Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #30 on: September 19, 2012, 09:21:19 PM »
Tudi jaz sem malo pofirbcala za Sašo, žal mi je samo, da sem prej pokuknila odgovor  :D. Zdaj pa ne vem, ali je bilo malo sugeriranja, ali pa je bil odgovor neodvisen  :P. Zanimivo pa je, tri karte sem vrgla, da sem tudi dobila prvo karto malo v smislu nestrpnosti, hitrega ukrepanja..., nato pa neko povračilo, izmenjavo...na koncu pa ugoden izid. Bomo videli  ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #31 on: September 19, 2012, 09:52:33 PM »
Tudi jaz sem malo pofirbcala za Sašo, žal mi je samo, da sem prej pokuknila odgovor  :D. Zdaj pa ne vem, ali je bilo malo sugeriranja, ali pa je bil odgovor neodvisen  :P. Zanimivo pa je, tri karte sem vrgla, da sem tudi dobila prvo karto malo v smislu nestrpnosti, hitrega ukrepanja..., nato pa neko povračilo, izmenjavo...na koncu pa ugoden izid. Bomo videli  ;)

Bomo videli, bom poročala, kaj bo.

Prijavila sem se, sedaj pa čiči in čaki  ;D
9ZK 674

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #32 on: September 20, 2012, 09:24:17 AM »
Spet potrebujem vašo pomoč. Ves čas si razbijam glavo z vprašanjem ali naj se preseliva ali naj z možem ostaneva tu, kjer sva zdaj? Večna ugibanja, kje bi bile boljše možnosti za rast, za službo, za vse ... naj ostaneva in se bodo stvari uredile ali naj zamenjava službo, okolje itd. in se ustaliva kje drugje ::) Odpira se neka možnost menjave službe, ki bi zahtevala selitev, pa naju ne prepriča 100%. Slaba stran večnih skeptikov  :)

Ne odločita se prehitro. Če odideta zdaj, na vrat na nos, se zna zgoditi, da bosta s tem zamudila kakšno priložnost, ki se lahko v kratkem pokaže. Če bi zdaj srečo poskušala drugje, bi vaju nekaj žrlo. Da sta nekaj zamudila. Malo še počakajta. Modro premislita in se odločita. Razumsko, ne v paniki.
Služba, ki se kaže, bi zahtevala ogromno spremembo v življenju. Sta na to res pripravljena? Ali se šele odločata sli bi stopila korak naprej ali ne. Najprej se odločita to. Sta pripravljena pustit vse za sabo in začeti na novo? Sta res?
Nekako se mi kaže, da bo še več možnosti, ni ta edina.

Tako je. Če bi odšla zdaj, bi bilo res na vrat na nos, v paniki, da je treba priložnost zgrabiti. Sicer o tem že dlje časa premišljujeva, ampak se res ne moreva odločiti. V želji, da bi se stvari obrnile na bolje, se vrtim v začaranem krogu. Vedno me muči občutek, da lahko kakšno (boljšo) priložnost zamudiva ... tako kot si ti napisala. Zato ker služba, ki se kaže, bi od naju res zahtevala ogromno spremembo v življenju :D Kako tarot vse ve  :D Pa ne veva, če sva pripravljena vse to spremeniti/žrtvovati (mir v smislu, da ti nihče od sorodnikov ne skače po glavi, zasebnost, okolje), samo za to, da bo plača višja ::) Bova očitno počakala na te ostale možnosti, ki še prihajajo ...čeprav jih še ne vidiva :)

Ko bo priložnost prava, verjetno ne bo dvomov o tem ali bi ali ne bi  :) Vsaj tako si jaz razlagam ::)

Hvala :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #33 on: September 20, 2012, 07:16:23 PM »
Uuuuu še ena ideja mi je šinila čez glavo, totalen preblisk, ampak ker sem prosila za vodstvo, se mi dozdeva, da bi bil lahko kak šepetek. Torej a naj se odločim in grem drugo leto delat to izobraževanje/izpit in to "dejavnost" nato začnem izvajati.

