Jaz bi tudi nekaj vprašala...ena oseba je enostavno poniknila, pa mi ni jasno. Enkrat je že bilo nekaj podobnega, pa je potem bilo ugotovljeno, da je bilo nekaj na temo rekla kazala....eden je rekel, da sem jaz rekla, da je ona rekla....Je tokrat spet kaj takega ali pač enostavno je samo čas, da se poti razidejo??
Hvalaaaaa
Nena, ta oseba se te trenutno res malo izogiba. Lahko se počuti krivo zaradi nečesa, bodisi da je kaj storila tebi, ali pa je storila kaj takega, da meni, da ti ne bi odobravala. V tem odnosu si predstavljena s karto Svečenika, zaradi česar menim, da se ne želi soočiti s tabo oziroma slišati, kaj boš menila o določeni stvari, postopku. Svečenik je predstavnik Boga, uči nas, kako naj pravilno postopamo in živimo.
Ker namreč, karta, ki predstavlja to osebo, bi lahko pomenila tudi, da tista oseba zameri tebi, da ji nisi kaj v celoti izpolnila, se počuti opeharjena, da ni dobila vsega, kar je pričakovala.
Ampak mislim, da je prva varianta. Izid je pozitiven, stabilen, to ni konec odnosa. Oseba se bo vrnila "domov". Edino, če bi ta domov pomenil, da se je oseba zatekla nekam, kjer se je domače počutila prej. A glede na postavitev mislim, da bo izid pozitiven.