Author Topic: Saturn 3. del  (Read 78667 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
Re: Saturn 3. del
« Reply #195 on: May 21, 2013, 03:27:36 PM »
Trenutno mi R :Sa hodi čez MC+ čez južni vozel,  :Ve in  :PL. Zanimivo je kako se ponavljajo dogodki in kako se vračajo razmišljanja (sicer malo drugače, vendar v sami osnovi enako) tako kot pred natanko 14 leti ko mi je  :Sa hodil čez IC-to je bilo eno izmed najbolj temnih obdobij v mojem življenju- intimni del doživljanja/čustvovanja/varnost skozi javno podobo/odnos do telesa in zdravja-tako telesa in psihe- 4,10,7 in 12.hiša
Nekaj časa nazaj sem mislila, da sem pospravila že preteklost in da je to nekaj kar je že pozabljeno. Upam, da me ta lekcija ki se trenutno dogaja, enkrat vendarle izuči :-\ :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #196 on: May 21, 2013, 05:51:25 PM »
Tudi pri meni se na poslovnem področju te dni ponavlja nekaj kar je bilo 1. maja 2000.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #197 on: May 22, 2013, 12:11:13 PM »
Tudi pri meni se na poslovnem področju te dni ponavlja nekaj kar je bilo 1. maja 2000.

Andres

tranzit Saturna zna biti pri tebi "opasen" novembra  :kv :So - ko ga bo "podprl" tudi mrk
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #198 on: May 22, 2013, 05:13:00 PM »
Trenutno mi R :Sa hodi čez MC+ čez južni vozel,  :Ve in  :PL. Zanimivo je kako se ponavljajo dogodki in kako se vračajo razmišljanja (sicer malo drugače, vendar v sami osnovi enako) tako kot pred natanko 14 leti ko mi je  :Sa hodil čez IC-to je bilo eno izmed najbolj temnih obdobij v mojem življenju- intimni del doživljanja/čustvovanja/varnost skozi javno podobo/odnos do telesa in zdravja-tako telesa in psihe- 4,10,7 in 12.hiša
Nekaj časa nazaj sem mislila, da sem pospravila že preteklost in da je to nekaj kar je že pozabljeno. Upam, da me ta lekcija ki se trenutno dogaja, enkrat vendarle izuči :-\ :)

Tole imava obe zdaj ...
Razmišljam, če opažam kaj takega, kar opisuješ.

Čakam na korenite spremembe že od novembra, pa nič. Saturn, mrki v 4. in 10. hiši ... Stagnacija. Ne na boljše ne na slabše. :blank:
Saturn je šel čez  :PL pa nazaj ... Pa še enkrat bo šel čez ... A bo takrat kaj?  ???
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #199 on: May 22, 2013, 08:25:15 PM »
Sicer nisem strokovnjak, vendar  :Sa prinaša spremembe počasi. Opazuj svoja razmišljanja, premišljuj, si zapisuj in ne čakaj samo to kaj in kdaj ti bo prineslo.

Pri sebi opažam, da so nekateri moji  vzorci nujni spremembe. Pač nekaj mora umreti, da se lahko rodi nekaj novega. Ko je T :Sa šel čez te konjunkcije je najprej pokazal KAJ; ko je šel v retro so se pa v meni zbudila razmišlanja.  Vsak dan se mi porodi nekaj novega. Moram pa priznat da me muči tudi nemoč in strah, kar je verjetno posledica tega da sem na meji med osvobajanjem od tega kar sem bila (kar mi je nudilo varnost) in med tistim novim... In tistega novega se ponavadi bojimo, ker ne vemo kako zgleda..

