Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87669 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Luna

• Mojster
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #345 on: November 19, 2012, 11:03:15 AM »
Maja hvala! No se mi je zdelo, naj melje pa bo že prišel do zaključka hehe :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #346 on: November 20, 2012, 08:56:09 AM »
Ob koncu meseca mi poteče pogodba, pa se sprašujem, če naj podpišem za naprej ali zaključim. Po eni strani mi je ta šiht "safety net", po drugi pa mlinski kamen za vratom. S plačo se ne da preživet, torej če ostanem nadaljujem z več malimi šihti hkrati, konkretno utrujena in totalno brez prostega časa v iskanju česa boljšega, če pustim, pa bom vsaj malce manj utrujena.
Ahhhhhhh ko bi našla drugega preden se pogodba izteče... Nekega upanja za višjo plačo verjetno itak ni... Samo še o tem razmišljam. Should i stay or should i go...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #347 on: November 20, 2012, 09:30:47 AM »
Vprasala bi za zdravje moje mami in za najin odnos. Hvala :-*

Zdravje ... Je imela kakšne hujše težave ali se za čem zdravila v bližnji preteklosti? Če je kaj bilo, je to zdaj mimo. Ker jo vidim v fazi zdravljenja, umika. Če ni fizično, je lahko samo psihično. Neke zadeve so zahtevale svoj čas in pustile na njej močan pečat oz. vtis. Malo je zaprta vase, ni pri najboljši volji, ampak čas celi vse ...
Kar se tiče vejinega odnosa - bilo je marsikaj, kar še vedno nosiš v podzavesti. Spravi iz sebe ven, najbolje bo šlo s pogovorom - najbrž z njo samo - če visi še vedno kaj med vama. Ker to povzroča tesnobo, očitanje, obsojanje same sebe. Vedi, da nisi slaba, četudi nisi vedno ravnala najbolje. Zadnja karta je Svet. Vse bo OK.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #348 on: November 20, 2012, 09:33:25 AM »
to pomlad se mam namen potegovat za eno delo (ista služba), pa me zanima, kako mi kaže????

Tu bo padla odločitev na podlagi nečesa, kar se je že zgodilo, dogajalo v preteklosti, na podlagi stvari, ki že obstajajo (dober odnos, sposobnosti, karkoli je lahko). Kot, da je že vse odločeno, dodeljeno ... Ti samo počakaj na tisti čas pa boš videla, kako bo. Nekaj posebno trudit ali delat vtis na novo, nima vloge pri tem.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #349 on: November 20, 2012, 09:37:28 AM »
Ob koncu meseca mi poteče pogodba, pa se sprašujem, če naj podpišem za naprej ali zaključim. Po eni strani mi je ta šiht "safety net", po drugi pa mlinski kamen za vratom. S plačo se ne da preživet, torej če ostanem nadaljujem z več malimi šihti hkrati, konkretno utrujena in totalno brez prostega časa v iskanju česa boljšega, če pustim, pa bom vsaj malce manj utrujena.
Ahhhhhhh ko bi našla drugega preden se pogodba izteče... Nekega upanja za višjo plačo verjetno itak ni... Samo še o tem razmišljam. Should i stay or should i go...

Podobno se meni dogaja. Šla ne bom, dokler je možnost biti tu, ampak stremim pa k boljšemu ...  :-\

Ti si zelo razdvojena. Po eni strani ti ta služba še vedno daje en občutek varnosti, zavetja, pripadnosti, po drugi strani si pa obrnjena naprej. V bistvu si tik pred tem, da odideš, zavirajo te pa tvoji pomisleki, dvomi in strahovi. Razplet jaz vidim dober. Pade karta Sodbe in nato 3 čaše. Mislim, da ti bo sprememba, ko pride, v veselje.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #350 on: November 20, 2012, 10:44:13 AM »
Vprasala bi za zdravje moje mami in za najin odnos. Hvala :-*

