Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #330 on: November 17, 2012, 04:00:39 PM »
Jz bi pa tkole rekla (ko je glih mrk, pa Merkur, pa to...). Da če komu odgovoriš, da si pogledal v karte, pa da ne moreš razbrat odgovora, da bi še vseeno lahko dobil odgovor, da pa hvala, da si vsaj poskusil.  ::)

Tole je verjetno meni namenjeno, kajne Rena  :embarrassed:
Imaš prav .... vendar moj namen ni bil, da bi izpadla nehvaležna, je pa res, da sem povsem v iskanju, ker ga moram najti, ker je to poročni prstan in se mi vsi ostali čudijo češ le kaj sem počela, da sem ga tako nevede izgubila ampak kaj naj, če je pa tako čudno se vse zgodilo.

Tako, da .... Rena, res lepa hvala pa brez zamere ali čudnih pomislekov  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #331 on: November 17, 2012, 05:26:22 PM »
Je blo ja Azeleja. Čudno sem se počutila tudi jaz, ko sem videla, da si samo vprašala naprej, meni pa nič odgovorila  :(. Nisem pa sicer nameravala povedati, za koga gre. Čuden tudi odziv ostalih, da kaj si počela, ja valjda da tudi poročni prstan dajemo gor in dol, kot ostale prstane. Veš kaj, mogoče bo pa tvoj možek ugotovil, da ti je tako težko, da te bo povabil na romantično večerjico in te razveselil z novim prstanom kot znakom pozornosti in bosta malo obnovila vse skupaj  ;). Vse dobro.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #332 on: November 17, 2012, 05:36:49 PM »
Maja, bi mi lahko pogledala, kako kaže glede mojega zdravja?
nekaj ne štima v predelu trebuha
hvala!

Draga, jaz ne vidim, da bi bilo kaj narobe ...  ???
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #333 on: November 17, 2012, 08:21:47 PM »
Maja, bi mi lahko pogledala, kako kaže glede mojega zdravja?
nekaj ne štima v predelu trebuha
hvala!

Draga, jaz ne vidim, da bi bilo kaj narobe ...  ???

Hvala!  :) mah, včeraj me je zvilo, da joj... Nekaj se mi vleče že od pomladi.
device smo bolj hipohondrične, pa takoj vidimo celga hudiča zadaj  :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #334 on: November 17, 2012, 08:26:20 PM »
Zdaj si OK?
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #335 on: November 17, 2012, 09:02:27 PM »
skoraj  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #336 on: November 17, 2012, 10:06:08 PM »
Lahko, prosim, malo potipam, kako bo potekal ponedeljkov pogovor?
Hvala!  :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #337 on: November 18, 2012, 11:20:56 AM »
Bi prosila za karto za dogodke v naslednjem tednu ;) hvala

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #338 on: November 18, 2012, 04:13:14 PM »
Pestro bo, intenzivno, dogajanje tako na čustveni ravni (ljubimca) kot na ravni odnosov, avtoritete, preizkušanje, kdo bo močnejši, kdo bo uveljavil svojo voljo, kdo bo dosegel, da se izpolni njegovo stališče (cesar). Nato bo pogovor predvsem v smeri materialnih zadev, šestica in petica novcev. Občutek, da daje samo ena stran, poskus vzpostavitve pravične delitve, vendar je pravična delitev pogojena s tehtanjem ene ali druge strani, od katerih vsaka hoče zase delež, ki ni priznan od druge strani. Petica novcev: občutek, da je nekdo ostal "zunaj", opeharjenosti, zapuščenosti. Videti je pa tudi rešitev v obliki "vstajenja" in novih začetkov, nove dejavnosti, ciljev: paž novcev.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #339 on: November 18, 2012, 04:22:54 PM »
Bi prosila za karto za dogodke v naslednjem tednu ;) hvala

Zmagovalne karte, ena boljša od druge  :D Da ne bi bilo preveč kičasto, je tu en mali "fajt", pa nič resnega. Če pa bi se že kaj zalomilo, se bo samo tisto, kar itak mora odpasti, ker ni več zdravo. Drugače pa, res, karta "srečne družine", situirane ženske, nekoga, ki je že veliko opravil, karta dosežkov, zmagovalca in slavja  ;D

