Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Algol

<< < (8/13) > >>

Jane:

--- Quote from: Rena on September 18, 2012, 10:10:45 PM ---Kako "grozno" ime je Algol...jz kar slišim v angleščini iz Gospodarja prstanov...Smeagol...  ;), poslovenjen kot Golum  ;) :D

--- End quote ---

sej dobra predstava hehe. Za algol je oznacena meduza, ki je bila nekoc lepa mlada punca, ki se je ob posilstvu odlocila mascevati moskemu svetu in se je spremenila v Meduzo, namesto las je i
mela kace. Kdor jo je pogledal je okamenel. Ubil jo je Perzej, ki ji je odsekal glavo.

Jane:

--- Quote from: sasa on September 18, 2012, 10:12:39 PM ---No, Pika in Jane, moja sestra ima tudi  :Ma v  :kon z Algolom in to skorajda čisto točni  ::)

--- End quote ---

hehe se kar bojim vprasat kako jo dozivljas  :o

Rena:

--- Quote from: Jane on September 18, 2012, 10:15:49 PM ---
--- Quote from: Rena on September 18, 2012, 10:10:45 PM ---Kako "grozno" ime je Algol...jz kar slišim v angleščini iz Gospodarja prstanov...Smeagol...  ;), poslovenjen kot Golum  ;) :D

--- End quote ---

sej dobra predstava hehe. Za algol je oznacena meduza, ki je bila nekoc lepa mlada punca, ki se je ob posilstvu odlocila mascevati moskemu svetu in se je spremenila v Meduzo, namesto las je i
mela kace. Kdor jo je pogledal je okamenel. Ubil jo je Perzej, ki ji je odsekal glavo.

--- End quote ---

Hehe, ja pa najbolj grozno je, da prav slišim tisti hrapav nizek glas...od Goluma...ne vem zakaj...  :P Mogoče sem pa kdaj okamenela pred meduzo  :laugh:

sasa:

--- Quote from: Jane on September 18, 2012, 10:17:28 PM ---
--- Quote from: sasa on September 18, 2012, 10:12:39 PM ---No, Pika in Jane, moja sestra ima tudi  :Ma v  :kon z Algolom in to skorajda čisto točni  ::)

--- End quote ---

hehe se kar bojim vprasat kako jo dozivljas  :o

--- End quote ---

Hm, glede na to, da ma  :Ma natalno v 7, se bolj bojim, kako to nekdo drug doživlja  :o :P ;)

Drugače pa ja, kot "nasilnega" človeka oz zelo napadalnega  ;)

Lisa:

--- Quote from: natasas on September 18, 2012, 01:47:43 PM ---
Jedino u aspektu sa Jupiterom donosi pobede i uspehe mada je i tu često rušilac sreće i uzrokom gubitaka novca. U slučaju da se dobru služi ako je to uopšte moguće tada sreća i dobici mogu biti neslućeno veliki.

--- End quote ---

pri meni je v  :kon z  :J  v 3.hiši....aja, pa LILITH je zraven.
super druščina :o :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version