O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (4/89) > >>

Maja:

--- Quote from: Nena on September 16, 2012, 01:55:33 AM ---Hvala vama :-* :-* Ta oseba se je včeraj javila ;)

--- End quote ---

Super! Zdaj pa naprej.
Hehe, najtemneje je vedno tik pred zoro ...

taja6:
Maja, si tako dobra in mi poveš, kaj pravi tarot o moji selitvi v tujino, k možu? Je pametno, da začnem spet razmišljat v tej smeri?
Hvala  lepa :-*

Maja:

--- Quote from: taja6 on September 18, 2012, 11:43:25 AM ---Maja, si tako dobra in mi poveš, kaj pravi tarot o moji selitvi v tujino, k možu? Je pametno, da začnem spet razmišljat v tej smeri?
Hvala  lepa :-*

--- End quote ---

Sprašuješ, če je pametno začet razmišljat v tej smeri ... Saj že razmišljaš. Z razlogom. Nekaj te je prisililo oz. vzpodbudilo, da spet začneš mislit na to. V bližnji preteklosti si se kar malo distancirala od tega razmišljanja, ker se ti je situacija bolj kot ne, zdela brezupna in nemogoča. Energije so zdaj veliko bolj prijazne in ti naklonjene. Daj, pojdi v akcijo. Brez tega ne boš nikoli vedela. ;) Sprejmi izziv, ki se ti ponuja.

taja6:
Hvala Maja  :-* CV sem že pripravila v angleščini, zdaj še v francoščino  ;)
možu sem že predlagala, da morda pričneva delovati v tej smeri...sicer se mora še kar nekaj stvari poklopiti in urediti preden zapakiram svoje stvari in kupim enosmerno letalsko karto... zdaj se bolj prepuščam..situaciji, možu....predajam kontrolo glede odločitve, kam, kdaj, kako..ker vem, da si s tem omejujem možnosti. Prava (odprta ) pot se bo razkrila....

hvala še enkrat  :-*

Tejka:

--- Quote from: Maja on September 18, 2012, 10:39:41 AM ---
--- Quote from: Tejka on September 16, 2012, 09:50:12 PM ---Odločitev je narejena grem. Me od petka do ponedeljka ni :)

--- End quote ---

In kako se je odvijalo? Kakšno presenečenje?

--- End quote ---

Od 21. do 24.9. sem odsotna ;) Bom sigurno poročala :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version