Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87603 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline roberta

• Novinec
  • *
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #165 on: October 19, 2012, 11:58:24 AM »
Wow, roberta, odlična interpretacija!  :o
Stanje je natančno tako, kot si opisala. In moje razmišljanje ter želje tudi.

Če se ponudi podaljšanje in če ne bo drugega, bom itak podpisala. Drugega mi ne preostane. Ne bom se delala norca s priložnosti, če se ponudi, tudi, če ni tisto, kar bi rada delala. Je pa denar in je preživetje. Tu sem jaz zadnja, ki bo odpovedala. Je težko, ampak zaenkrat se še izplača. In vedno bom dala od sebe najboljše, kar lahko. Tako je pač življenje ...

Ja, sem sposobna, ampak žal tu tega sploh ne znajo opazit ... S tem itak sami sebi v skledo serjejo. Ogromno imam predlogov, kako bi to, kako bi ono lahko bolje in drugače delali, pa je najbolje bit tiho, ker imajo samo oni prav.

Hm, če podpišem pogodbo - Presoja ... Nekaj se zdaj lastništvo menja ... Sicer ne vemo, kaj se dogaja, ker je to taka skrivnost, da joj, ampak možno je marsikaj - od menjave vodstva, do razveljavitve in podpisa novih pogodb. Pustimo se presenetit.

Super vpogled. Odgovor bom itak še parkrat prebrala, da vse ozavestim ...
Hvala 100x!  :-*

;D kolk sem vesela!!!
vesela vesela vesela
 :P
sploh ker je bil to moj prvi vpogled drugi osebi  ;D
vaaaav

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #166 on: October 19, 2012, 12:08:59 PM »
Lahko še jaz prosim za en hint  :)

Zelo rada ustvarjam in me zanima, kako mi kaže s to dejavnostjo  ::)

Daia, verjela ali ne, ravno včeraj sem mislila nate.

Da lahko s svojim ustvarjanjem narediš še marsikaj, v smislu posla.

Go for it, girl!!

:-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #167 on: October 19, 2012, 12:15:40 PM »
iiiiiiiii Saša  :-* :-* :-* Hvala za dobre misli!

Pravkar me je pa klicala soseda, da ma ravno v ponedeljek predavanje in če grem z njo - o tem, kako odpreti osebno dopolnilno delo, stroški, postopek..jiha!!! Se odpira!  ;D
Ideje pa tudi kar letijo  :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #168 on: October 19, 2012, 12:43:41 PM »

Pravkar me je pa klicala soseda, da ma ravno v ponedeljek predavanje in če grem z njo - o tem, kako odpreti osebno dopolnilno delo, stroški, postopek..jiha!!! Se odpira!  ;D

Tudi mene tole zanima. Kje bo to predavanje?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #169 on: October 19, 2012, 01:13:40 PM »

Sem pogledala v karte in ja, s pomočjo prave osebe (ki jo verjetno poznaš že dolgo časa), lahko uspe.
9ZK 656

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #170 on: October 19, 2012, 01:13:55 PM »
V Savinjski dolini - to imajo tisti, ki so na zavodu ena predavanja in v sklopu tega, je tudi tole pa mi je rekla, če grem zraven, ker mi bo verjetno uporabno slišat.

Maja, sva istočasno pisali  :)

Hvala za vpogled  :-*, zdaj moram sam skužit, katera je ta oseba  :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #171 on: October 19, 2012, 01:17:40 PM »
Še nekaj bi vprašala. Pred časom sem poslala prošnjo za delo v bližini mojega doma. Sicer je honorarno in bi bila plača kar nekaj manjša od te, ki jo imam trenutno, ampak bi bilo umirjeno delo, ne bi bila ravno zasedena 365 dni v letu in ne bi imela opravka s težaki. Tako bi lahko končala diplomo in še imela kaj od najlepših let svojega življenja, ki jih trenutno zabijam tam, kjer sem ...  :(
Takrat sem potem to kar opustila in se nisem menila naprej, prejle me je pa klical tip, ki ponuja omenjeno delo in me povabil na razgovor, ki bo v naslednjem tednu.
Kaj se bomo zmenili?
Bi mi finančno to delo ustrezalo?
Odhajam ali ne?
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #172 on: October 19, 2012, 02:06:55 PM »
Maja, brez kart ti povem, da pojdi, kot čutiš :) in jaz čutim, da je prišel čas :D

mimogrede, plavam v sedmih nebesih... sem si odpravila blokade (upam, da uspešno) in se prepuščam :D kot si mi rekla... čeprav pismo, ne odvija se počasi :) celo zame, ki sem znana po svetlobnih odločitvah! tak, da.... hm....