Jane, kar te ovira, so samo dvomi. Če se odločiš, da boš začela, boš tudi izpeljala. Pa saj si to TI! Kje je problem!?  8)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #34 on: September 20, 2012, 07:17:07 PM »
zanimiva tema :)

jst pa nimam nič za vprašat ::) hehe

se mi je pa v kratkem zgodilo nekaj dogodkov, in nekaj mi je reklo da sem se odločila prav ;D

Vedno se odločimo prav.  8)
(Če znamo nosit posledice odločitve.  ;D)
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: September 20, 2012, 07:36:47 PM »
hehe ja ;D

sm se že premagala..hihi..bom spoznala (al pa sam vidla) :laugh: kakega tipčka v kratkem? :laugh: sej sam da se kej pokaže..tko za dobro voljo..da me mal razmetava
sej vem da še ni pravi čas, sam ko se pa nč ne dogaja ;)
4 leta sm že sama..uf  ??? :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: September 20, 2012, 07:42:46 PM »
Uuuuu še ena ideja mi je šinila čez glavo, totalen preblisk, ampak ker sem prosila za vodstvo, se mi dozdeva, da bi bil lahko kak šepetek. Torej a naj se odločim in grem drugo leto delat to izobraževanje/izpit in to "dejavnost" nato začnem izvajati.

Jane, kar te ovira, so samo dvomi. Če se odločiš, da boš začela, boš tudi izpeljala. Pa saj si to TI! Kje je problem!?  8)

Ni problemov, izpeljem itak vedno vse, ce se le trdno odlocim. Tud posel bi bil, bolj me zanima, ce je to sploh zame, ker si trenutno sploh ne predstavljam kaj bi taka funkcija za sabo prinesla in kaj vse zahteva od cloveka. Sicer moram najprej magisterij nardit, da grem lahko delat ta izpit, ki je zaf***^ do amena :(
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #37 on: September 20, 2012, 09:58:01 PM »
Punce, če ma kera na voljo par minut bi rabla pomoč in vpogled v trenutno dogajanje.

Nedavno sem se preselila in začela magistrski študij v tujini. Bolj kot se tu stvari odvijajo, slabše mi gre. Prijavila sem se na dve meni pomembni zadevi, na obeh izvisela. Študij je zahteven in zahteva veliko časa, zaradi zavrnitev v zadnjem času pa sem ohromela.

Strah me je, da ne bom uspešno dokončala študija oz. da bo neuspeh tudi pri izpitih. Ali lahko vpogledamo kaj me čaka letos in ali lahko poleg fakultete pričakujem kakršno koli drugo priložnost na področju kariere? Počasi se mi zdi da je vse skupaj postalo preveč zame..

Hvala za pomoč  :-*

Pozdravljena Missy, verjamem, da se počutiš ujeto, žalostno, utrujeno, povprašaš še tule, vsaka pozitivna misel, ki nam da oporo, je včasih dobrošla. Glej, spodaj sem navedla, kaj sem ti odgovorila 5. septembra. Verjemi, da sem si kar časa vzela za odgovore, skoraj nikoli ne gledam samo v eno karto, ker se mi zdi, da šele iz povezave več kart malo bolj vidim, kam pes "taco moli". In še vedno ob kartah berem, iščem njihove pomene, jih intuitivno dojemam...zato ne gre na hitro. A to jemljem kot učenje, za svoje dobro, ok...

Kot prvo bom s tabo delila en svoj občutek, pa se ne zmeni zanj, res, če se ti zdi, da se te ne dotakne. Mene sta dve članici foruma opozorili na mojo afirmacijo v podpisu, ki je imela besedico "izgubiti". Vse, kar izrečemo, mislimo, oddajamo v vesolje, tvoj nick pa mene vedno spomni na angleško besedo "miss", pogrešati... Sama sem šele po dveh letih dojela, da je čas, da spremenim izrek, ampak najbrž tudi zato, ker sem dozorela in naredila tudi sama za korak naprej, za spremembo, da mi ni treba več "izgubiti".

Nisem ti pogledala izida študija in kariere, pogledala sem, kaj v sebi moraš morda spremeniti, kakšen pogled, pristop ubrati, da boš lažje šla naprej. Verjemi, samo, ker ti želim dobro, pa ker sama vem, kako se je meni bilo prebijati skozi določene težave, ovire, poleg službe tudi na izrednem študiju. Na, in danes še kar svetim tu, ko pa obe z Majo veva, da je zadnji čas, da greva na diplomo  ;). Ok, bom po tem odgovoru morda le šla za pisalno mizo k mojim diplomskim knjigam, daleč stran od tega mojega priljubljenega področja.

