Author Topic: progresivna karta-natalna karta  (Read 2067 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline natasas

• Novinec
  • *
progresivna karta-natalna karta
« on: August 30, 2012, 03:26:26 PM »
glede progresije, sem poslušala en posnetek astrologinje eme kurent in pravi, da so ful pomembne, predvsem povdarja progresirano luno.

a si prav razlagam potem...moje progresirano sonce je sedaj v  :B, natalno v  :ov. kaj to pomeni? da sem se iz življenjskih izkušenj do sedaj toliko spremenila, da imam bolj lastnosti  :B in ne več  :ov ?
pozdravček :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: progresivna karta-natalna karta
« Reply #1 on: August 30, 2012, 03:43:00 PM »
glede progresije, sem poslušala en posnetek astrologinje eme kurent in pravi, da so ful pomembne, predvsem povdarja progresirano luno.

a si prav razlagam potem...moje progresirano sonce je sedaj v  :B, natalno v  :ov. kaj to pomeni? da sem se iz življenjskih izkušenj do sedaj toliko spremenila, da imam bolj lastnosti  :B in ne več  :ov ?

Jaz pravim  :So še nismo, ampak stremimo k temu, da bi mu bili čim bolj podobni, da bi žareli tako kot  :So, se pravi, da bi znali izkoristiti te pozitivne lastnosti  :So. Veliko ljudi pravzaprav ne živi svojega  :So.
No, da se vrnem k tvojemu vprašanju, v natalu si v  :So  :ov in tako bo vedno ;) Se pa v obdobju, ko se P :So  premakne v naslednje znamenje,ki traja 30let, pri tebi je to znamenje  :B, res učiš in spoznavaš lastnosti  :B. Svoje primarno, natalno  :So v  :ov naj bi nadgradila z lastnostmi  :B, se pravi od vse evforične energije  :ov, se sedaj učiš, da kaj od tega tudi realiziraš, materializiraš.   :ov je pobudnik, začetnik, vodja, on se spomni nekaj novega,  :B pa mora sedaj to speljati do konca in nekaj iz vseh teh idej tudi realizirati, se pravi moraš preiti k dejanjem.  :B te uči tudi potrpežljivosti, mehkobe, ampak v svoji biti si še vedno  :ov :)
Upam, da sem dovolj raumljivo napisala ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.