Zdravje ... Je imela kakšne hujše težave ali se za čem zdravila v bližnji preteklosti? Če je kaj bilo, je to zdaj mimo. Ker jo vidim v fazi zdravljenja, umika. Če ni fizično, je lahko samo psihično. Neke zadeve so zahtevale svoj čas in pustile na njej močan pečat oz. vtis. Malo je zaprta vase, ni pri najboljši volji, ampak čas celi vse ...
Kar se tiče vejinega odnosa - bilo je marsikaj, kar še vedno nosiš v podzavesti. Spravi iz sebe ven, najbolje bo šlo s pogovorom - najbrž z njo samo - če visi še vedno kaj med vama. Ker to povzroča tesnobo, očitanje, obsojanje same sebe. Vedi, da nisi slaba, četudi nisi vedno ravnala najbolje. Zadnja karta je Svet. Vse bo OK.

Lubčka za tole :-*
Hvala, vse je ok :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #351 on: November 20, 2012, 10:48:25 AM »
Lahko, prosim, malo potipam, kako bo potekal ponedeljkov pogovor?
Hvala!  :-*
Pestro bo, intenzivno, dogajanje tako na čustveni ravni (ljubimca) kot na ravni odnosov, avtoritete, preizkušanje, kdo bo močnejši, kdo bo uveljavil svojo voljo, kdo bo dosegel, da se izpolni njegovo stališče (cesar). Nato bo pogovor predvsem v smeri materialnih zadev, šestica in petica novcev. Občutek, da daje samo ena stran, poskus vzpostavitve pravične delitve, vendar je pravična delitev pogojena s tehtanjem ene ali druge strani, od katerih vsaka hoče zase delež, ki ni priznan od druge strani. Petica novcev: občutek, da je nekdo ostal "zunaj", opeharjenosti, zapuščenosti. Videti je pa tudi rešitev v obliki "vstajenja" in novih začetkov, nove dejavnosti, ciljev: paž novcev.

Najlepša hvala, Rena. Ja, saj čutim, da bo tako. Bom poročala.
 :-*

Rena, ti odgovorim na privat. Preveč...

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #352 on: November 20, 2012, 11:48:23 AM »
to pomlad se mam namen potegovat za eno delo (ista služba), pa me zanima, kako mi kaže????

Tu bo padla odločitev na podlagi nečesa, kar se je že zgodilo, dogajalo v preteklosti, na podlagi stvari, ki že obstajajo (dober odnos, sposobnosti, karkoli je lahko). Kot, da je že vse odločeno, dodeljeno ... Ti samo počakaj na tisti čas pa boš videla, kako bo. Nekaj posebno trudit ali delat vtis na novo, nima vloge pri tem.

jeeeeeee! Tooooo!
Hvala Maja.
Nebi me mogla bolj razveselit. Hvala ti  ;D
To delo mi je bilo dodeljeno za nekaj časa, še podpisat sem mogla, da je začasno,
ker pa mi fuuuuuuul ustreza, sem se hotela po tem določenem obdobju "borit" za to mesto,
In kot kaže, je že moje.
Hvala ti.
En veeelik objem.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #353 on: November 20, 2012, 12:06:23 PM »
Hvala Maja :* Res nujno potrebujem spremembo. Ostajam res predvsem zaradi strahu kako bomo, če grem. Če bi šlo le zame bi že zdavnaj šla, saj služba v katero se vsako jutro zbrcam že krepko vpliva tudi na moje zdravje...
Tu sta pa še mulca in seveda tudi živali, ki so odvisni od mene in mojih prihodkov. Čeprav, roko na srce, trenutno zaradi odsotnosti in utrujenosti nimajo kaj dosti od mene :/
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #354 on: November 20, 2012, 05:52:04 PM »
Bi prosila za karto za dogodke v naslednjem tednu ;) hvala