Karte "pravijo", da se je v tebi cca pol leta nazaj zgodila nekakšna sprememba, ko si spoznala, doumela, da se je neko obdobje zaključilo, zavedela si se, da je treba nekaj spremeniti, ukreniti, stopiti korak naprej. Tisto, kar te najbolj ovira, da bi uresničila svoje cilje na področju študija, kariere, uspehov na tem področju, je nekako tvoja nemoč. Kako to storiti, katero pot ubrati, kako začutiti tisto moč, da rečeš tako, zdaj pa zares, dovolj je stanja na mestu. Vzeti moraš "vajeti" v roke, najti v sebi dovolj poguma in samozavesti, da začneš verjeti vase. Nekaj je v tebi še, česar ne zmoreš zaključiti, moralo bi že "odmreti", da bi lahko šla naprej. Res je, da je videti okrog tebe tudi nekaj ovir s strani "uradnih oseb", ki te ne podprejo v tvojih namerah. A bodi vztrajna, če boš zaupala vase in si rekla: zmorem, bom, ni šans, da odneham, boš lahko zmagala vse ovire. Ampak tudi ti moraš malo prevetriti svoja prepričanja. Daj poglej vase, premisli, če ti nemara kakšne stvari le ne svetujejo prav. Zaupaj jim v kakšni stvari, imej vero v druge.

Prav tako stestiraj tudi svoja prepričanja okoli denarja. No sama sem se ravno danes s prijateljico pogovarjala o tem, kar podobno je, ampak veva, kaj morava še spremeniti. Pač uredi svoj odnos do denarja, verjemi, da lahko energija denarja priteka do tebe, če si v dolgovih, zamudah, pa probaj to zdisciplinirat. V bodoče je poudarek na tem, da premisliš o svojih stališčih, da se poskušaš v svojih odnosih realno videti, kdaj se moraš prilagoditi drugim, kdaj ne, kdaj zaupati, kako se "pogajati" z avtoritetami ipd....

Vse dobro in le pogumno naprej.

To pa so prejšnji odgovori:

Quote from: Rena, 5.sept.
2.  Za študij imaš ugodne možnosti, ker si vztrajna, dovolj se potrudiš, da dosežeš cilje, potrpežljiva si, videti je, da ti bo šlo, le rezultati ne bodo hitri. Počasi a natančno in dosledno. Poseben program, hm, nisem dobila direktnega odgovora, čeprav sem dvakrat vrgla karte. Mogoče je sprejem odvisen od osebe, ki je bistra, hitrega mišljenja, energična, vendar ima tudi svoje muhe, včasih presoja brez občutka razumevanja oziroma sočutja, logik pač. Stvar je še v fazi načrtovanja, se še premleva. V tem letu boš malo utrujena, preobremenjena, razmisliti moraš, kaj lahko ukreneš, da se znebiš nekaterih bremen, ki niso nujna. Prosi koga za pomoč, nekaj oddaj drugim, naj ti ostane samo, kar je nujno.

Quote from: Rena, 5.sept.
4. Priložnosti po udeleženih tekmovanjih: O ja. Kraljica palic, palice so ustvarjalne in umetniške sposobnosti, torej ženska oseba ali nekdo na položaju bo tu pomemben, na ustvarjalnem področju ali vsaj kaže to na obvladovanje položaja. Verjetno bo sklenjena neka povezava s tem v zvezi...

Hej Rena,

sem si vzela čas in temeljito premislila in večkrat prebrala napisano..mi ni treba poudarjati, da sem se v vsem natančno videla kajne? :) Stvari so postale res motne, čeprav so bile nekoč kristalno čiste..iz močne, determinirane osebe sem počasi postala senca prejšnje sebe, nemočna in prestrašena. Še danes ne vem natančno zakaj, morda niti ni pomembno. Veliko dela na sebi je precej lahko opraviti, če si popolnoma iskren sam s sabo a zgraditi samozavest..ta je dolga in težka. Iz tega se mi zdi da črpamo veliko moči in osredotočenosti. Motivacija je stranski produkt.

Počasi a zanesljivo. Edina prava pot. In veliko dela na svojih mislih. Potem bo ok. :)

Hvala ti za pomoč in vpogled in veliko sreče pri diplomi (hitro mine in ko pogledaš nazaj se niti ne zdi več tak problem :))

Pozdravčke  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #38 on: September 23, 2012, 09:02:22 PM »
hehe ja ;D

sm se že premagala..hihi..bom spoznala (al pa sam vidla) :laugh: kakega tipčka v kratkem? :laugh: sej sam da se kej pokaže..tko za dobro voljo..da me mal razmetava