Sem pa v tem trenutku hvaležna vseh namigov in odgovorov na vprašanja-še posebej tistih, ki jih dobivam preko sanj oz. 12 hiše  ;D (pa tudi ob prebiranju knjig), ki mi dajejo moč da vztrajam in zaupam

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #200 on: May 23, 2013, 08:22:09 AM »
Pripenjam moževo karto. Tudi informativno... ker se dogaja.
http://shrani.si/f/3F/RI/270zDEOU/astro245gw06primo2013523.gif

Njegovemu očetu so januarja odstranili želodec (rak).
Predvčerajšnjim pa potrjen sum na metastaze na jetrih.

:Sa v natančni opoziciji na N :Sa na relaciji 4. / 10. hiša.
 :-X

Any chances??  ???

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #201 on: May 29, 2013, 10:43:58 AM »
Sicer nisem strokovnjak, vendar  :Sa prinaša spremembe počasi. Opazuj svoja razmišljanja, premišljuj, si zapisuj in ne čakaj samo to kaj in kdaj ti bo prineslo.

Pri sebi opažam, da so nekateri moji  vzorci nujni spremembe. Pač nekaj mora umreti, da se lahko rodi nekaj novega. Ko je T :Sa šel čez te konjunkcije je najprej pokazal KAJ; ko je šel v retro so se pa v meni zbudila razmišlanja.  Vsak dan se mi porodi nekaj novega. Moram pa priznat da me muči tudi nemoč in strah, kar je verjetno posledica tega da sem na meji med osvobajanjem od tega kar sem bila (kar mi je nudilo varnost) in med tistim novim... In tistega novega se ponavadi bojimo, ker ne vemo kako zgleda..

Sem pa v tem trenutku hvaležna vseh namigov in odgovorov na vprašanja-še posebej tistih, ki jih dobivam preko sanj oz. 12 hiše  ;D (pa tudi ob prebiranju knjig), ki mi dajejo moč da vztrajam in zaupam

Pri meni postaja napeto. Pa še konec se bliža ... Veselim se ga, kakršnekoli spremembe se veselim. Je pa tudi strah pred neznanim, pred pomanjkanjem, pred tem, da bi bilo še slabše in bi na koncu rekla, da je bilo še luštno, ko je bilo tako, kot je zdaj.  :blank: Čeprav tole ne pelje nikamor.
Mogoče je strah navzoč samo zaradi tega, ker je ta način življenja, ki ga imam zdaj, moja realnost. Zažrl se je vame tako zelo, da si sploh ne znam predstavljat, da bo kdaj drugače.  :blank:
Pa še moj strah pred tem, da bi mogla sprejet tujo pomoč. Vem, nisem sama, ampak najraje imam, da sama poskrbim zase. Tako sem navajena, tako delam od svojega 14. leta. Navade so hudič, dobre ali slabe ...

Vprašala bi glede prehoda  :Sa čez  :Ve in  :PL ... Oboje poteka hkrati. Končano bo z avgustom letos. Pri prehodu čez  :Ve naj bi šlo za denarne težave in opuščanje odnosov, ki ne služijo več. Odnosov sem kar nekaj končala, kot sem že zadnjič omenila; in še nekaj mi jih pride na pamet, da jih bo treba končat. Kaj pa finance? Bo ob koncu tranzita bolje?
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #202 on: May 29, 2013, 01:18:20 PM »
No, točno to kar opisuješ, se meni dogaja. Način življenja, ki ga živim se je vame preveč zažrl. Tudi jaz delam non stop, vse po nekih svojih reglcih.skrbim sama zase ker sem tako vajena. Bit sama, samostojna in osamljena..vendar me tak način življenja po eni strani več ne osrečuje. Sploh niti ne vem več kaj je dopust, ne vem kdaj sem se nazadnje nasmejala,kopala v morju ali preprosto uživala..in po eni strani si tudi sama sebi ne dovolim uživat
Tudi pri meni-zadnje čase..manj prijateljstev-ampak to je prišlo samo od sebe..nevem..nekako sem jih prerasla. Ogromno je tudi ljubosumja...Na čisto vse..videz, obleke..kar češ!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #203 on: May 29, 2013, 01:36:31 PM »
Na take reakcije, ki jih opisuješ v zadnjem stavku, tudi sama pogosto naletim.  ;D
Kar nekaj se obregajo ... Najbrž ljubosumje. Najlažje je potem nekoga razglasit za deviantnega in obsedenega.  ::) Ampak to so samo občudovalci, nič se jih ne boj.  :laugh:

