Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« on: September 15, 2012, 05:20:38 AM »
Sem videl, da smo presegli dovoljeno število dogovorjenih strani, zato pač odpiram tu na novo. 14. del je še vedno na voljo v kategoriji vedeževalski učbenik.  http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,3173.msg154090.html#msg154090

Andres
« Last Edit: September 15, 2012, 05:23:16 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #1 on: September 15, 2012, 05:23:03 AM »
Poobjavil bom zadnja vprašanja v tej temi, da ne bo kater brez odgovora ostala.

Tejka je vprašala:

Tako me mori da prav spat ne morem...

Naj grem ali ne, kaj bo če grem in kaj če ne... Imajo karte kak pameten nasvet zame?

Nena je vprašal:

Jaz bi tudi nekaj vprašala...ena oseba je enostavno poniknila, pa mi ni jasno. Enkrat je že bilo nekaj podobnega, pa je potem bilo ugotovljeno, da je bilo nekaj na temo rekla kazala....eden je rekel, da sem jaz rekla, da je ona rekla....Je tokrat spet kaj takega ali pač enostavno je samo čas, da se poti razidejo??
Hvalaaaaa
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #2 on: September 15, 2012, 07:15:51 PM »
Quote from: Nena
Jaz bi tudi nekaj vprašala...ena oseba je enostavno poniknila, pa mi ni jasno. Enkrat je že bilo nekaj podobnega, pa je potem bilo ugotovljeno, da je bilo nekaj na temo rekla kazala....eden je rekel, da sem jaz rekla, da je ona rekla....Je tokrat spet kaj takega ali pač enostavno je samo čas, da se poti razidejo??
Hvalaaaaa

Nena, ta oseba se te trenutno res malo izogiba. Lahko se počuti krivo zaradi nečesa, bodisi da je kaj storila tebi, ali pa je storila kaj takega, da meni, da ti ne bi odobravala. V tem odnosu si predstavljena s karto Svečenika, zaradi česar menim, da se ne želi soočiti s tabo oziroma slišati, kaj boš menila o določeni stvari, postopku. Svečenik je predstavnik Boga, uči nas, kako naj pravilno postopamo in živimo.

Ker namreč, karta, ki predstavlja to osebo, bi lahko pomenila tudi, da tista oseba zameri tebi, da ji nisi kaj v celoti izpolnila, se počuti opeharjena, da ni dobila vsega, kar je pričakovala.

Ampak mislim, da je prva varianta. Izid je pozitiven, stabilen, to ni konec odnosa. Oseba se bo vrnila "domov". Edino, če bi ta domov pomenil, da se je oseba zatekla nekam, kjer se je domače počutila prej. A glede na postavitev mislim, da bo izid pozitiven.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #3 on: September 15, 2012, 07:18:23 PM »

Naj grem ali ne, kaj bo če grem in kaj če ne... Imajo karte kak pameten nasvet zame?

Tejka, še zate ...

Padla mi je karta Cesarice. Pojdi in razturi. Kaj pa veš, zakaj moraš iti.  ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #4 on: September 15, 2012, 07:21:23 PM »
Quote from: Nena
Hvalaaaaa

Nena, ta oseba se te trenutno res malo izogiba. Lahko se počuti krivo zaradi nečesa, bodisi da je kaj storila tebi, ali pa je storila kaj takega, da meni, da ti ne bi odobravala. V tem odnosu si predstavljena s karto Svečenika, zaradi česar menim, da se ne želi soočiti s tabo oziroma slišati, kaj boš menila o določeni stvari, postopku. Svečenik je predstavnik Boga, uči nas, kako naj pravilno postopamo in živimo.

Ker namreč, karta, ki predstavlja to osebo, bi lahko pomenila tudi, da tista oseba zameri tebi, da ji nisi kaj v celoti izpolnila, se počuti opeharjena, da ni dobila vsega, kar je pričakovala.

Ampak mislim, da je prva varianta. Izid je pozitiven, stabilen, to ni konec odnosa. Oseba se bo vrnila "domov". Edino, če bi ta domov pomenil, da se je oseba zatekla nekam, kjer se je domače počutila prej. A glede na postavitev mislim, da bo izid pozitiven.  :-*

Tu sem iz forbca še jaz vrgla. Za test, če lahko dva odgovorita enako.
Pa nisem prebrala odgovora.

Ja, ste začeli na polno, vse se je odpiralo, vsi ste bili pripravljeni delat, potem si pa ostala sama. Pokaže, da ne bo šlo kar vse po zlu, tudi meni se pokaže stabilen izid in dogajat se bo začelo kar iznenada.