Offline Luna

• Mojster
« Reply #340 on: November 18, 2012, 07:15:50 PM »
Maja, bi lahko spet malo pogledali situacijo? Sva se videla, ker je šlo za tako zadevo, kjer sva se težko drug drugemu izognila. In je bilo najprej čisto ok, prvi pogledi, srečanje, pogovor. Sva se lepo pogovarjala, ampak on mi daje tako konfuzne signale, na trenutke je vse ok, skoraj kot da bi bila skupaj (me tudi tako objame, približa, se tako obnaša), potem pa se čisto ohladi (v momentu) in me skorajda ignorira, oziroma se odmakne in mi niti ne pusti, da bi izvedela zakaj (občutek imam tudi, da ni pametno v tem trenutku drezati vanj). Tudi neka sporočila prek drugih ljudi mi pušča (ampak spet tako dvoumna, da lahko vzamem čisto za splošno, lahko pa tudi ne), kar me še dodatno zmede. Nimam problemov s tem, da ga pustim na miru, naj si vzame čas za razmislek, ampak ne razumem pa njegovega obnašanja (sicer mi je dalo misliti, če se morda nisem jaz v preteklosti podobno obnašala) in njegovih sporočil. Ker po eni strani mi daje signale, naj ga pustim pri miru, po drugi strani pa da me hoče blizu in rabi mojo potrditev, ampak takoj ko se približam, odide, pa se mi res ne zdi, da bi šlo za zavajanje, mogoče bolj kot, da se ne upa prepustiti, glede na pretekle izkušnje. Nekako imam še vedno občutek, da je bolje, da ga pustim pri miru, naj se odloča, naj melje, brez moje prisotnosti, drugače ga zmeraj nekaj/nekdo zmoti, pa tudi še zmeraj ni obdelal vse jeze, ki jo čuti do mene, čeprav mi (še) ni dal možnosti, da mu pojasnim svoj del zgodbe. Vem tudi, da se okoli njega malo "mota" še druga ženska, ki jo jaz dobro poznam in jo imam rada, ker super punca, vem pa tudi, kako vztrajna zna biti pri moških (pa čeprav se nikoli potem ne konča srečno, ampak svoje pa le dobi), pa ne vem, ali razmišlja tudi da bi izbral njo? V bistvu sem še toliko bolj zmedena, ker vem da takšno obnašanje ni ravno v njegovi naravi, kar mi nekako govori v to smer, da ima neke hude notranje boje glede najinega odnosa, ampak ne vem kaj naj storim (čakam?) in koliko dejansko je na meni. Ne vem fascinantno mi je kaj občutim. Definitivno občutim veliko ljubezen do njega, ampak na tak zelo nelastniški način (prejšnja podobna občutja do moških so bila doti bolj romantična, ampak v negativnem smislu) in vem da bom lahko lepo sprejela kakršnokoli njegovo odločitev, seveda bom srečna, če se odloči biti z menoj, ampak mislim, da bom umirjena tudi, če se za to ne odloči, oziroma še bolj presenetljivo, če se odloči za mojo prijateljico. Torej draga Maja, kaj karte porečejo na situacijo, se bo še nadaljevalo, karkoli to že je, so moji občutki pravilni, ali pa je zgodba zaključena?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #341 on: November 18, 2012, 08:07:26 PM »
Pestro bo, intenzivno, dogajanje tako na čustveni ravni (ljubimca) kot na ravni odnosov, avtoritete, preizkušanje, kdo bo močnejši, kdo bo uveljavil svojo voljo, kdo bo dosegel, da se izpolni njegovo stališče (cesar). Nato bo pogovor predvsem v smeri materialnih zadev, šestica in petica novcev. Občutek, da daje samo ena stran, poskus vzpostavitve pravične delitve, vendar je pravična delitev pogojena s tehtanjem ene ali druge strani, od katerih vsaka hoče zase delež, ki ni priznan od druge strani. Petica novcev: občutek, da je nekdo ostal "zunaj", opeharjenosti, zapuščenosti. Videti je pa tudi rešitev v obliki "vstajenja" in novih začetkov, nove dejavnosti, ciljev: paž novcev.