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #173 on: October 19, 2012, 02:59:27 PM »

Tudi mene tole zanima. Kje bo to predavanje?

http://search.conduit.com/ResultsExt.aspx?q=osebno+dopolnilno+delo&SearchSource=3&ctid=CT3220468

sanjalka, samo mislim, da storitve svetovanja in astrologijo ne moreš spraviti pod to domeno
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #174 on: October 19, 2012, 03:34:28 PM »
Tea, hvala za link, sem si tudi sama že gledala in brala, samo mi je vseeno boljše, da ti kdo osebno razloži in ti pove, kje so kakšne cake in na kaj je treba bit pozoren.

Sploh glede stroškov...jst tega verjetno ne bom masovno prodajala in ne bi rada, da imam zaradi tega odd dela več stroškov kot prometa.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #175 on: October 19, 2012, 04:04:31 PM »
pa sem spet v dilemi - ali naj sploh grem ali ne

Karte pravijo: malo fajtanja, ne kaj resnejšega. Birokratske ovire in stvari so bolj negotove, nedorečene, nič oprijemljivega.  :(

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #176 on: October 19, 2012, 04:09:31 PM »
Še nekaj bi vprašala. Pred časom sem poslala prošnjo za delo v bližini mojega doma. Sicer je honorarno in bi bila plača kar nekaj manjša od te, ki jo imam trenutno, ampak bi bilo umirjeno delo, ne bi bila ravno zasedena 365 dni v letu in ne bi imela opravka s težaki. Tako bi lahko končala diplomo in še imela kaj od najlepših let svojega življenja, ki jih trenutno zabijam tam, kjer sem ...  :(
Takrat sem potem to kar opustila in se nisem menila naprej, prejle me je pa klical tip, ki ponuja omenjeno delo in me povabil na razgovor, ki bo v naslednjem tednu.
Kaj se bomo zmenili?
Odhajam ali ne?

Sem si drznila pogledat še to...
Na vprašanje kako bo na razgovoru, so padle MOČ, ŠTIRICA KELIHOV in HUDIČ
Jaz si to razlagam...da ste moke nebo kruha.
Nočeš za vsako ceno zamenjati službe... si zelo potrpežljiva glede tega.
Ponujeno neboš (upala) sprejeti. Se boš raje umaknila.
Ni to to, najbrš so le velike prazne obljube

In kaj bi zate pomenilo če bi sprejela?
PETICA PALIC, TROJKA NOVCEV in VITEZ MEČEV
Borbe, pogajnja in zmedo...pa še nenadne in nepredvidljive dogotke.

...pa javi kako je bilo na razgovoru.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #177 on: October 19, 2012, 04:34:50 PM »
Kaj se bomo zmenili?
Odhajam ali ne?

Kaj se boste zmenili? Vitez novcev, as novcev in kraljica mečev. Vitez še ni aktiven, z novcem v roki šele opazuje situacijo, kalkulira, kaj bo potrebno, da to doseže. Tudi as novcev simbolizira nov začetek na finančnem področju, vendar bo tu treba premagat še neke birokratske ovire in se trdo pogajati.

Finačno? Devetica novcev, petica čaš in štirica mečev. Za službo bo treba nekaj žrtvovati, nekaj bo ostalo za tabo (tri čaše), da boš lahko gradila naprej in prišla do izboljšanja. Če štirico mečev vzameva kot karto okrevanja, ozdravljenja, ti bo delo prineslo izboljšanje, če boš zaprla določena poglavja svojega dela in šla naproti nečemu novemu...

Če odhajaš ali ne? Paž mečev, štirica čaš, šestica novcev. Stvar je še res zelo v začetni fazi, povzročala ti bo razdvojenost in dilemo, če naj ostaneš, kjer si. Odvisno bo od tega, kako ti bo nov "delodajalec" predstavil zadevo. Namreč novci bodo "pogojeni" s tehtnico. To, kakšne vrednote, finančna nagrada ti bo ponujena, bo odtehtalo, kako se bo tehtnica nagibala na tvoji in delodajalčevi strani.

Na, vmes je odgovarjala Roberta, moj odgovor je bil že napisan. Pa primerjaj odgovora  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #178 on: October 19, 2012, 09:09:02 PM »
Hvala Tea za link, bom mogla verjetno res najti drugo resitev.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #179 on: October 19, 2012, 09:17:08 PM »
Danes bi se jaz prosila za vpogled v karte. Nek odnos mi je zelo tezek, nikamor se ne premakne ze kaksno leto. Ta oseba je zelo zaprta, obcutek imam, da nekako tekmuje z mano za naklonjenost nekoga. In problem ne vidim toliko v samem tekmovanju,ampak nacinu, zadaj je ogromno manipulacije,ze vnaprej vem, da bi bila vsaka bitka s to osebo zame izgubljena in tudi ni v mojem interesu tekmovati, pa se mi zdi, da sem se prav prisiljena boriti... Zanima me kaksna igra je zadaj, kako naj delujem v tem trikotniku: se naj odprto borim, naj samo opazujem in pustim, da gredo stvari same od sebe kot bodo pac ze sle?
Hvala.