Pozdravljena Cristallyne v tej temi  :D. Ja kaže na dober izid, vsekakor. Nisem pa kart samo povprašala DA ali NE, temveč sem malo "pokukala", kako ti kaže na tej "poti", torej poti do dogajanja in kakšnega tipčka  ;). Kaže da si se iz osebe, ki je bila v preteklosti hitra, razumna, energična, začela spreminjati v osebo, ki vedno bolj ceni duhovne vrednote, iščeš resnico ali da si na tem področju naletela na osebo, ki je postala tvoj svetovalec, učitelj... Trenutno se vidiš kot samozavestna, sposobna oseba, počutiš se sposobna, da držiš več niti v rokah, a pri tem te ovirajo kakšne osebe, ki so tvoji nasprotniki, ti kontrirajo, moraš se pogajati in jih prepričevati, da ravnanje strogo po pravilih ni ustvarjalno. V bližnji prihodnosti se kažejo novi začetki, če jih boš le "vzela" v roko (kot meč) in "vsekala", vsebina pa bo "zavita", tako da boš morda imela malo težav pri tem, ali se naj odločiš za to ali ne. Malo bo treba tvegati, ali pač ne, to se boš odločala. Si pa ustvarjalna, želiš nekaj novega. Ti kdaj rečejo, da si preveč previdna, da se preveč trudiš ohranjati obstoječe stanje? Ne boj se, sicer počasi, a zagotovo prihaja novo obdobje in izid se kaže kot zadovoljstvo.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #39 on: September 23, 2012, 09:12:42 PM »

Hej Rena,

sem si vzela čas in temeljito premislila in večkrat prebrala napisano..mi ni treba poudarjati, da sem se v vsem natančno videla kajne? :) Stvari so postale res motne, čeprav so bile nekoč kristalno čiste..iz močne, determinirane osebe sem počasi postala senca prejšnje sebe, nemočna in prestrašena. Še danes ne vem natančno zakaj, morda niti ni pomembno. Veliko dela na sebi je precej lahko opraviti, če si popolnoma iskren sam s sabo a zgraditi samozavest..ta je dolga in težka. Iz tega se mi zdi da črpamo veliko moči in osredotočenosti. Motivacija je stranski produkt.

Počasi a zanesljivo. Edina prava pot. In veliko dela na svojih mislih. Potem bo ok. :)

Hvala ti za pomoč in vpogled in veliko sreče pri diplomi (hitro mine in ko pogledaš nazaj se niti ne zdi več tak problem :))

Pozdravčke  :-*

Oj Missy, kot sem že rekla... pa še enkrat pokuknila ob tem odgovoru v karte...bodi do sebe odkrita, poglej vase in si iskreno priznaj, kaj te tako moti, da nečesa ne moreš zaključiti. To te tudi zadržuje in utruja, da capljaš na mestu. Ves čas ti tudi kaže res neke nasprotnike in pogajanja. Po moje za to, da bi te situacija nečesa naučila in tako jo tudi jemlji. Ko boš spoznala lekcijo, boš šla naprej. Pa iz prejšnjih vpogledov: ne zahtevaj od sebe preveč, razbremeni se, česar se lahko in se posveti temu, da samo spelješ... Pusti tekmovanja, dokazovanja...sedaj naredi, kar lahko, zaključi prvo in drugo...pa šele nato pojdi naprej na tretjo in četrto... Vse dobro in vse bomo tudi zrihtale, kar je treba  :-*

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #40 on: September 23, 2012, 11:32:42 PM »
hehe ja ;D

Pozdravljena Cristallyne v tej temi  :D. Ja kaže na dober izid, vsekakor. Nisem pa kart samo povprašala DA ali NE, temveč sem malo "pokukala", kako ti kaže na tej "poti", torej poti do dogajanja in kakšnega tipčka  ;). Kaže da si se iz osebe, ki je bila v preteklosti hitra, razumna, energična, začela spreminjati v osebo, ki vedno bolj ceni duhovne vrednote, iščeš resnico ali da si na tem področju naletela na osebo, ki je postala tvoj svetovalec, učitelj... Trenutno se vidiš kot samozavestna, sposobna oseba, počutiš se sposobna, da držiš več niti v rokah, a pri tem te ovirajo kakšne osebe, ki so tvoji nasprotniki, ti kontrirajo, moraš se pogajati in jih prepričevati, da ravnanje strogo po pravilih ni ustvarjalno. V bližnji prihodnosti se kažejo novi začetki, če jih boš le "vzela" v roko (kot meč) in "vsekala", vsebina pa bo "zavita", tako da boš morda imela malo težav pri tem, ali se naj odločiš za to ali ne. Malo bo treba tvegati, ali pač ne, to se boš odločala. Si pa ustvarjalna, želiš nekaj novega. Ti kdaj rečejo, da si preveč previdna, da se preveč trudiš ohranjati obstoječe stanje? Ne boj se, sicer počasi, a zagotovo prihaja novo obdobje in izid se kaže kot zadovoljstvo.  :-*