Zmagovalne karte, ena boljša od druge  :D Da ne bi bilo preveč kičasto, je tu en mali "fajt", pa nič resnega. Če pa bi se že kaj zalomilo, se bo samo tisto, kar itak mora odpasti, ker ni več zdravo. Drugače pa, res, karta "srečne družine", situirane ženske, nekoga, ki je že veliko opravil, karta dosežkov, zmagovalca in slavja  ;D

uf uf....biiiggggg like  :P Hvala :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #355 on: November 20, 2012, 07:11:32 PM »
Hvala Maja :* Res nujno potrebujem spremembo. Ostajam res predvsem zaradi strahu kako bomo, če grem. Če bi šlo le zame bi že zdavnaj šla, saj služba v katero se vsako jutro zbrcam že krepko vpliva tudi na moje zdravje...
Tu sta pa še mulca in seveda tudi živali, ki so odvisni od mene in mojih prihodkov. Čeprav, roko na srce, trenutno zaradi odsotnosti in utrujenosti nimajo kaj dosti od mene :/

Ja, takole je danes s službami ...  ::)
Meni tudi zleze čez glavo, ampak v tistem pomislim, da vsaj nekaj pa le imam.

Rena, če boš pri času in volji, bi mi lahko malo obrnila, če se kaj novega kaže na področju službe?
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #356 on: November 20, 2012, 07:23:29 PM »
Rena, če boš pri času in volji, bi mi lahko malo obrnila, če se kaj novega kaže na področju službe?

Veš da bom.  :-*

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #357 on: November 21, 2012, 09:28:14 AM »
teh nekaj dni zadnjih res ni mojih... kr neki vzponi in padci...hormonska terapija očitno dela svoje :/

Maja, lahko pogledaš v karte (se ne mudi sploh), ali naj se umaknem in poniknem od tega odnosa ali naj vztrajam, se splača? zadnje dni se je umaknil, čuti se čustvena sprememba, pa ne vem zakaj... enostavno mu želim dat vedet, da se na moji strani ni nič spremenilo, a se mi zdi, da karkoli naredim je narobe... kaj sploh želi?

ko gledam svoje karte mi ne povejo prav nič :(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #358 on: November 21, 2012, 10:21:47 AM »

Maja, trenutno si glede službe precej v krču (IX mečev), moraš se osvoboditi teh čustev, ki te ovirajo. Dovoli si v svojih razmišljanjih zaupati in poletela boš (XI čaš in VI palic). V bližnji prihodnosti boš izvedela neko novico, morda pravno morda se boš morala odločati in tehtati, če si za eno ali drugo plat situacije (Pravica).  To te bo malo potrlo (IV čaš). Nadalje je na tebi, da se odločiš ali boš nadaljevala vsa utrujena , vdana v usodo (X palic) ali pa boš verjetneje , kolikor te poznam našla pravo pot do sebe nazaj (VI čaš).
Takšen vpogled sem dobila, ko sem nasplošno vprašala za tvojo službo. In sem vprašala še, če se ti v kratkem, 3 mesece, 6 mesecev in leto, obeta nova služba. Odgovor: As čaš, Mag in Vitez palic. Kaj še hočeš več.  ;) :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #359 on: November 21, 2012, 10:39:09 AM »
Aisha, že ko si prvič postavila vprašanje, kako ti kaže s tem partnerjem, sem poskusila narediti vpogled. Dvakrat, pa nekako ni šlo, dobivala sem neke zmedene signale, iz katerih sem nekako samo razbrala, da pravzaprav moraš še veliko razčistiti pri sebi in iz tebe izhaja dvom v sebe samo in v to, če si, ne razumi me narobe, vredna tega. Če se ceniš dovolj, če zaupaš v vesolje, da si lahko tudi ti deležna svoje sreče. (saj take vzorce imamo pogosto, z mano na čelu…). Čeprav prepuščam odgovor Maji, sem prav zaradi tega danes ponovno pogledala, kaj bodo karte rekle danes. In  trenutno stanje kaže ranjenost, dvom, strah, neko laž v tem položaju… Za nadalje ti kaže vse bolje in dobro, pogoj za tole pa je Puščavnik. Odmakniti se od situacije, zazreti se vase, premleti , pustiti da se »juha malo ohladi«, nato pa jo šele začnemo »jest«. Vse dobro  :-*