno pri enem moškem si pa skor upam trdit, da mogoče pa glih njegova tehnika ni OK, samo zdej je pa spet to, zakaj pol mu ne poveš?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/