Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 3. del

<< < (3/81) > >>

natasas:

meni saturn sedaj prehaja 9. hišo...potem se bo kmalu aktiviral tudi  :Ma v  :ri na koncu 1. hiše (ki se interpretira tudi v 2. hiši-saj je tudi vladar tam)...N  :Ma mi tvori  :tr z  :U v 9. hiši, tako da sklepam, da zna  :Sa aktivirat kako zadevico na področju financ....kaj menite?

sasa:
Jao, a je že v škorpijonu al kaj  :-\

Še mal pa pride na mojga N  :PL, ma super  :P

sanjalka:

--- Quote from: sasa on October 03, 2012, 09:10:42 PM ---Jao, a je že v škorpijonu al kaj  :-\

Še mal pa pride na mojga N  :PL, ma super  :P

--- End quote ---

V  :Sk pride v soboto, na tvoje  :PL pa 3,4 novembra ;)
Boš poročala...

Lisa:
Na mojo N :Lu pride pa 10.11....

sasa:
Tole pa moram deliti:

Tranzitni Saturn v Škorpijonu

V tem mesecu se, 5.oktobra 2012, planet Saturn premakne iz znamenja Tehtnice v Škorpijona. V Škorpijonu ostaja vse do septembra 2015, v tem obdobju, pa boste priča postavljanju novih temeljev in močni transformaciji na osebni ravni. To obdobje, vam odpira čas ozaveščanja o tem, kdo ste. V dveh letih in pol, je pred vami zgodba... o Svetlobi, ki jo morate prebuditi v Sebi. Poti nazaj ni...

Dobrodošli... pred vami je Začetek konca.

Tisti, ki se niste naučili ljubiti iz globine, se vživeti v druge, jih začutiti in biti tam ko so vas potrebovali in če še vedno ne občutite Čisto Strast, ki se meša s Pripadanjem, Zvestobo, Deljenjem, Emocijami in Bližino... vsi vi, se boste tega učili skozi lekcije... zdaj, se boste naučili čutiti in izkušati vse to. Bodite pripravljeni za največje čustvene spremembe, ki bodo globinske in dobesedno na novo rojene v vas. Čas bo za Čiščenje.

Predajte se občutkom, to je najboljše, kar lahko storite.

Saturn je planet, ki prinaša lekcije in učenje, Škorpion je znamenje transformacije, vstajenja, ki mu vlada Pluton, gospodar Hada, podzemlja in teme. Zdaj se bo svet na kolektivni ravni učil skozi velike lekcije, ki se bodo odvijale skozi različne dogodke. Ta tranzit, bi lahko prinesel velika uničenja... kar pa ne pomeni samo na fizični ravni, ko bi za seboj lahko pustill velike količine mrtvih, vojne, napade, vremenske kataklizme, uničenja, ... na drugi strani, pa lahko prinese konec odnosov, vzorcev, bolezni... saj bi se le na tak način, kot človeštvo, lahko naučili, da smo pravzaprav ves Strah, ki ga vidimo v prihajajoči dobi pravzaprav Mi sami. Mi smo Strah, mi smo Uničenje in mi smo Smrt. Tam, kjer so vaši največji strahovi, in česar vas je najbolj strah... no, ti se lahko zdaj aktivirajo, prebudijo in vstanejo iz podzemlja ter vas popolnoma okupirajo, samo zato, da se boste osvobodili in se skozi lekcije učili Nenavezanosti.

Zazrite se zdaj malo nazaj skozi čas... v pretekli dve leti... kaj ste počeli in kaj se vam je dogajalo...

Ste se ločili, prekinili odnose, se zaročili, spoznali ljubezen svojega življenja, dobili otroka, se preselili v skupen dom, se poročili? Ali ste vse od naštetega morda iskusili in naredili? V tem času, ko je bil Saturn še v Tehtnici, vas je Saturn učil o vaših emocijah, skozi čustvene odnose in kako funkcionirati v dvoje. In zdaj vprašanje... Ste naredili test ali ste padli? Ste se vprašali zakaj in poglejte zdaj okoli sebe, koliko ljudi se je razšlo iz odnosov, se jih je poročilo, ločilo in spet povezalo v nov odnos? Zelo redki so ostali na starih temeljih. Tisti, ki so... bodo imeli test zdaj, ki pa bo lahko celo »usoden«, če ga ne bodo izdelali. Vse bolj, ko se je Saturn pomikal iz znamenja Tehtnice ven, ste najverjetneje čutili napetost v zraku, še vedno so mnogi odnosi pred finalnimi odločitvami, te pa boste sprejeli zdaj, ko se bo premaknil v znamenje Škorpijona. Za mnoge izmed vas bo to resnično začetek konca.