V mislih imej tole:
They don't hate you. They hate themselves and take it out on you. There's a difference.
Haters don't really hate you, they hate themselves; because you're a reflection of what they wish to be.
Behind every sucessful person lies a pack of Haters!
Haters are confused admirers.  :P

Sem pa razne nevoščljivce, ljubosumneže in firbce kar porezala stran. Nekateri so že opazili in dajo mir, nekateri najbrž še niso, nekaj jih je pa tik pred tem, da gredo na "delete".
Jaz sem ponosna, da lahko poleg vsega lahko še naredim iz sebe to, kar sem. Ko pa se bo še tole uredilo, bom pa najbrž neustavljiva. Res me zanima, kaj se bo pri obeh izcimilo iz tega.
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #204 on: May 29, 2013, 01:42:14 PM »
Ja tako ja..obsedenega hehe..oz. vase zagledanega

Aja, glede financ..mene osebno trenutno ni zadelo..je pa zadelo moje vrednote oz. tisto kar je meni vredno

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #205 on: May 29, 2013, 05:29:14 PM »
Saj finančno pri meni tudi še ni krize, ampak imam zaposlitev samo še par mesecev, potem pa adijo. In ne dobim in ne dobim ničesar pa iščem na vse možne načine. Prav izmika se mi. Zgodilo se je že tudi, da bi ziher dobila, so pa to delovno mesto umaknili in to po tem, ko so že preverjali finaliste v praksi.
Mislim, da moram res v vsaki stvari priti čisto do dna, da se kaj premakne. Do mojega osebnega dna je pa težko/nemogoče priti. Preveč prenesem, mogoče mi zato ni dano?
Kot si rekla, zadelo vrednote ... Jaz najbrž ne verjamem več v to, da se dobro poplača in ti je kdaj kaj namenjeno. Vse je samo življenjski proces, ki ne oblublja ničesar, ni usode, ni začrtane poti. Gotova je samo smrt.
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: May 30, 2013, 08:19:08 AM »
Ja  :Sa upočasni dogajanja, polno zastojev in strahu pred jutri :) Midve imava že tako ali tako  :So :kon :Sa
Vedi, da nisi sama..jaz sem na istem.Tudi jaz bom v tej službi samo še nekaj časa. In..potem bo konec luksuza. in konec statusa
Tudi meni se vse veliko izmika..polno nenavadnih stvari. Nepojasnene bolečine v trebuhu, črevesju, jajčnikih, izgubila sem celo menstruacijo..kokr lučka posveti, in puf..ni več-misteriozno izgine..to je  :NE (in ta je v  :ko) - je, pa potem ni..Seveda nič ne odkrijejo..pri moji poziciji  :Lu je to nekaj čisto normalno..in v povezavi s 7. hišo- jaz skozi druge (zrcalo)
zaradi tega sem padam vsako toliko časa v depresijo..iz službe prihajam tečna..ne da se mi trudit za boljše družinske odnose..pa ravno tu bi se mogla bolj potrudit.
In kakor je v moji navadi..beg pred realnostjo..kamorkoli me pač noge nesejo-nekam na navidezno varen prostor.