Rena, zanimivo, tudi meni se izpostavlja karta Svečenika.  ;)

Tarot mi je vedno bolj všeč.  8)
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #5 on: September 15, 2012, 07:32:30 PM »
Quote from: Tejka

Ja  :D. Pravijo, da se umiri  ;) Ampak res, zate karta Zmernost, na njej podoba miru, miline, udobja. Uravnovešenost med čustvi in razumom, angel z eno nogo stoji v vodi, z drugo na zemlji oziroma bregu. Viške svojih čustev ali prevlado razuma lepo uravnava s simboličnim prelivanjem iz enega keliha v drugega. Ko je en prepoln, to uravna tako, da vlije v drugega. Razumeš? "Odlij" skrbi, razdvojenost na drugo stran...poskusi.

Če greš, stabilnost, uravnovešenost, dober izid, dobra organizacija. Velika možnost, če tvegaš, da bo izid ugoden. Če ne greš, karta "utrujenosti", verjetno torej obžalovanja...

Poročaj  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #6 on: September 15, 2012, 07:35:31 PM »
Jes Maja, evo, med odgovarjanjem sem videla, da sta dva odgovora, a ker sem pisala, nisem mogla pogledat kdo. Bila sem bolj pozna, ker sem vmes šla  zaradi dežja še pobrat perilo. In poglej, odgovori se pokrivajo. Super  :-* :-* :-*
« Last Edit: September 15, 2012, 07:37:03 PM by Rena »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #7 on: September 15, 2012, 07:37:34 PM »
Tarot je staro, preizkušeno in zanesljivo orodje!
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #8 on: September 15, 2012, 08:27:03 PM »
Hvala obema :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #9 on: September 16, 2012, 01:55:33 AM »
Hvala vama :-* :-* Ta oseba se je včeraj javila ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #10 on: September 16, 2012, 09:50:12 PM »
Odločitev je narejena grem. Me od petka do ponedeljka ni :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #11 on: September 17, 2012, 12:06:12 AM »
Rena, želela bi se ti samo zahvaliti za vpogled še v prejšnji rubriki. Vem, da je odnos s prijateljem zapleten, ampak me je veselila optimistična napoved, da obstajajo dobre možnosti, da gre na bolje in da razvijeva nek pristen prijateljski odnos. Se bom potrudila, da ga "pustim", da gre po svoje, in se začnem malo več ukvarjati s sabo.

Hvala za pomoč in nasvete, lepo se imej!  ;)

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #12 on: September 17, 2012, 04:45:23 PM »
Spet potrebujem vašo pomoč. Ves čas si razbijam glavo z vprašanjem ali naj se preseliva ali naj z možem ostaneva tu, kjer sva zdaj? Večna ugibanja, kje bi bile boljše možnosti za rast, za službo, za vse ... naj ostaneva in se bodo stvari uredile ali naj zamenjava službo, okolje itd. in se ustaliva kje drugje ::) Odpira se neka možnost menjave službe, ki bi zahtevala selitev, pa naju ne prepriča 100%. Slaba stran večnih skeptikov  :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #13 on: September 18, 2012, 10:38:49 AM »
Spet potrebujem vašo pomoč. Ves čas si razbijam glavo z vprašanjem ali naj se preseliva ali naj z možem ostaneva tu, kjer sva zdaj? Večna ugibanja, kje bi bile boljše možnosti za rast, za službo, za vse ... naj ostaneva in se bodo stvari uredile ali naj zamenjava službo, okolje itd. in se ustaliva kje drugje ::) Odpira se neka možnost menjave službe, ki bi zahtevala selitev, pa naju ne prepriča 100%. Slaba stran večnih skeptikov  :)

Ne odločita se prehitro. Če odideta zdaj, na vrat na nos, se zna zgoditi, da bosta s tem zamudila kakšno priložnost, ki se lahko v kratkem pokaže. Če bi zdaj srečo poskušala drugje, bi vaju nekaj žrlo. Da sta nekaj zamudila. Malo še počakajta. Modro premislita in se odločita. Razumsko, ne v paniki.
Služba, ki se kaže, bi zahtevala ogromno spremembo v življenju. Sta na to res pripravljena? Ali se šele odločata sli bi stopila korak naprej ali ne. Najprej se odločita to. Sta pripravljena pustit vse za sabo in začeti na novo? Sta res?
Nekako se mi kaže, da bo še več možnosti, ni ta edina.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #14 on: September 18, 2012, 10:39:41 AM »
Odločitev je narejena grem. Me od petka do ponedeljka ni :)

In kako se je odvijalo? Kakšno presenečenje?
9ZK 656