Author Topic: Duša, ali parazit?  (Read 68174 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Duša, ali parazit?
« Reply #105 on: March 28, 2014, 11:15:39 AM »
Zadnje case zanimivo veliko razmislja ravno o tem, kar si naisala Jane, o tem prehodu, kako priti v druge galaksije, izven nasega osoncja, izven nasega vesolja. Razmisljam, da mora biti pravzaprav to cisto enostavna zadeva in da smo tik pred tem, da to spoznamo. Predstavljam si pac kot neke vrste crvino preko katere se lahko teleportiras povsod, kamor zelis. Mislm, da je vse v mislih in da so ti prehodi mozni povsod, samo prestaviti moras svoje misli, no tako nekako si predstavljam. Se pravi prehod, crvina je v nasi glavi, nasem racunalniku...
Tako kot smo npr. v sanjah v drugi dimenziji, tako smo v "budnem" stanju, tudi v neki drugi dimenziji in verjamem, da se lahko tako prestavljamo kamorkoli bi zeleli...
Neke vrste je to tudi theta, meditacija.....Ampak takrat vemo, se zavedamo, da smo sli na obisk, tako kot se v "budnem"stanju zavedamo, da smo ponoci sanjali, v sanjah pa se ne zavedamo, da sanjamo (razen izjem). No in tako me zanima, ce smo lahko tudi kje drugje, pa sedaj v bistvu samo sanjamo in se ne zavedamo (razen izjem), da smo izven tega "budnega" sveta lahko tudi drugje, to se zavedamo pac v tistem visjem, drugem zavedanju...
Joj, sem sfilozofirala, upam, da kdo razume kaj sem hotela povedati....
T neptuna imam v opoziciji na P merkurja...

Obožujem filozofiranje :) Čist možno Sanjalka, sama nisem nikoli o tem premišljevala na tak način, vendar zakaj pa ne??
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: March 28, 2014, 11:20:04 AM »
Vauuuuu Jane, sem fascnirana!
Kako pa si potem razlagas astrologijo-kot delovanje tega Boga, ki nas ima ujete v matrici?

Ja to je zdej druga fora haha. Sem tudi o tem razmišljala ali je tudi to matrica, vendar dokler mi "služi" to uporabljam. Služi v tem smislu, da je Saturn - čas, torej čas nas bo vse vrnil tja kamor pašemo in ravno čez delovanje saturna imamo največ možnosti da se tudi odcepimo od te matrice. Po mojem mnenju. Mi je pa v meditaciji šinila skozi glava točka centra Galaksije to je 26 strelca - tam se nahaja "luknja" skozi katero lahko uidemo. Tako da malo poglejte kje v vaši karti je, kako to izpeljat itd. Torej delovat bolj v tej smeri.

Načeloma pa astrologijo jemljem kot to kaj naša duša je, torej kot pripomoček ljudem da nehajo travmirat in da se sprejmejo pač take kot so. Manj travmiramo, manj energije pošiljamo v Vesolje, ki se širi tudi iz našega strahu  ;)

A dovoliš tud kakšen orbis  ;D ;D ;D

Pojma nimam  ;D Nisem še nič stestirala, po moje bi rekla, da 1-2 standard.

škoda, Jupitra imam 5° stran  ;D

Ja sej ga maš direkt na vrhu 11 hiše, pomoje že more neki pomenit, če je ravno na vrhu, pa še v lepem trigonu na urana  ;) Ah rešena si ti pomoje, se vidimo v drugi galaksiji next life oziroma v drugi obliki  ;D

Ah ah saj vem, da sem padla tam od nekod .... včasih se mi zdi da sem en čuden alien

se vidimo ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #107 on: March 28, 2014, 11:20:57 AM »
En čuden alien, hahaha. Si me nasmejala, draga Tea  :laugh:
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #108 on: March 28, 2014, 11:23:24 AM »
En čuden alien, hahaha. Si me nasmejala, draga Tea  :laugh:

;D
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #109 on: March 28, 2014, 11:26:09 AM »
Gliha vkup štriha ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #110 on: March 28, 2014, 11:28:12 AM »
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #111 on: March 28, 2014, 12:38:34 PM »
No da z vami podelim moje nočne prebliske. Kot ponavadi ko nam lezejo zobki nisem nič spala, ampak prekladala tamalo iz leve na desno ramo. In ko sem hotela tetirat, da ji malo olajšam tegobe, sem odplavala čisto drugam.

