Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Algol
cristallyne:
--- Quote from: Jane on September 18, 2012, 09:42:24 PM ---Če te mika regresija pojdi. Ni nič strašnega. Meni osebno je blo fajn, ker sem si najprej naredila karmično karto, potem pa še v regresiji dobila potrditve. Osebno bi priporočila vsakemu.
SIcer pa z luno v :kon :NE itak da imaš izkušnje, saj se lahko določenih zadev mogoče tudi spomniš, pa ne veš kam bi jih umestila. Sanjaš itd.
--- End quote ---
res je..kot otrok nisem mogla zaspat..skozi sem se nekaj bala, vizualizirala nekaj dogodkov..pa mi noben itak nikoli ne verjame :( poslali so me k psihologu itd..bom, sigurno..trenutno čakam na gogo ;)
Jane:
Ja glej to je pa dvanajsta hisa, sploh luna lahko prinese kake fobije itd. po vecini so pa to neki prebliski iz prejsnjega zivljenja, ki jih nekdo instinktivno cuti. Zdaj ne vidim tvoje karte, lahko se vpises v vrsto pri temi karmicni astrologiji, glede na to da sem analize zunanje skoraj ze podelala, se pocasi spravljam se svoj dolg za forum resit :)
sasa:
Jaz ga imam v :op s :Sa. Če štejemo :Sa že v 12., to pomeni prejšnje življenje...
Rena:
Kako "grozno" ime je Algol...jz kar slišim v angleščini iz Gospodarja prstanov...Smeagol... ;), poslovenjen kot Golum ;) :D
sasa:
No, Pika in Jane, moja sestra ima tudi :Ma v :kon z Algolom in to skorajda čisto točni ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version