Author Topic: Voda  (Read 52286 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Voda
« Reply #15 on: October 25, 2007, 01:47:45 PM »
:)Definitivno ga bo treba ven spravit, ker ga jutri rabim, da bomo šli lahko na dopust  ;).

Pa to je to. Dopust rabiš. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #16 on: November 06, 2007, 10:10:16 PM »
Voda. Dostikrat se ponavlja v mojih sanjah.
Nazadnje sem sanjala morje, ponoci. Bilo je temno modre barve, mirno, ampak cutiti je bilo hlad. Kot, da bi ga voda oddajala. Stala sem z neznanim moskim in gledala v morje. Nato je od nekod v vodo pristala raketa. Pocasi je navpicno zdrsela v morje. Ampak z mocnim pritiskom, tako da je voda pljusknila na vse strani. Bila sva v skrbeh, tudi skrbelo me je, v sanjah sem imela obcutek kot da nekdo umira, da je nekdo v raketi ...
Neprijeten obcutek.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #17 on: November 06, 2007, 10:37:45 PM »
Temu bi pa Freud sigurno rekel "tipične erotične sanje".  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #18 on: November 06, 2007, 10:41:39 PM »
Temu bi pa Freud sigurno rekel "tipične erotične sanje".  ;D

Madona  :o a res?  ;D
Upam, da zaskrbljenost v sanjah ne naznanja slabega. To pa sem sanjala prejsnji teden.  :)
Potem tista raketa predstavlja ... falus?  :D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #19 on: November 06, 2007, 10:45:03 PM »
Ja, na kaj drugega pa te lahko še spominja njena oblika?  Sploh če pade direktno v tvoja čustva.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #20 on: November 06, 2007, 10:53:53 PM »
Ja, na kaj drugega pa te lahko še spominja njena oblika?  Sploh če pade direktno v tvoja čustva.  ;D

Ah  ;D

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: December 08, 2007, 03:27:42 PM »
sem sanjal, sanjal sem, videl sem svoj avto kako ga voda nosi, pred avtom v reki  pa je bil nek recimo večji avtobus",kamion s priklopnikom 8)
let it be

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #22 on: December 09, 2007, 12:54:51 PM »
Ko si postavljaš nove cilje, je prav, da predvidevaš tudi ovire in napor, ki ga boš morala vanje vložit. Prepusti se čustvom in občutkom, naj te vodijo. Saj to znaš, mojzes.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #23 on: February 02, 2008, 07:22:34 PM »
Voda je vir življenja, ki je v sanjah povezana z nezavednim ozadjem. Predstavlja naša čustva, kaže kakšno je naše duhovno življenje in izraža psihično stanje. Bolj, ko je globoka in čista, bolj so globoka in iskrena naša čustva, manj, ko je naravno omejena, večja je naša ustvarjalna energija. Ko raziskujemo svet svoje domišljije, se potapljamo v njene globine ali zaplavamo v njene oblike, ko se izmikamo odgovornostim ali se hočemo oprati krivde, pa se vračamo k njenemu osnovnemu namenu, napojimo z njeno svežino ali umijemo svoje telo.
zanimivo...
vsaj 2/3 mojih sanj je z vodnim elementom......z delfini in orkami...in kadarkoli sem v vodi imam vedno ribji rep :D
in tudi diham lažje pod kot nad vodo ::)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #24 on: February 02, 2008, 08:35:15 PM »
Voda je vir življenja, ki je v sanjah povezana z nezavednim ozadjem. Predstavlja naša čustva, kaže kakšno je naše duhovno življenje in izraža psihično stanje. Bolj, ko je globoka in čista, bolj so globoka in iskrena naša čustva, manj, ko je naravno omejena, večja je naša ustvarjalna energija. Ko raziskujemo svet svoje domišljije, se potapljamo v njene globine ali zaplavamo v njene oblike, ko se izmikamo odgovornostim ali se hočemo oprati krivde, pa se vračamo k njenemu osnovnemu namenu, napojimo z njeno svežino ali umijemo svoje telo.
zanimivo...
vsaj 2/3 mojih sanj je z vodnim elementom......z delfini in orkami...in kadarkoli sem v vodi imam vedno ribji rep :D
in tudi diham lažje pod kot nad vodo ::)

Ti pa moraš bit za nasprotni spol zelo zanimiva, skrivnostna in zapeljiva.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #25 on: February 02, 2008, 09:58:30 PM »
za skrivnostnost vsekakor velja..pa ne samo za nsaprotni spol...v bistvu za vse, ki jih pač ne spustim do sebe.....pa še te zna vedno znova presenečat..z mano vključno ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #26 on: February 02, 2008, 10:06:59 PM »
za skrivnostnost vsekakor velja..pa ne samo za nsaprotni spol...v bistvu za vse, ki jih pač ne spustim do sebe.....pa še te zna vedno znova presenečat..z mano vključno ;D

Hehe, vidim, da se v svoji koži dobro počutiš in dejstvo je, da samo to šteje.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #27 on: December 04, 2008, 08:57:36 AM »
hm jaz sem pa sanjala da sem nekje na morju , kjer so valovi bili ogromni in sem se ob robu obale izmikala jim dokler nisem prišla na kopno , ko sem prišla na kopno sem hodila mimo nekih hiš in sem zvedla da v ta kraj prihaja neurje kakršno ne pomnijo , jaz sem bila obupana ker vse te hiše so mele nekako bolj švoh okna i n temelje , ljudje so pa bili prijetni , v srcu me je paralo in nikakor se nisem mogla odpravit stran iz tega kraja ali pa sem se ker me je potem budilka zbudila.... zgleda da mene tudi čustva mečejo , v kar ne dvomim.... lp tia13

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #28 on: December 04, 2008, 09:13:26 AM »
zgleda da mene tudi čustva mečejo , v kar ne dvomim.... lp tia13

Upam, da je to metanje koristno  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #29 on: December 04, 2008, 06:14:01 PM »
ta tema me spominja na pesem, v kateri igra na bas kitari tudi nas novi minister za promet (fajn decko zgleda) ;)