Kot nekateri veste že dolgo časa gledam tudi na duhovnost kot fake in na ves ta new age in tralala. V regresiji - meditaciji nekaj časa nazaj, ko sem šla v ta naš duhovni svet se mi je zdelo, da so duše ujete, da vse to kar se dogaja ni njihova svobodna odločitev, čeprav nam želijo prikazat tako - izbral si si to življenje, te starše itd. Imela sem občutek da sem ujeta, da je vse skupaj ena velika matrica, iluzija...tudi duhovni svet. Kaj več nisem videla, ker so varovalke povsod, enostavno nisem uspela prodreti tja. Čeprav mi je vodnik razlagal, da sem staaaaraaa in modraaaa duša sem si mislila, larifari daj nakladaj komu drugemu, ker sem imela občutek da se me samo hoče speljati da ne vidim resnice. Da si mislim oh saj sem stara duša kolk sem zakon ne??

No in včeraj med tetiranjem, zdaj že neki časa tetiram tako, da grem ven iz našega vesolja, mimo vseh angelov, kvazi bogov, tudi Kreatorja ( BOGA, če želite), ker mi vse predstavlja entiteto in grem nekam drugam k neki drugi energiji, kjer vam sploh ne morem opisat kaj čutim. In namesto, da bi tetirala za tamalo, se mi je v glavi odvil film o tem kako je nastalo vesolje, zakaj se to širi itd. Ne znam vsega razložit, bom probala po telebansko. Torej ko se je prva energija, ki takrat še ni bila nič, ampak je bila samo energija odcepila od enega, ko je začela razmišljat s svojo glavo takrat se je zgodil veliki POK - ta energija je ustvarila novo vesolje. Torej rečimo zdej tej novi energiji BOG. Ker ta BOG je potem začel razmišljat da on zmore vse in da kot vsak BOG rabi svoje podanike ( sej pravim govorim čisto po telebansko, to kar sem videla TEŽKO opišeš z besedami). No in ta BOG je ustvaril duše, angele, hudiče VSE kar v našem vesolju obstaja. Vse to izhaja iz njegove energije, torej smo vsi njegovi. Torej vse kar obstaja je ILUZIJA, vsa naša prizadevanja, vsa luč je enako slaba kot tema. Ker ti zamegli razum, vlagaš svojo energijo v biti dober in bla, bla ne delaš pa na resnični stvari, ne vidiš da živiš v iluziji.  Ni razlike med dobrim in slabim torej vse je en shit. In to vesolje se vseskozi širi, zato ker ta BOG dela vedno nove duše, nove angele ( nagradi duše, ki so kao pridne) nove svetove itd. Ni mu dosti, uživa v tem da nam postavlja vloge in mi se navidezno trudimo priti do njega.

Kaj je torej ves point. Point je v tem, da smo mi v matrici, da itak nima smisla, tudi če bi sedeli pod drevesom in jutri umrli, ker se bomo tako ali tako nonstop rojevali. Zdej določene duše pač ugotovijo, da je vse larifari in se vrnejo k temu viru, k temu ki ni ustvaril našega vesolja. Zdej čim več nas bo takih, ki se bomo tega zavedali in ob smrti prebežali tja kamor res spadamo, takrat se bo tudi vesolje začelo krčit in nekega dne ko nas bo dovolj bo izginilo. Ker v bistvu ni nikoli zares obstajalo.

