Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87631 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #15 on: September 18, 2012, 10:40:20 AM »
Hvala vama :-* :-* Ta oseba se je včeraj javila ;)

Super! Zdaj pa naprej.
Hehe, najtemneje je vedno tik pred zoro ...
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #16 on: September 18, 2012, 11:43:25 AM »
Maja, si tako dobra in mi poveš, kaj pravi tarot o moji selitvi v tujino, k možu? Je pametno, da začnem spet razmišljat v tej smeri?
Hvala  lepa :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #17 on: September 18, 2012, 11:54:15 AM »
Maja, si tako dobra in mi poveš, kaj pravi tarot o moji selitvi v tujino, k možu? Je pametno, da začnem spet razmišljat v tej smeri?
Hvala  lepa :-*

Sprašuješ, če je pametno začet razmišljat v tej smeri ... Saj že razmišljaš. Z razlogom. Nekaj te je prisililo oz. vzpodbudilo, da spet začneš mislit na to. V bližnji preteklosti si se kar malo distancirala od tega razmišljanja, ker se ti je situacija bolj kot ne, zdela brezupna in nemogoča. Energije so zdaj veliko bolj prijazne in ti naklonjene. Daj, pojdi v akcijo. Brez tega ne boš nikoli vedela. ;) Sprejmi izziv, ki se ti ponuja.
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #18 on: September 18, 2012, 01:33:46 PM »
Hvala Maja  :-* CV sem že pripravila v angleščini, zdaj še v francoščino  ;)
možu sem že predlagala, da morda pričneva delovati v tej smeri...sicer se mora še kar nekaj stvari poklopiti in urediti preden zapakiram svoje stvari in kupim enosmerno letalsko karto... zdaj se bolj prepuščam..situaciji, možu....predajam kontrolo glede odločitve, kam, kdaj, kako..ker vem, da si s tem omejujem možnosti. Prava (odprta ) pot se bo razkrila....

hvala še enkrat  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #19 on: September 18, 2012, 05:10:57 PM »
Odločitev je narejena grem. Me od petka do ponedeljka ni :)

In kako se je odvijalo? Kakšno presenečenje?

Od 21. do 24.9. sem odsotna ;) Bom sigurno poročala :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #20 on: September 18, 2012, 05:46:05 PM »
Punce, če ma kera na voljo par minut bi rabla pomoč in vpogled v trenutno dogajanje.

Nedavno sem se preselila in začela magistrski študij v tujini. Bolj kot se tu stvari odvijajo, slabše mi gre. Prijavila sem se na dve meni pomembni zadevi, na obeh izvisela. Študij je zahteven in zahteva veliko časa, zaradi zavrnitev v zadnjem času pa sem ohromela.

Strah me je, da ne bom uspešno dokončala študija oz. da bo neuspeh tudi pri izpitih. Ali lahko vpogledamo kaj me čaka letos in ali lahko poleg fakultete pričakujem kakršno koli drugo priložnost na področju kariere? Počasi se mi zdi da je vse skupaj postalo preveč zame..

Hvala za pomoč  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #21 on: September 18, 2012, 06:54:09 PM »
Punce, če ma kera na voljo par minut bi rabla pomoč in vpogled v trenutno dogajanje.

Nedavno sem se preselila in začela magistrski študij v tujini. Bolj kot se tu stvari odvijajo, slabše mi gre. Prijavila sem se na dve meni pomembni zadevi, na obeh izvisela. Študij je zahteven in zahteva veliko časa, zaradi zavrnitev v zadnjem času pa sem ohromela.

Strah me je, da ne bom uspešno dokončala študija oz. da bo neuspeh tudi pri izpitih. Ali lahko vpogledamo kaj me čaka letos in ali lahko poleg fakultete pričakujem kakršno koli drugo priložnost na področju kariere? Počasi se mi zdi da je vse skupaj postalo preveč zame..