Vse odločitve, ki ste jih sprejeli januarja 2012, se vam lahko zdaj kar dobro maščujejo, če ste jih naredili prenaglo in niste prej resnično dobro in modro premislili, kajti soočali se boste še z večjimi izgubami. Ta tranzit vam pravzaprav sporoča, da je pomembno, da se naučite biti popolnoma Prazni. Da ste v Trenutku! Brez »kako je bilo« in kako »naj bi bilo«... samo tako se boste povezali s sabo, ko boste skozi Trenutek slišali Sebe, svoje želje, svojo Pot... in bo Trenutek, ko boste dojeli, da ste Živi, da imate svoje potrebe, svoje izbire, svojo pot. Premaknili se boste iz okvirja, kaj želijo drugi (Tehtnica) od vas, vaša družina in sorodstvo... in začeli poglobljeno delovati iz sebe, svoje notranjosti (Škorpijon). Dve leti in pol, ste se ukvarjali z odnosi okoli sebe, spoznali ste in se veliko naučili, lahko na malo lažji ali težji način. Večino časa ste, kot sem omenila, posvečali ljubimcem, partnerjem, prijateljem, kolegom, staršem, babicam in dedkom... največja in najtežja lekcija, ko bo Saturn stopil v Škorpijona, pa za vas je... Vi... čas, ki ga boste zdaj namenjali sebi... težko pa bo... ker se tako zelo »težko« učite o Sebi!

Učenje o Sebi, pa je proces, ki se dogaja skozi Tebe.

O sebi se lahko učite samo v odnosu. Vse okoli vas se rojeva in umira in tisti, ki tega pojma »izgube« niste ozavestili, potem vam bo Škorpijon zdaj močno dihal za vrat. Lahko se boste soočili s pomembno smrtjo ali izgubo, ki vam bo prinesla bolečino in moč, da se regenerirate v svojem bistvu. Ta smrt se lahko nanaša tudi na smrt v vas. To je pravzaprav bistvo, ki vas ta tranzit uči. Izgubiti zato, da se je moč postaviti na tisto, kar ste v vaši resnični esenci Duha. Če še vedno v sebi držite in oživljate stvari, ki bi jih morali spustiti, bo zato zdaj čas, da jih pokopljete in se jih osvobodite.

Čas bo, da greste naprej.

Preverite tudi koliko ste v sebi mrtvi in koliko ste resnično živi? Čas premika od vas ne zahteva, da pustite za seboj vse spomine, čustva in dele sebe, od vas se želi samo, da opustite kar vam ne služi, si odpustite in... da greste naprej. Da si dovolite nekaj Novega. Da ste drzni, strastni in predvsem zavestno aktivni. Škorpijon vas uči sprejemanja in odpušanja, saj vam daje priložnost novega rojstva, preBujenja. Zdaj ni čas za Strahove in izgovore, ker Saturn vas bo postavil pred dejstvo z vprašanjem, »kako boste živeli od zdaj naprej«. Nekaj napol in »približno se mi sanja«... no, to zdaj ne bo mogoče, kajti pred vami se morajo sijati trdni temelji in fokus, kam greste. Sicer vas bo veličastni vrnil v »podzemlje«, da se naučite lekcije, ki vam jo je zadal.

Največji Strah s katerim se boste soočali zdaj je... odgovornost.

Če ste od nje do zdaj uspešno bežali, bo zdaj čas resničnega soočanja, saj boste spoznali, da ste sami odgovorni za svojo pot po kateri stopate. Tisti, ki niste vajeni, da ste sami krojači svoje usode, za svoja dela in posledice... čas bo, da se zazrete vase, odvržete vse maske in vzorce obnašanja, prenehate igrati igre, v katerih ima glavno vlogo vaš Ego in si dovolite izkusiti tudi svojo bolečino, žalost, pomoto, zmoto in napake. Če odnosi ne grejo, jih pustite za sabo, ne oživljete nekaj, kar je že davno umrlo. Začnite nekaj novega, nepredvidljivega, nekaj kar vas vleče globje in naprej. Zdaj je bilo vprašanje kako dobro vam gre stapljanje v odnosih, zakonih, ko se veličastni premakne v Škorpijona, pa bo vprašanje o dušah, na dušnem nivoju in njihovih zlitjih skozi odnos.

Čas bo, da izstopite iz šablon in okvirjev ter se podate po poteh Strasti.

Vsi želite in hrepenite eno... resnične emocije, ki nekaj veljajo, poleg resnično izpolnjenega zakona in odnosov, ki so resnični in Resnično nekaj pomenijo. To je tisto, kar redki najdejo. Kajti za pravi odnos sta potrebna dva, ki sta pripravljena graditi, ustvarjati in se skupaj v odnosu razvijati. Čas bo, da se prepustite, da prenehate bežati in se stopite z drugimi, kajti... čas je, za nove začetke. Zdaj no Saturn pisal zgodbe samo za najPogumnejše, za vse fenikse, ki bodo vstali iz neder svojega preživetega egotripa »sam sebi dovolj« in »ne rabim nikogar«.

Če boste hoteli poleteti iz globin svoje sence, se boste morali objeti.

Zdaj bo od vas odvisno, ali si boste dovolili izpolniti svoje življenje tako, da ga boste tudi delili z nekom. Seveda bo v teh dveh letih in pol velik izziv sprejemanje in prilagajanje, največji pa seveda... vaša Odgovornost. Na poti z vami bo tisti, ki vas bo te lekcije učil, vprašanje pa je, koliko časa boste še bežali, kajti zdaj vas bo beg peljal naravnost v Had, z namenom, da se soočite z vsem od česar ste kadarkoli v življenju zbežali. Čas bo, da se Predate nekomu, da prebudite Svetlobo, ki je v vas.

Vse to vas bo učil Škorpijon skozi lekcije soočanja z vašo lastno temo. Zdaj boste umrli v sebi in se iz sebe rodili novega sebe. In tako, bo svet postal boljše mesto za Življenje. Na poti k Vstajenju...

Avtor: Shana Flogie

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version