No da z vami podelim moje nočne prebliske. Kot ponavadi ko nam lezejo zobki nisem nič spala, ampak prekladala tamalo iz leve na desno ramo. In ko sem hotela tetirat, da ji malo olajšam tegobe, sem odplavala čisto drugam.
Kot nekateri veste že dolgo časa gledam tudi na duhovnost kot fake in na ves ta new age in tralala. V regresiji - meditaciji nekaj časa nazaj, ko sem šla v ta naš duhovni svet se mi je zdelo, da so duše ujete, da vse to kar se dogaja ni njihova svobodna odločitev, čeprav nam želijo prikazat tako - izbral si si to življenje, te starše itd. Imela sem občutek da sem ujeta, da je vse skupaj ena velika matrica, iluzija...tudi duhovni svet. Kaj več nisem videla, ker so varovalke povsod, enostavno nisem uspela prodreti tja. Čeprav mi je vodnik razlagal, da sem staaaaraaa in modraaaa duša sem si mislila, larifari daj nakladaj komu drugemu, ker sem imela občutek da se me samo hoče speljati da ne vidim resnice. Da si mislim oh saj sem stara duša kolk sem zakon ne??
No in včeraj med tetiranjem, zdaj že neki časa tetiram tako, da grem ven iz našega vesolja, mimo vseh angelov, kvazi bogov, tudi Kreatorja ( BOGA, če želite), ker mi vse predstavlja entiteto in grem nekam drugam k neki drugi energiji, kjer vam sploh ne morem opisat kaj čutim. In namesto, da bi tetirala za tamalo, se mi je v glavi odvil film o tem kako je nastalo vesolje, zakaj se to širi itd. Ne znam vsega razložit, bom probala po telebansko. Torej ko se je prva energija, ki takrat še ni bila nič, ampak je bila samo energija odcepila od enega, ko je začela razmišljat s svojo glavo takrat se je zgodil veliki POK - ta energija je ustvarila novo vesolje. Torej rečimo zdej tej novi energiji BOG. Ker ta BOG je potem začel razmišljat da on zmore vse in da kot vsak BOG rabi svoje podanike ( sej pravim govorim čisto po telebansko, to kar sem videla TEŽKO opišeš z besedami). No in ta BOG je ustvaril duše, angele, hudiče VSE kar v našem vesolju obstaja. Vse to izhaja iz njegove energije, torej smo vsi njegovi. Torej vse kar obstaja je ILUZIJA, vsa naša prizadevanja, vsa luč je enako slaba kot tema. Ker ti zamegli razum, vlagaš svojo energijo v biti dober in bla, bla ne delaš pa na resnični stvari, ne vidiš da živiš v iluziji. Ni razlike med dobrim in slabim torej vse je en shit. In to vesolje se vseskozi širi, zato ker ta BOG dela vedno nove duše, nove angele ( nagradi duše, ki so kao pridne) nove svetove itd. Ni mu dosti, uživa v tem da nam postavlja vloge in mi se navidezno trudimo priti do njega.
Kaj je torej ves point. Point je v tem, da smo mi v matrici, da itak nima smisla, tudi če bi sedeli pod drevesom in jutri umrli, ker se bomo tako ali tako nonstop rojevali. Zdej določene duše pač ugotovijo, da je vse larifari in se vrnejo k temu viru, k temu ki ni ustvaril našega vesolja. Zdej čim več nas bo takih, ki se bomo tega zavedali in ob smrti prebežali tja kamor res spadamo, takrat se bo tudi vesolje začelo krčit in nekega dne ko nas bo dovolj bo izginilo. Ker v bistvu ni nikoli zares obstajalo.
Sej pravim TEŽKO je razložit ubesedit vse to kar sem videla in čutila. Če se bo komu zdelo neumno naj preskoči, nekomu sem pa mogoče dala kaj za glodat 
Ooooo Jane točno o tem sem tudi jaz imela preblisk pred kratkim...pa sem si mislila, da se mi malo meša....očitno se mi ne
Ampak občutka se pa res ne da opisat...Meni je bilo, kot bi mi nekdo snel prevezo z oči in končno vidiš jasno...Treba doživet 
Naposled sem vaju dočakal. Sam teh stvari ne znam obešati na veliki zvon, vendar imam pri tem tudi že uspehe zdravljenja. Konkretno eno je nehala (začasno) ledvica boleti, kjer je čutila kronične dolgoletne bolečine, druga, ne vem točno kje je okrevala, drugače pa je primerov kar nekaj.
Preprosto se gre tja gor in celo nekoga, ki nima dovolj koncentracije se nekako da do tja spravi. V tistem območju čakajo bitja, ki so kot mi, a vendarle iz naših prejšnjih poznanj. Predlagam, da se vsaj mi trije to prakticiramo ob prvem srečanju. Morda septembra.
Poleg omenjenega zdravlenja, se da iz podobnega potovanja pridobiti določene informacije, konkretno zakaj v zdajšnjem življenju delamo to kar delamo, se zanimamo za to kar se zanimamo. Nenazadnje sleherni od nas bi morebiti našel tudi kaj z astrologijo povezanega.
Andres