O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (47/89) > >>

Moi:
hvala, Rena :-*

si nekako potrdila, kar mi je govorila intuicija...utrujenost, obstanek na eni tocki in "iskanje" energije za naprej :)
pa se to: imam obcutek, da necesa nocem slisat-levo uho je vneto in po petdnevni terapiji z antibiotiki je se vedno obcutek polnosti usesa. mogoce kak namig, cesa ne morem/ne zelim slisat?!

naredimo si prijeten tale s snezinkami poln dan ;)

Rena:

--- Quote from: Moi on October 28, 2012, 09:57:31 AM ---hvala, Rena :-*

si nekako potrdila, kar mi je govorila intuicija...utrujenost, obstanek na eni tocki in "iskanje" energije za naprej :)
pa se to: imam obcutek, da necesa nocem slisat-levo uho je vneto in po petdnevni terapiji z antibiotiki je se vedno obcutek polnosti usesa. mogoce kak namig, cesa ne morem/ne zelim slisat?!

naredimo si prijeten tale s snezinkami poln dan ;)

--- End quote ---

Brez vpogleda, bi samo nadgradila včerajšnjega. Meni je pokazalo, da si že šla skozi neka vrata, se pravi vrata v začetek sprememb, soočenje, odkrivanje svoje podzavesti in resnice. To pa pomeni ne samo tisto, kar si zase že ozavestila, da bi morala spremenit. Pomeni tudi "slišat" partnerja in njegovo resnico. To je samo še kolebanje pred zadnjim korakom, strah. Le stopi naprej, pogumno in brez oklevanja pred resnico.  :-*

Tejka:

--- Quote from: Rena on October 27, 2012, 08:28:06 PM ---
--- Quote from: Tejka on October 27, 2012, 07:34:05 PM ---
--- Quote from: Tejka on October 25, 2012, 03:14:50 PM ---Ojla,
mi lahko katera pogleda za nek odnos... Kam to pelje?

--- End quote ---

Sem bila nevidna  ;D

--- End quote ---

Ja si se pa res skrila  ;)

Hmm Tejka, je možno, da pri pri sebi že veš odgovor?  ::)

Vidim, kot da moraš premagat nekaj ovir. Niso prehude, zmožna si jih premagat. Nasprotna stran je vsa vodna...zdi se, da ne obvladuje položaja, morda samo misli da ga. V resnici pa ta položaj vodi lahko tudi kakšna oseba v ozadju. Čustvenost, zasanjanost, gradnja gradov v oblakih... Nato karta poraza in kot izid Luna...spremenljivost, odnos navzgor in spet navzdol, iluzije...

Tako so rekle karte, jaz pa, da morebiti  premagaš ovire in bo izid čisto drugačen...  :-*

--- End quote ---

Hvala Rena. Vprašanje je, če druga stran želi premagat ovire... Ni vse na meni, vsaj tokrat ne.

Rena:

--- Quote from: Tejka on October 28, 2012, 01:53:40 PM ---Hvala Rena. Vprašanje je, če druga stran želi premagat ovire... Ni vse na meni, vsaj tokrat ne.

--- End quote ---

Ja, sej pravim, na tvoji strani so samo ovire, ki si jih sposobna in voljna premagat. On pa koleba gor in dol. Neka oseba v ozadju...slučajno mama, sestra, prijateljica...? Ni nujno sicer, da je to ženska oseba. Tak občutek sem morda dobila, ker je bila to kraljica čaš...

Tejka:

--- Quote from: Rena on October 28, 2012, 02:45:53 PM ---
--- Quote from: Tejka on October 28, 2012, 01:53:40 PM ---Hvala Rena. Vprašanje je, če druga stran želi premagat ovire... Ni vse na meni, vsaj tokrat ne.

--- End quote ---

Ja, sej pravim, na tvoji strani so samo ovire, ki si jih sposobna in voljna premagat. On pa koleba gor in dol. Neka oseba v ozadju...slučajno mama, sestra, prijateljica...? Ni nujno sicer, da je to ženska oseba. Tak občutek sem morda dobila, ker je bila to kraljica čaš...

--- End quote ---

V bistvu pojma nimam kdo bi bila. Nekako sem trenutno v fazi, ko se mi zdi, da če nemu ni do premagovanja ovir, potem pravzaprav ni vredno mojega časa in truda.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version