Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 3. del

<< < (4/81) > >>

Jane:
Uf ja  :)

Tea:
Drage moje punce, jaz sem ga doživljala pred 30 leti - povrh pa še v 8 hiši

Jane:

--- Quote from: Tea on October 06, 2012, 10:14:33 AM ---Drage moje punce, jaz sem ga doživljala pred 30 leti - povrh pa še v 8 hiši

--- End quote ---

In? Ločitev domevam?

sasa:
Ma, ko sem tole prebrala me je samo stisnilo, v smislu ahaaaaaa.

No, Tea, jaz ga imam skoz 10 malo, potem pa cela 11., večina 12. pa še  :PL in  :Sa notri.

Hja, bo pestro, ampak naj pride, bom vesela izkušenj.

Maja:
Hvala za ta prispevek, Saša.

Jeeeeeeeeeeeeee, saj že ves čas vem, da sem na pravi poti. Da sem prebrodila težave in se skoznje zelo razvila. Da sem dobila modrost, občutek za pravico ... Vedno, ko preberem kaj takega, sem ponosna na to, kar sem dosegla.
Opažam okolico, kako se odziva na mojo osebno zrelost, na načelnost, na mogoče včasih malo agresiven boj, ampak to je veno boj za pravico! Za to, da bo vsem vpletenim zadoščeno, da bodo vsi dobili oz. ne dobili tistega, kar jim pripada oz. kar jim ne pripada. Samo za to gre pri meni ... Če bi imela to moč, bi delila pravico, nagrajevala bi in dajala lekcije (ne kazni!).
Ker v svojem bistvu sem zelo občutljiva in rahločutna dušica, ki želi samo dobro vsem in ki ljubi vse na tem svetu.
Okolica me žal še ne dojema prav ... Ker se bojijo drugačnega pristopa, osvoboditve misli, svežega vetra in novih nazorov! Iskrenosti, pravice! So to slabe stvari? Mislim, da ne.
Čeprav počasi se okrog mene vsi odpirajo ... Vsi so začenjali VIDETI, si priznati, za kaj se gre.
Treba se je postaviti zase. Zakaj se ne bi? Sploh, če veš, da si dobra oseba. Da se trudiš za doborbit vseh - sebe in drugih. Zakaj bi en sposoben človek vedno moral biti odrinjen? Zakaj bi se mu morali smiliti manj sposobni, leni, nepošteni, izkoriščevalski ljudje in zakaj bi se moral zaradi njih uničevat s tem, da se jim prilagaja? Naj vsak dobi toliko, kolikor jen aredil, kolikor je dal. Energija MORA vedno tečt v vse smeri, ne morejo nekateri samo dajati, drugi zažirati. Temu bo zdaj konec. Krivice v svetu se bodo morale končat! In če je edina pot do tega uničenje, naj bo pa uničenje. Sama kot Škorpijon obožujem uničevalno energijo, ki prinaša transformacijo in novo rojstvo (destrukcije kot same ne). Misel na to mi daje nov zagon, optimizem, upanje za prihodnost.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version