Najlepša hvala, Rena. Ja, saj čutim, da bo tako. Bom poročala.
 :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #342 on: November 18, 2012, 09:38:16 PM »
Vprasala bi za zdravje moje mami in za najin odnos. Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #343 on: November 19, 2012, 07:11:01 AM »
Maja, bi lahko spet malo pogledali situacijo? Sva se videla, ker je šlo za tako zadevo, kjer sva se težko drug drugemu izognila. In je bilo najprej čisto ok, prvi pogledi, srečanje, pogovor. Sva se lepo pogovarjala, ampak on mi daje tako konfuzne signale, na trenutke je vse ok, skoraj kot da bi bila skupaj (me tudi tako objame, približa, se tako obnaša), potem pa se čisto ohladi (v momentu) in me skorajda ignorira, oziroma se odmakne in mi niti ne pusti, da bi izvedela zakaj (občutek imam tudi, da ni pametno v tem trenutku drezati vanj). Tudi neka sporočila prek drugih ljudi mi pušča (ampak spet tako dvoumna, da lahko vzamem čisto za splošno, lahko pa tudi ne), kar me še dodatno zmede. Nimam problemov s tem, da ga pustim na miru, naj si vzame čas za razmislek, ampak ne razumem pa njegovega obnašanja (sicer mi je dalo misliti, če se morda nisem jaz v preteklosti podobno obnašala) in njegovih sporočil. Ker po eni strani mi daje signale, naj ga pustim pri miru, po drugi strani pa da me hoče blizu in rabi mojo potrditev, ampak takoj ko se približam, odide, pa se mi res ne zdi, da bi šlo za zavajanje, mogoče bolj kot, da se ne upa prepustiti, glede na pretekle izkušnje. Nekako imam še vedno občutek, da je bolje, da ga pustim pri miru, naj se odloča, naj melje, brez moje prisotnosti, drugače ga zmeraj nekaj/nekdo zmoti, pa tudi še zmeraj ni obdelal vse jeze, ki jo čuti do mene, čeprav mi (še) ni dal možnosti, da mu pojasnim svoj del zgodbe. Vem tudi, da se okoli njega malo "mota" še druga ženska, ki jo jaz dobro poznam in jo imam rada, ker super punca, vem pa tudi, kako vztrajna zna biti pri moških (pa čeprav se nikoli potem ne konča srečno, ampak svoje pa le dobi), pa ne vem, ali razmišlja tudi da bi izbral njo? V bistvu sem še toliko bolj zmedena, ker vem da takšno obnašanje ni ravno v njegovi naravi, kar mi nekako govori v to smer, da ima neke hude notranje boje glede najinega odnosa, ampak ne vem kaj naj storim (čakam?) in koliko dejansko je na meni. Ne vem fascinantno mi je kaj občutim. Definitivno občutim veliko ljubezen do njega, ampak na tak zelo nelastniški način (prejšnja podobna občutja do moških so bila doti bolj romantična, ampak v negativnem smislu) in vem da bom lahko lepo sprejela kakršnokoli njegovo odločitev, seveda bom srečna, če se odloči biti z menoj, ampak mislim, da bom umirjena tudi, če se za to ne odloči, oziroma še bolj presenetljivo, če se odloči za mojo prijateljico. Torej draga Maja, kaj karte porečejo na situacijo, se bo še nadaljevalo, karkoli to že je, so moji občutki pravilni, ali pa je zgodba zaključena?

Sem gledala tole danes zjutraj. Na vse možne načine sem obračala ...   :laugh:
Ta človek vsekakor ni ravnodušen do tebe. Problem, da se takole (ne) razvija, je v tem, da je zelo preračunljiv, preudaren in s tem tudi "počasen". Daje mi občutek, da tudi zelo ceni svoj osvobodo in samski stan.
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #344 on: November 19, 2012, 07:51:34 AM »
to pomlad se mam namen potegovat za eno delo (ista služba), pa me zanima, kako mi kaže????