Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 3. del
Andres:
--- Quote from: Tea on October 06, 2012, 10:14:33 AM ---Drage moje punce, jaz sem ga doživljala pred 30 leti - povrh pa še v 8 hiši
--- End quote ---
Opažam, da je to dobra tema, saj Tea je napisala pred 30. leti. Pri sebi moram premakniti na pred 28. leti in dobim datum zmage po veliki borbi. 4. Oktobra 1984 namreč, je datum, ko je bil T Saturn v Škorpijonu postavljen na N Neptun. Ker je bila tistikrat T Venera enako odmaknjena od N Neptuna kot T Saturn od le tega povzroča tudi dejstvo, da diham še danes. :)
To kajpak vedo tiste, ki so se z menoj zalizale. So še drugi pokazatelji da človek diha. Ni res? :)
Andres
Jane:
Jaz sem bila takrat 1-2 leti. Pojma nimam kaj se je dogajalo. V vrtec nisem hodila, ziveli smo doma na kmetiji, cuvala me je soseda. Mogoce edino da je sel oce enkrat takrat v bolnico, ne vem pa tocno kdaj.
Tea:
gledala smrti v oči tisti čas, da smo imeli v širši družini 14 pogrebov in da je moj sin takrat bil na nitki življenja - seveda smo imeli pa tudi nekaj rojstev :)
pa dediščino, pa v službi sem dala odpoved ...... v glavnem razganjalo me je podolgem in počes
Jane:
Smrti so bile tudi pri nas, ampak malo kasneje na pohodu cez 6- to hiso opozicija na 12- to. Tega se spomnim kot bi blo vceraj, ker so me prisle duse obiskat in sem vedela, da so mrtvi, strah me je bilo pa za znoret. Takrat dozivela svoje prve panicne napade, ker me je bilo strah smrti. No mogoce pa to obdobje sedaj izkoristim in se zacnem bolj z medijstvom ukvarjat.
sasa:
Mene tudi čedalje bolj vleče v to, da bi se malo bolj začela ukvarjat z duhovnostjo... Imam močne vizije, ki se jih včasih kar malo bojim, sanjam take stvari, da si rečem kje ste mene našli, intuicija mi dela na polno, ni da ni...
Je pa res, da me je pa vsega tega kar malce strah. In potem se poskušam zamotiti z vsemi zadevami, da ne razmišljam o tem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version