Sej pravim TEŽKO je razložit ubesedit vse to kar sem videla in čutila. Če se bo komu zdelo neumno naj preskoči, nekomu sem pa mogoče dala kaj za glodat :)

Ooooo Jane točno o tem sem tudi jaz imela preblisk pred kratkim...pa sem si mislila, da se mi malo meša....očitno se mi ne ;) Ampak občutka se pa res ne da opisat...Meni je bilo, kot bi mi nekdo snel prevezo z oči in končno vidiš jasno...Treba doživet :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #112 on: March 28, 2014, 01:34:19 PM »
O Nena super in to obe skoraj ob istem času. Ja težko opišeš z besedami, ne vem ko tisto vidiš pač vse veš, sam ne moreš razložit. Ni besed za to.

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #113 on: March 28, 2014, 03:07:55 PM »
26 :st.... 5. nič čudnega da mi med plesom in ustvarjanjem dol visi za vse   :laugh: In počutim se fenomenalno ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #114 on: March 28, 2014, 03:39:37 PM »
Jaz jo imam pa v 1.  ::)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #115 on: March 28, 2014, 06:54:24 PM »
In kaj mi zdaj reče moj 5 letni sin??? Čist tko malo usput. Reče ej mami a ti veš, da tole ni nič res. Mi začnejo tipalke delat, kaj ni res. In reče ja tole, men se zdi da nas en bere koker knjigo in smo mi pravljica. Si predstavljate moj pogled  :o :o :o In vprašam ja in kaj zdej. Zaključek: Ja nimam pojma, nekak bova morala strgat knjigo pa ven pridet  ???

Moja astro karta

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #116 on: March 28, 2014, 09:46:57 PM »
Tole pa je kar močen zalogaj, vama želim srečno pri odkrivanju tančic,  :-*

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #117 on: March 28, 2014, 10:31:11 PM »
In kaj mi zdaj reče moj 5 letni sin??? Čist tko malo usput. Reče ej mami a ti veš, da tole ni nič res. Mi začnejo tipalke delat, kaj ni res. In reče ja tole, men se zdi da nas en bere koker knjigo in smo mi pravljica. Si predstavljate moj pogled  :o :o :o In vprašam ja in kaj zdej. Zaključek: Ja nimam pojma, nekak bova morala strgat knjigo pa ven pridet  ???

Deca to reče iz čiste igre in v takih izjavah je bore malo de-profundis-univerzumsko globokoumnega. Kako to vem? Sem bil dete nekoč. S podobnimi izjavami.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #118 on: March 28, 2014, 11:09:47 PM »
Sem se spomnila, da sem imela podobne ideje. Pa potem še kasneje, ko so bili že simsi aktualni, se spominjam, da sem razmišljala nekaj v smislu: kaj pa če smo tudi mi nekomu ena "računalniška igrica".
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #119 on: March 29, 2014, 05:38:04 AM »
No da z vami podelim moje nočne prebliske. Kot ponavadi ko nam lezejo zobki nisem nič spala, ampak prekladala tamalo iz leve na desno ramo. In ko sem hotela tetirat, da ji malo olajšam tegobe, sem odplavala čisto drugam.

Kot nekateri veste že dolgo časa gledam tudi na duhovnost kot fake in na ves ta new age in tralala. V regresiji - meditaciji nekaj časa nazaj, ko sem šla v ta naš duhovni svet se mi je zdelo, da so duše ujete, da vse to kar se dogaja ni njihova svobodna odločitev, čeprav nam želijo prikazat tako - izbral si si to življenje, te starše itd. Imela sem občutek da sem ujeta, da je vse skupaj ena velika matrica, iluzija...tudi duhovni svet. Kaj več nisem videla, ker so varovalke povsod, enostavno nisem uspela prodreti tja. Čeprav mi je vodnik razlagal, da sem staaaaraaa in modraaaa duša sem si mislila, larifari daj nakladaj komu drugemu, ker sem imela občutek da se me samo hoče speljati da ne vidim resnice. Da si mislim oh saj sem stara duša kolk sem zakon ne??