omg!to sem morala pa vsaj 3x prebrati!!sploh nevem kako naj se ti zahvalim :-*ja naletela sem na zelo vplivno osebo-moj bivši sošolec-zelo bitter sweet izkušnja..bolj ko sem se začela spreminjat, bolj je odhaju iz mojega življenja-zelo nenavadna izkušnja, zelo poseben človek...in zelo zlat...povrh vsega pa še tako lep...in stokrat sem ga preklela, se zlomila, potem ko se bolj poglabljala vase, se pogovarjati z angeli, sem si vendarle odgovorila kaj je delal v mojem življenju :) zdaj mu želim samo srečo, kjer koli že je...ker mi je ogromno prinesel v življenju..tisto neko "duhovno samozavest"
hmmm, sicer nevem koliko imam kje nasprotnikov,mogoče jih ne porajtam toliko-sej se najde kdo..ampak si ne vzamem toliko k srcu, kot sem si včasih.. bolj se čutim sama sebi nasprotnik, ker premalo tvegam,pa si tako želim, in ja..preveč se trudim "bit na istem"  ;) itd...preveč se bojim da se nebi opekla in bila (tako kot si rekla-zaradi hitrosti in neumnosti)..no, vidim da me še čaka šola tveganja..čutim da to tudi rabim ;D
ja ustvarjalna sem res..zelo..predvsem podzavest..drugačna..ampak to sem jaz ;D

Rena, zelo zelo hvala..neverjeten talent :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #41 on: September 24, 2012, 05:11:19 AM »
Evo po zadni poslovilnio zabavi lahko poročam... Neverjeten vikend, presenečenj ogromno, najbolj sem pa presenetila sama sebe ;D.

Vesela sem, da sem šla, res je kot bi padla v drug svet, naučila sem se ogromno. Čustva, občutki,... Ni za opisat ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #42 on: September 24, 2012, 05:59:37 AM »
Evo po zadni poslovilnio zabavi lahko poročam... Neverjeten vikend, presenečenj ogromno, najbolj sem pa presenetila sama sebe ;D.

Vesela sem, da sem šla, res je kot bi padla v drug svet, naučila sem se ogromno. Čustva, občutki,... Ni za opisat ;D

Jeeee, vesela zate  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #43 on: September 24, 2012, 10:40:52 AM »
Super, Tejka, sem zelooo vesela zate  :-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #44 on: September 24, 2012, 04:36:16 PM »

omg!to sem morala pa vsaj 3x prebrati!!sploh nevem kako naj se ti zahvalim :-*ja naletela sem na zelo vplivno osebo-moj bivši sošolec-zelo bitter sweet izkušnja..bolj ko sem se začela spreminjat, bolj je odhaju iz mojega življenja-zelo nenavadna izkušnja, zelo poseben človek...in zelo zlat...povrh vsega pa še tako lep...in stokrat sem ga preklela, se zlomila, potem ko se bolj poglabljala vase, se pogovarjati z angeli, sem si vendarle odgovorila kaj je delal v mojem življenju :) zdaj mu želim samo srečo, kjer koli že je...ker mi je ogromno prinesel v življenju..tisto neko "duhovno samozavest"
hmmm, sicer nevem koliko imam kje nasprotnikov,mogoče jih ne porajtam toliko-sej se najde kdo..ampak si ne vzamem toliko k srcu, kot sem si včasih.. bolj se čutim sama sebi nasprotnik, ker premalo tvegam,pa si tako želim, in ja..preveč se trudim "bit na istem"  ;) itd...preveč se bojim da se nebi opekla in bila (tako kot si rekla-zaradi hitrosti in neumnosti)..no, vidim da me še čaka šola tveganja..čutim da to tudi rabim ;D
ja ustvarjalna sem res..zelo..predvsem podzavest..drugačna..ampak to sem jaz ;D

Rena, zelo zelo hvala..neverjeten talent :-*

Hvala Cristallyne. Veš kako pomaga, če dobiš feed back. Iz tega se najbolj učim.  Za nasprotnike praviš torej, da si to najbolj sama sebi. Ker je o tem "spregovorila" kraljica mečev, lahko preneseno sklepava, da čutiš največje ovire zato, ker želiš, da je vse po "reglcih". Ne vem, poskušam prenašat pomen karte. Kraljica mečev je namreč močna, samostojna, razumska in ker je na oblasti, želi ravnati po pravilih, je stroga, včasih težko navezuje stike z ljudmi... So to torej nasprotovanja v tebi sami, ker se želiš sprostiti, biti bolj spontana, odprta....?  :-*