Bo bolje..julija ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #207 on: May 30, 2013, 09:58:36 AM »
Saj finančno pri meni tudi še ni krize, ampak imam zaposlitev samo še par mesecev, potem pa adijo. In ne dobim in ne dobim ničesar pa iščem na vse možne načine. Prav izmika se mi. Zgodilo se je že tudi, da bi ziher dobila, so pa to delovno mesto umaknili in to po tem, ko so že preverjali finaliste v praksi.
Mislim, da moram res v vsaki stvari priti čisto do dna, da se kaj premakne. Do mojega osebnega dna je pa težko/nemogoče priti. Preveč prenesem, mogoče mi zato ni dano? Kot si rekla, zadelo vrednote ... Jaz najbrž ne verjamem več v to, da se dobro poplača in ti je kdaj kaj namenjeno. Vse je samo življenjski proces, ki ne oblublja ničesar, ni usode, ni začrtane poti. Gotova je samo smrt.

Ja, draga Maja, vladar tvojega  :So je  :PL, ki je v zelo ozki  :kon:Ve in vse to je v  :Sk-ni čudno, da preneseš preveč, da je skoraj nemogoče,da prideš do dna, saj je v tebi globineeeeeeeeeee še pa še in v tem je tudi tvoja moč. Za povrh imaš  :PL še na MC, ja zate ni, da bi ti nekomu služila, ti rabiš moč izrazit navzven, rabiš imeti pozicijo, kjer lahko pokažeš in živiš to svojo moč, si ustvarjena za vodilne pozicije. In močno verjamem, da se ljudje te tvoje moči bojijo in jo poizkušajo izničiti, jo negirati, kakorkoli že. Uporabi to svojo moč pozitivno, konstruktivno in se je ne boj. Vlčasih se Plutonski ljudje bojijo svoje lastne moči, saj na nezavednem nivoju vedo, da lahko tudi uničijo druge, samo to bi bila negativna stran. Skratka potegni svojo čarovnico ven iz sebe in se je ne boj ;) Vse do takrat, ko boš to svojo notranjo, globoko moč tiščala v sebi, ti jo bodo drugi zrcalili navzen in ti bo šla še kako na živce, saj se bo zrcalila kot negativna in vse to se ti dogaja v službi....
Po drugi strani imaš tudi močnega strelca, od tod črpaj opitmizem in zaupanje ter vero v dobro...
Skratka vse adute imaš v sebi, samo začni jih uporabljati ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #208 on: May 30, 2013, 10:31:05 AM »
Hvala, sanjalka, za komentar. Ja, natanko tako je, kot si napisala. Lahko se mi dogaja karkoli, pa ne bom obupala in odnehala ter izgubila živcev in pobegnila. Vedno se po pretresih vrnem nazaj, nič kaj bolj uničena in utrujena - ampak kot da ni bilo nič.  :laugh:
Žal potem drugi mislijo, da se me nič ne dotakne in da moje skrbi in težave sploh niso hude.  :-\

Sicer nimam želje po neki hudi nadrejenosti in vplivu, ampak, kot si rekla, nočem služit nekomu. Služenje je pa spet lahko različno pojmovano ... Z veseljem naredim kaj za koga, če vidim, da ima to smoter, je koristno in primerno obravnavano. Tole, kar se pa dogaja tu ... Tu se moram čisto potlačit. Pa ne gre za delo, za področje, s katerega je, ampak bolj za tisto organizacijsko politiko in (ne)kulturo. Nizkotne človeške lastnosti. Nihče ne naredi nič za to, da bi šel komu na roko in da bi se skupaj trudili, da bi bilo vsem lažje in bolj prijetno. Samo prepovedovanje, grožnje, kazni, manipulacija, omejevanje ... Sama zelo rada pomagam, ustrežem, koga razveselim, tu pa vse nasprotno, skregano z mojim pravim Jazom.
jezi in žalosti me to, da taki pokvarjeni ljudje pridejo do priložnosti v življenju, ko imajo lahko vsega dovolj, brez, da bi kaj znali in kaj naredili za to; jaz pa ne dobim niti ene priložnosti, ki bi vsaj približno ustrezala mojim sposobnostim. Gimnazija, dva študija, izkušnje - tu mislim tudi življenjske, preko katerih sem se oblikovala kot oseba ... Vse zaman. Iščem drugo delo - vse iščem - primerno zame ali ne. Če že ustrezam in gre razgovor OK, tudi nič potem, prav izmika se mi.
tu obupala ne bom. Ne bom odnehala dokler mi ne poteče pogodba, ker energije imam še dovolj. Ampak ves čas se sprašujem ali delam kaj narobe? Kaj sem spregledala? Ker, kot vedno pravim, če bi bilo kaj višjega, že zdavnaj ne bi bila več tu. Ali imam samo tako (ne)srečo, da se mi vse izmika? Je to tako naključje? Mi je/ni namenjeno? Izgubljam vero v take stvari, postajam čisti realist.  :blank: Je to pravi način? Ker raje imam kruto resnico kot življenje v praznem upanju in posledičnem razočaranju. Hm, Strelec ... Ta se je mogoče malo skril ... Ali pa sama sebe načrtno pripravljam na najhujše, da bom v primeru, če bo res tako, čim manj prizadeta ...

