Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87599 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #390 on: November 28, 2012, 09:43:38 PM »
To zadevo sem poskušala gledat, ampak nisem mogla razbrat ključnega vprašanja ...  ???

Torej, kaj točno te zanima?  ;D
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #391 on: November 28, 2012, 09:46:23 PM »
Hmmm oporočna dediča sta skakala okoli z enim stricem iz davčne. Kaj je njuno ozadje oziroma je kaj takega kar bi me moralo skrbet? Še vedno nekako upam, da bomo prišli do nekega pametnega sporazuma, vendar se za zdaj zadeva nikakor ne premakne. Z bratom sva ponudila že več možnih rešitev, pa sta vse zavrnila. Morda pa le najdemo neko skupno točko?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #392 on: November 28, 2012, 09:47:46 PM »
Včeraj mi je pokazalo, da se bo reševalo po pravnih poteh. Človeka sta kar trdna v svojih mnenjih.
Bom pa točno pogledala jutri ...
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #393 on: November 28, 2012, 09:50:41 PM »
Joj, samo nekaterim se pa res ne da dopovedat oz. ne znajo sprejet odgovora, ki razblinja njihove upe ...  :blank:
Eno sodelavko imam, ki hoče, da ji gledam, potem pa v jok, ko povem, da ne bo nič ...

Ja verjamem, to je že tako brez kart, včasih težko komu kaj dopovedat, ker bi nekateri radi slišali res samo tisto, kar je njim po godu. In tudi nič ne odnesejo, če jim poveš, tako kot je, ker itak zignorirajo povedano.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #394 on: November 28, 2012, 09:51:04 PM »
Rešuje se po pravnih poteh že celo večnost. Upala sva, da bomo dosegli izvensodno poravnavo oziroma, da bi z bratom odkupila njun del. Vendar se zatakne tam kjer vedno, koliko onedva želita in koliko lahko midva "spraskava" :-\
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #395 on: November 28, 2012, 09:57:33 PM »
Joj, samo nekaterim se pa res ne da dopovedat oz. ne znajo sprejet odgovora, ki razblinja njihove upe ...  :blank:
Eno sodelavko imam, ki hoče, da ji gledam, potem pa v jok, ko povem, da ne bo nič ...

Ja verjamem, to je že tako brez kart, včasih težko komu kaj dopovedat, ker bi nekateri radi slišali res samo tisto, kar je njim po godu. In tudi nič ne odnesejo, če jim poveš, tako kot je, ker itak zignorirajo povedano.

Jaz najprej poskušam lepo. Potem podkrepim s kakšno življenjsko ... Na koncu sem pa direktna, mogoče za koga groba in nesramna, ampak če rabijo brco, rabijo brco.  ;D
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #396 on: November 28, 2012, 09:59:53 PM »
Rešuje se po pravnih poteh že celo večnost. Upala sva, da bomo dosegli izvensodno poravnavo oziroma, da bi z bratom odkupila njun del. Vendar se zatakne tam kjer vedno, koliko onedva želita in koliko lahko midva "spraskava" :-\

Ja, včeraj, ko sem gledala splošno, je bilo videti, da je velik interes in visoki cilji, kar se denarja tiče. Pa nisem vedela, kaj se sploh sprašujemo ...
Bom jutri vse natančno pregledala.
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #397 on: November 28, 2012, 10:00:16 PM »
Hehe, ja včasih je res treba biti kar malo grob, da jih zadane in "spregledajo".

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #398 on: November 28, 2012, 10:02:23 PM »
Hehe, ja včasih je res treba biti kar malo grob, da jih zadane in "spregledajo".

Samo včasih tudi to ne zaleže.  :o

Česa vse se oklepajo potem, da bi se le realiziralo po njegovo.

Res, največji vir trpljenja je človekova slepota.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #399 on: November 28, 2012, 11:01:34 PM »

Ja, včeraj, ko sem gledala splošno, je bilo videti, da je velik interes in visoki cilji, kar se denarja tiče. Pa nisem vedela, kaj se sploh sprašujemo ...

