Maja, bi te lahko prosila za še en vpogled oz. nadaljevanje prejšnjega? Je povezano s tem odnosom, za katerega jaz čutim, da je dober zame in tudi on daje takšne znake. Problem je v tem, da so zmeraj okoli naju drugi ljudje in sva redko sama in se sploh ne utegneva pogovoriti, čeprav je to moja velika želja, če ne drugega želim imeti razčiščene stvari oz. vedeti pri čemu sva. Pred časom je bil on zelo za tak pogovor, pa sem se jaz temu izogibala, ker so bile vmes res grde scene, ki niso dobro vplivale name in sem se želela samo umakniti (res grozno me je bilo strah takrat). In ne vem kaj naj zdaj naredim. Ali naj počakam, da pač pride do tega pogovora oz. da da on malo več spodbude, ali naj jaz naredim več v tej smeri? Nočem preveč izsiljevati, preveč kontrolirati, načrtovati situacije, kar sem v preteklosti počela z drugimi fanti in vem da to ni prava pot, po drugi strani pa nočem biti preveč pasivna. Sem v slepi ulici, ker sem razdvojena med to preveliko aktivnostjo in pasivnostjo. Vem, težko vprašanje (tudi ni najbolje razložena, ker je to dolga zgodba z ogromno situacijami iz katerih sem se veliko naučila in je težko zaobjeti celotno dogajanje), morda se iz kart tudi ne bo dalo nič razbrati, ampak poskusiti vprašati ni greh, moram pa reči, da samo čutim, da sva prava drug za drugega, čeprav imava oba še veliko za predelati, ampak ta najina skupna energija, najini pogovori, razmišljanja... To je to, še nikoli se nisem z kakšnim človekom tako dobro počutila, sploh ker ni to več samo tista začetna zaljubljenost. Uf sem se malo razpisala... Če bo mogoče šlo kaj s kartami, bi bila zelo hvaležna.