Saj bo kmalu konec. Če sem presedela že 5 let tam noter, bom pa še 3 mesece.  ;D To sploh ni problem.
Bolj je problem prihodnost ... Se bo kdaj našlo kaj drugega? Mislim - v doglednem času ... Čas se izteka in kdo garantira, da se bo pa kar našlo nekaj v naslednje pol leta, če se zdaj tri leta ni?

Saturn je šel čez pa nazaj ... Zdaj bo še enkrat pregazil  :PL in  :Ve in  :So ... Jane je enkrat pisala, da pridejo spremembe takrat, ko gre drugič čez. Postavitev je taka, da glava peče in temu zelo ustrezno je tudi dejansko stanje. Kakšna bo sprememba in če bo, pa ne vem.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #209 on: May 30, 2013, 11:55:30 AM »
Ja, Saturn je pač pot malih korakov in ne gre hitro, že v samem natalu imaš ta zapis, da se moraš za vsako stvar po/truditi, delati, garati, da počasi prideš nekam, želiš pa si priti na vrh, ne kar nekam...( asc v  :ko, vladar  :Sa :kon :So). Vladar 12. hiše  :J ti pride v 1. hišo, v duhovnosti najdeš vero, optimizem, lepo je aspektiran z  :Me (imaš moč besede) in z  :Ma (akcija, šport), napetosti pa povzročata kvadrata z  :Ve (sama sebi ne pustiš uživati) in s plutonom,vladarjem tvojega lastnega sonca, tvojega ega (lahko se mučiš do konca, ni meje).
Služenje denarja se pri tebi kaže na nekonvencionalen način, vsekakor te ne vidim v neki službi (ki se jo tako trudiš iskat), ampak kot samostojno, kjer boš uporabljala neke napredne ideje, lahko od doma preko računalnika, tudi tvoji dnevni rituali (služba)  morajo biti dinamični, spremenljivi, nikakor statični in vključujejo naj tvoj intelekt, tvojo komunikacijo...
Ne vem kaj si študirala, kaj bi rada počela, kje se vidiš... Razmišljaj raje v smeri nečesa inovativnega, nečesa novega, nekaj za skupine, za človeštvo, nekaj, kjer boš lahko kaj dobrega naredila za ljudstvo (lahko so vključene, bolnice, zapori), to ti bo prineslo tudi denar in zaslužek.
Malo v razmislek, ne vem, če sem ti kaj pomagala, ampak se mi zdiš fajn punca z ogromno moči in res je škoda, da jo produktivno ne izkoristiš.
Vse to kar pa trenutno doživljaš v službi, je verjetno dobra šola za naprej, ker imam občutek, da se boš enkrat sama znašla v poziciji, kjer bodo ljudje odvisni od tebe oz. boš imela moč nad njimi in takrat se spomni, kako se z ljudmi NE dela ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.