Hvala že vnaprej :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #400 on: November 28, 2012, 11:47:41 PM »

Ja mogoče res, ampak v enih trenutkih se mi zdi da človek ni sposoben videti nič drugega, kot pa samo to v kar je usmerjen.  Sem tudi jaz bila v kakšnih situacijah vasih takšna, pa so mi vsi drugo govorili, jaz a kar po svoje, sem bila dejansko prepričana v svoj prav, ne vem takrat res sploh nisem bila zmožna drugačnega funkcioniranja. Potem se ti pa kar naenkrat odpre in takrat uvidiš in bi tudi težko rekla, kateri dogodek je odločilno vlival na to, mislim da kar neka sosledica različnih dejavnikov... Vem da takrat nisem bila na ene stvari pripravljena in tudi če bi jih sprejela bi jih težko sprocesirala, seveda je pač neko zatiskanje oči, ampak je to bolj v nekem nezavednem smislu se mi zdi, vsaj pri meni je bilo tako. Čudni smo ljudje in na čudne načine delujemo :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #401 on: November 29, 2012, 12:46:03 PM »
Drage bele čarovnice!  :-*
Jaz bi pa želela malo pretipat izhodiščne ideje za projeke, ki se mi porajajo v glavi. Če bo katera pri volji in času. Kaj poreče tarot?
In sicer:

1. ideja
2. ideja
3. ideja

Najlepša hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #402 on: November 29, 2012, 04:50:20 PM »

Ja mogoče res, ampak v enih trenutkih se mi zdi da človek ni sposoben videti nič drugega, kot pa samo to v kar je usmerjen.  Sem tudi jaz bila v kakšnih situacijah vasih takšna, pa so mi vsi drugo govorili, jaz a kar po svoje, sem bila dejansko prepričana v svoj prav, ne vem takrat res sploh nisem bila zmožna drugačnega funkcioniranja. Potem se ti pa kar naenkrat odpre in takrat uvidiš in bi tudi težko rekla, kateri dogodek je odločilno vlival na to, mislim da kar neka sosledica različnih dejavnikov... Vem da takrat nisem bila na ene stvari pripravljena in tudi če bi jih sprejela bi jih težko sprocesirala, seveda je pač neko zatiskanje oči, ampak je to bolj v nekem nezavednem smislu se mi zdi, vsaj pri meni je bilo tako. Čudni smo ljudje in na čudne načine delujemo :laugh:

Oh, tudi jaz sem bila na tem. Kje vse sem iskala odgovore oz. potrditev, da imam mogoče prav ... Zato me pa tako moti to - ker želim drugim dobro - hočem jim povedati po pravici, brez zavajanja.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #403 on: November 29, 2012, 04:56:05 PM »

Hvala že vnaprej :-*

No, dajmo ...

Mogoče bi še enkrat lahko poskusila z izvensodno poravnavo. Čeprav je bilo do zdaj nemogoče. je vredno vsaj poskusit. Boš vsaj vedela, da si se potrudila do konca in dala vse od sebe. Ker se odpirajo neke možnosti, če boš le znala pristopit na pravi način. Izogibaj se konfliktu.
Kaže se mi, da se znata malo omehčat. Sta trmasta človeka po eni strani, ampak bi se dalo ...
Kaj ti bo prinesla ta zadeva na koncu ... Samo ne delaj prehitrih zaključkov na podlagi dosedanjega dogajanja. Kdor jezika špara, kruha strada. Tole se bliža razrešitvi in zdaj so ključni trenutki, da obrneš situacijo sebi v prid. KArte svetujejo, da skuj načrt in z dobro taktiko poskusi še enkrat.

9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #404 on: November 29, 2012, 04:57:38 PM »
Drage bele čarovnice!  :-*
Jaz bi pa želela malo pretipat izhodiščne ideje za projeke, ki se mi porajajo v glavi. Če bo katera pri volji in času. Kaj poreče tarot?
In sicer:

1. ideja
2. ideja
3. ideja

Najlepša hvala!  :-*

1. ideja: 10 mečev (tu slabo kaže)
2. ideja: Sonce (tu dobro)
3. ideja: Vitez kelihov (tole lahko preseneti).
9ZK 656