O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
Tejka:
Odločitev je narejena grem. Me od petka do ponedeljka ni :)
santa:
Rena, želela bi se ti samo zahvaliti za vpogled še v prejšnji rubriki. Vem, da je odnos s prijateljem zapleten, ampak me je veselila optimistična napoved, da obstajajo dobre možnosti, da gre na bolje in da razvijeva nek pristen prijateljski odnos. Se bom potrudila, da ga "pustim", da gre po svoje, in se začnem malo več ukvarjati s sabo.
Hvala za pomoč in nasvete, lepo se imej! ;)
Fresita:
Spet potrebujem vašo pomoč. Ves čas si razbijam glavo z vprašanjem ali naj se preseliva ali naj z možem ostaneva tu, kjer sva zdaj? Večna ugibanja, kje bi bile boljše možnosti za rast, za službo, za vse ... naj ostaneva in se bodo stvari uredile ali naj zamenjava službo, okolje itd. in se ustaliva kje drugje ::) Odpira se neka možnost menjave službe, ki bi zahtevala selitev, pa naju ne prepriča 100%. Slaba stran večnih skeptikov :)
Maja:
--- Quote from: Fresita on September 17, 2012, 04:45:23 PM ---Spet potrebujem vašo pomoč. Ves čas si razbijam glavo z vprašanjem ali naj se preseliva ali naj z možem ostaneva tu, kjer sva zdaj? Večna ugibanja, kje bi bile boljše možnosti za rast, za službo, za vse ... naj ostaneva in se bodo stvari uredile ali naj zamenjava službo, okolje itd. in se ustaliva kje drugje ::) Odpira se neka možnost menjave službe, ki bi zahtevala selitev, pa naju ne prepriča 100%. Slaba stran večnih skeptikov :)
--- End quote ---
Ne odločita se prehitro. Če odideta zdaj, na vrat na nos, se zna zgoditi, da bosta s tem zamudila kakšno priložnost, ki se lahko v kratkem pokaže. Če bi zdaj srečo poskušala drugje, bi vaju nekaj žrlo. Da sta nekaj zamudila. Malo še počakajta. Modro premislita in se odločita. Razumsko, ne v paniki.
Služba, ki se kaže, bi zahtevala ogromno spremembo v življenju. Sta na to res pripravljena? Ali se šele odločata sli bi stopila korak naprej ali ne. Najprej se odločita to. Sta pripravljena pustit vse za sabo in začeti na novo? Sta res?
Nekako se mi kaže, da bo še več možnosti, ni ta edina.
Maja:
--- Quote from: Tejka on September 16, 2012, 09:50:12 PM ---Odločitev je narejena grem. Me od petka do ponedeljka ni :)
--- End quote ---
In kako se je odvijalo? Kakšno presenečenje?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version