Hvala za pomoč  :-*

Pozdravljena Missy, verjamem, da se počutiš ujeto, žalostno, utrujeno, povprašaš še tule, vsaka pozitivna misel, ki nam da oporo, je včasih dobrošla. Glej, spodaj sem navedla, kaj sem ti odgovorila 5. septembra. Verjemi, da sem si kar časa vzela za odgovore, skoraj nikoli ne gledam samo v eno karto, ker se mi zdi, da šele iz povezave več kart malo bolj vidim, kam pes "taco moli". In še vedno ob kartah berem, iščem njihove pomene, jih intuitivno dojemam...zato ne gre na hitro. A to jemljem kot učenje, za svoje dobro, ok...

Kot prvo bom s tabo delila en svoj občutek, pa se ne zmeni zanj, res, če se ti zdi, da se te ne dotakne. Mene sta dve članici foruma opozorili na mojo afirmacijo v podpisu, ki je imela besedico "izgubiti". Vse, kar izrečemo, mislimo, oddajamo v vesolje, tvoj nick pa mene vedno spomni na angleško besedo "miss", pogrešati... Sama sem šele po dveh letih dojela, da je čas, da spremenim izrek, ampak najbrž tudi zato, ker sem dozorela in naredila tudi sama za korak naprej, za spremembo, da mi ni treba več "izgubiti".

Nisem ti pogledala izida študija in kariere, pogledala sem, kaj v sebi moraš morda spremeniti, kakšen pogled, pristop ubrati, da boš lažje šla naprej. Verjemi, samo, ker ti želim dobro, pa ker sama vem, kako se je meni bilo prebijati skozi določene težave, ovire, poleg službe tudi na izrednem študiju. Na, in danes še kar svetim tu, ko pa obe z Majo veva, da je zadnji čas, da greva na diplomo  ;). Ok, bom po tem odgovoru morda le šla za pisalno mizo k mojim diplomskim knjigam, daleč stran od tega mojega priljubljenega področja.

Karte "pravijo", da se je v tebi cca pol leta nazaj zgodila nekakšna sprememba, ko si spoznala, doumela, da se je neko obdobje zaključilo, zavedela si se, da je treba nekaj spremeniti, ukreniti, stopiti korak naprej. Tisto, kar te najbolj ovira, da bi uresničila svoje cilje na področju študija, kariere, uspehov na tem področju, je nekako tvoja nemoč. Kako to storiti, katero pot ubrati, kako začutiti tisto moč, da rečeš tako, zdaj pa zares, dovolj je stanja na mestu. Vzeti moraš "vajeti" v roke, najti v sebi dovolj poguma in samozavesti, da začneš verjeti vase. Nekaj je v tebi še, česar ne zmoreš zaključiti, moralo bi že "odmreti", da bi lahko šla naprej. Res je, da je videti okrog tebe tudi nekaj ovir s strani "uradnih oseb", ki te ne podprejo v tvojih namerah. A bodi vztrajna, če boš zaupala vase in si rekla: zmorem, bom, ni šans, da odneham, boš lahko zmagala vse ovire. Ampak tudi ti moraš malo prevetriti svoja prepričanja. Daj poglej vase, premisli, če ti nemara kakšne stvari le ne svetujejo prav. Zaupaj jim v kakšni stvari, imej vero v druge.

Prav tako stestiraj tudi svoja prepričanja okoli denarja. No sama sem se ravno danes s prijateljico pogovarjala o tem, kar podobno je, ampak veva, kaj morava še spremeniti. Pač uredi svoj odnos do denarja, verjemi, da lahko energija denarja priteka do tebe, če si v dolgovih, zamudah, pa probaj to zdisciplinirat. V bodoče je poudarek na tem, da premisliš o svojih stališčih, da se poskušaš v svojih odnosih realno videti, kdaj se moraš prilagoditi drugim, kdaj ne, kdaj zaupati, kako se "pogajati" z avtoritetami ipd....

Vse dobro in le pogumno naprej.