No in včeraj med tetiranjem, zdaj že neki časa tetiram tako, da grem ven iz našega vesolja, mimo vseh angelov, kvazi bogov, tudi Kreatorja ( BOGA, če želite), ker mi vse predstavlja entiteto in grem nekam drugam k neki drugi energiji, kjer vam sploh ne morem opisat kaj čutim. In namesto, da bi tetirala za tamalo, se mi je v glavi odvil film o tem kako je nastalo vesolje, zakaj se to širi itd. Ne znam vsega razložit, bom probala po telebansko. Torej ko se je prva energija, ki takrat še ni bila nič, ampak je bila samo energija odcepila od enega, ko je začela razmišljat s svojo glavo takrat se je zgodil veliki POK - ta energija je ustvarila novo vesolje. Torej rečimo zdej tej novi energiji BOG. Ker ta BOG je potem začel razmišljat da on zmore vse in da kot vsak BOG rabi svoje podanike ( sej pravim govorim čisto po telebansko, to kar sem videla TEŽKO opišeš z besedami). No in ta BOG je ustvaril duše, angele, hudiče VSE kar v našem vesolju obstaja. Vse to izhaja iz njegove energije, torej smo vsi njegovi. Torej vse kar obstaja je ILUZIJA, vsa naša prizadevanja, vsa luč je enako slaba kot tema. Ker ti zamegli razum, vlagaš svojo energijo v biti dober in bla, bla ne delaš pa na resnični stvari, ne vidiš da živiš v iluziji.  Ni razlike med dobrim in slabim torej vse je en shit. In to vesolje se vseskozi širi, zato ker ta BOG dela vedno nove duše, nove angele ( nagradi duše, ki so kao pridne) nove svetove itd. Ni mu dosti, uživa v tem da nam postavlja vloge in mi se navidezno trudimo priti do njega.

Kaj je torej ves point. Point je v tem, da smo mi v matrici, da itak nima smisla, tudi če bi sedeli pod drevesom in jutri umrli, ker se bomo tako ali tako nonstop rojevali. Zdej določene duše pač ugotovijo, da je vse larifari in se vrnejo k temu viru, k temu ki ni ustvaril našega vesolja. Zdej čim več nas bo takih, ki se bomo tega zavedali in ob smrti prebežali tja kamor res spadamo, takrat se bo tudi vesolje začelo krčit in nekega dne ko nas bo dovolj bo izginilo. Ker v bistvu ni nikoli zares obstajalo.

Sej pravim TEŽKO je razložit ubesedit vse to kar sem videla in čutila. Če se bo komu zdelo neumno naj preskoči, nekomu sem pa mogoče dala kaj za glodat :)

Ooooo Jane točno o tem sem tudi jaz imela preblisk pred kratkim...pa sem si mislila, da se mi malo meša....očitno se mi ne ;) Ampak občutka se pa res ne da opisat...Meni je bilo, kot bi mi nekdo snel prevezo z oči in končno vidiš jasno...Treba doživet :)

Naposled sem vaju dočakal.    Sam teh stvari ne znam obešati na veliki zvon, vendar imam pri tem tudi že uspehe zdravljenja.  Konkretno eno je nehala (začasno) ledvica boleti, kjer je čutila kronične dolgoletne bolečine, druga, ne vem točno kje je okrevala, drugače pa je primerov kar nekaj.
 Preprosto se gre tja gor in celo nekoga, ki nima dovolj koncentracije se nekako da do tja spravi.  V tistem območju čakajo bitja, ki so kot mi, a vendarle iz naših prejšnjih poznanj.   Predlagam, da se vsaj mi trije to prakticiramo ob prvem srečanju. Morda septembra. 

Poleg omenjenega zdravlenja, se da iz podobnega potovanja pridobiti določene informacije, konkretno zakaj v zdajšnjem življenju delamo to kar delamo, se zanimamo za to kar se zanimamo. Nenazadnje sleherni od nas bi morebiti našel tudi kaj z astrologijo povezanega. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858