To pa so prejšnji odgovori:

Quote from: Rena, 5.sept.
2.  Za študij imaš ugodne možnosti, ker si vztrajna, dovolj se potrudiš, da dosežeš cilje, potrpežljiva si, videti je, da ti bo šlo, le rezultati ne bodo hitri. Počasi a natančno in dosledno. Poseben program, hm, nisem dobila direktnega odgovora, čeprav sem dvakrat vrgla karte. Mogoče je sprejem odvisen od osebe, ki je bistra, hitrega mišljenja, energična, vendar ima tudi svoje muhe, včasih presoja brez občutka razumevanja oziroma sočutja, logik pač. Stvar je še v fazi načrtovanja, se še premleva. V tem letu boš malo utrujena, preobremenjena, razmisliti moraš, kaj lahko ukreneš, da se znebiš nekaterih bremen, ki niso nujna. Prosi koga za pomoč, nekaj oddaj drugim, naj ti ostane samo, kar je nujno.

Quote from: Rena, 5.sept.
4. Priložnosti po udeleženih tekmovanjih: O ja. Kraljica palic, palice so ustvarjalne in umetniške sposobnosti, torej ženska oseba ali nekdo na položaju bo tu pomemben, na ustvarjalnem področju ali vsaj kaže to na obvladovanje položaja. Verjetno bo sklenjena neka povezava s tem v zvezi...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #22 on: September 18, 2012, 10:02:30 PM »
Hojla,

mene pa zanima, ali je dobro, da grem naslednji teden na službeno jadranje? Kaj pravi tarot?

:-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #23 on: September 18, 2012, 10:05:15 PM »
Hojla,

mene pa zanima, ali je dobro, da grem naslednji teden na službeno jadranje? Kaj pravi tarot?

Tudi  mene zanima, čeprav prvo, ko sem videla samo jadranje, sem mislila napisat -  ja, brez kart  ;). Ampak službeno... Bomo povprašali, samo nocoj sem dala karte že spančkat  ;). Ali pa če bo Maja prej.  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #24 on: September 18, 2012, 10:13:47 PM »
Hojla,

Tudi  mene zanima, čeprav prvo, ko sem videla samo jadranje, sem mislila napisat -  ja, brez kart  ;). Ampak službeno... Bomo povprašali, samo nocoj sem dala karte že spančkat  ;). Ali pa če bo Maja prej.  :-*

Jp, službeno je  ;D

Nekako niham sem in tja, se ne znam čisto odločit...
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #25 on: September 18, 2012, 10:15:21 PM »

Nekako niham sem in tja, se ne znam čisto odločit...
Verjamem  ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: September 19, 2012, 09:19:59 AM »
Uuuuu še ena ideja mi je šinila čez glavo, totalen preblisk, ampak ker sem prosila za vodstvo, se mi dozdeva, da bi bil lahko kak šepetek. Torej a naj se odločim in grem drugo leto delat to izobraževanje/izpit in to "dejavnost" nato začnem izvajati.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: September 19, 2012, 10:06:16 AM »
zanimiva tema :)

jst pa nimam nič za vprašat ::) hehe

se mi je pa v kratkem zgodilo nekaj dogodkov, in nekaj mi je reklo da sem se odločila prav ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #28 on: September 19, 2012, 03:28:53 PM »
Hojla,

Seveda je dobro. Pusti skrbi ob strani, saj je od njih lahko bolj malo ... Samo sama sebi jih povzročaš. Odlično bo tole za druženje, povezovanje ... Nekako te vidim, da boš šla s težkim srcem, ampak ne bo nič narobe. Samo občutek imaš tak.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #29 on: September 19, 2012, 08:41:33 PM »
Hojla,

Seveda je dobro. Pusti skrbi ob strani, saj je od njih lahko bolj malo ... Samo sama sebi jih povzročaš. Odlično bo tole za druženje, povezovanje ... Nekako te vidim, da boš šla s težkim srcem, ampak ne bo nič narobe. Samo občutek imaš tak.

Hvala, Maja  :-*
9ZK 674