Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2013 ( retrogradnost, mrki...)  (Read 42616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: PLANETARNI VPLIVI 2013 ( retrogradnost, mrki...)
« Reply #105 on: October 17, 2013, 04:53:13 PM »
Morda bo še kdo to potrdil tole trajanje vpliva mrka, spodaj pa sem prilepila delni zapis iz strani Eme Kurent:

"......ponovno bo mrk aktiviran sredi januarja 2014 (med približno 10-15 januarjem), ko bodo marsikje po svetu zelo hude vremenske razmere ...."

Tole pa je zapisano na Teini osnovni strani:
http://www.astro-star.net/splosno2/mrkivznamenjih.htm
« Last Edit: October 17, 2013, 04:55:16 PM by cvetka »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: October 17, 2013, 09:27:24 PM »
Meni veliko povejo mrki pri predikcijah. Sicer tudi lunacije. Enostavno gre za vzorec, ki se potem tekom časa ponavlja.
Enostavno pogledaš aspekt mrka /ali pomembne lunacije/ potem pa slediš. Zaporedje se začne s polsekstilom, nato je sekstil, potem kvadrat in nato trigon, inkonjunkcija in končno opozicija. Obstaja povezanost med temi aspekti in dogodki, ki se zgodijo v življenju v letu dni.

Če se nekaj začne ob mrku - bo npr. izziv ko bo kvadrat - takrat je priložnost za soočanje z zadevami in razrešitev njih. Tudi inkonjunkcija je izziv oz. dilema - opozicija bo dala rešitev in odločitev.... tko nekako.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #107 on: October 17, 2013, 09:36:24 PM »
Če npr. pogledam svoj solarni mrk, ki se bo zgodil na Soncu v novembru - to je itak tudi v solarnem horoskopu npr. - pa vendar po mrku vidim časovni razplet

- naslednji mlaj v Strelcu - moja 10 hiša /pozornost na karieri/

- januarja 10 kozoroga - konjunkcija Saturn 11 hiša - sekstil - tukaj že tranzit Plutona delujoč na Saturna - preverim aspekte - potem vidim v efemeridah, da je tam tudi R Venera - tranzit Saturna pa blizu opozicije na natalno Luno in v aspektu sproža moj fiksni križ tudi z vladarjem horoskopa

Ne bo lahko, še posebno zadnje dni, ko bo "mrkov kvadrat" na 10 vodnarja v moji 12 hiši

Torej januarja nimam za pričakovati preveč dobre podpore in bo treba biti pripravljen na delo. Najbrž bom ugotovila nekaj o "skritih sovražnikih" pa vračali se bodo ljudje iz preteklosti, pa srečala se bom sama s sabo

Na tak mesec se pripravim tako, da si ne nakopljem preveliko dela in poskrbim za dihanje in predelovanje.

Itd......
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #108 on: October 17, 2013, 10:44:59 PM »
Jebeni mrk v 3.

Kaj klinc se mi je tja namrgodil, danes sem imela zelo hud komunikacijski šum, sem jokala v službi.

Haha.  Mene je tudi ena hotela nekaj provocirati in me tudi je. O mrku se ji niti ne splača govoriti. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #109 on: October 17, 2013, 10:49:33 PM »
Meni je ta mrk dal tinte pit na drugačen način. Pred nekaj dnevi sem kupil nov pisarniški stol.  Stal mi je tam v škatli sinoči pa sem ga šel skupaj montirat.   Na žalost so mi dali tisti del, ki se na njen sedi z napačno zvrtanimi luknjami.  Takoj danes sem šel nazaj in sem jim pokazal, da luknje odstopajo, ter da posledično vsaj en vijak ne more prijeti. 
Dal mi je nov del, toda ko sem prišel domov sem takoj opazil, da je ta stol sicer v drugačne vrste polivinilu kot pa prvotno kupljen. Nocoj sem ga hotel sestaviti in najprej sem luknje preveril.    Pasalo je.  Toda. Ni pasalo ko sem jih hotel priviti, saj te luknje so za malenkost preozke.  Jutri grem spet nazaj menjat.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #110 on: October 17, 2013, 10:53:32 PM »
Meni veliko povejo mrki pri predikcijah. Sicer tudi lunacije. Enostavno gre za vzorec, ki se potem tekom časa ponavlja.
Enostavno pogledaš aspekt mrka /ali pomembne lunacije/ potem pa slediš. Zaporedje se začne s polsekstilom, nato je sekstil, potem kvadrat in nato trigon, inkonjunkcija in končno opozicija. Obstaja povezanost med temi aspekti in dogodki, ki se zgodijo v življenju v letu dni.

Če se nekaj začne ob mrku - bo npr. izziv ko bo kvadrat - takrat je priložnost za soočanje z zadevami in razrešitev njih. Tudi inkonjunkcija je izziv oz. dilema - opozicija bo dala rešitev in odločitev.... tko nekako.

Tole si je pa potrebno dobro zapomnit, posledično večkrat prebrat.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #111 on: October 17, 2013, 11:13:48 PM »
Ta velik muc ima mrk direktno na asc. Včeraj smo imeli izpis iz šole zaradi špricanja... Jutri sestanek na produkcijski šoli, iskanje dela in verjetno izredno vsaj en letnik, ki si ga bo plačal sam (poleg prispevanja k gospodinjstvu).
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #112 on: October 18, 2013, 09:27:30 AM »
Ta velik muc ima mrk direktno na asc. Včeraj smo imeli izpis iz šole zaradi špricanja... Jutri sestanek na produkcijski šoli, iskanje dela in verjetno izredno vsaj en letnik, ki si ga bo plačal sam (poleg prispevanja k gospodinjstvu).

Tejka, tole pa je močna izkušnja za sina.
Želim vse dobro :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #113 on: October 18, 2013, 09:31:23 AM »
Jaz pa moram zapisat, da sem bila reeees straaašno površna pri zapisu o trajanju vpriva mrka; skoraj tako kot v tistem vicu o mrku, kjer je nazadnje direktor mrknu.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #114 on: October 18, 2013, 09:33:13 AM »
Meni pa mrk deluje na osi 8/2, kjer imam v natalu Saturna (8.hiša) v  opoziciji z Luno (2.hiša)  in včeraj zapravljala na polno, preko svojih zmožnosti, enostavno se nisem mogla ustaviti, kar drugače ni v moji navadi. Tokrat pa res šla čez vse meje ;D
Je, pa vladar Mars v tranzitu na N Jupitru v 12.hiši, na tega N Jupitra pa dela opozicijo T Neptun, tako da se pravzaprav ne čudim nekontroliranemu "šopingiranju"...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #115 on: October 18, 2013, 10:00:15 AM »
Meni pa mrk deluje na osi 8/2, kjer imam v natalu Saturna (8.hiša) v  opoziciji z Luno (2.hiša)  in včeraj zapravljala na polno, preko svojih zmožnosti, enostavno se nisem mogla ustaviti, kar drugače ni v moji navadi. Tokrat pa res šla čez vse meje ;D
Je, pa vladar Mars v tranzitu na N Jupitru v 12.hiši, na tega N Jupitra pa dela opozicijo T Neptun, tako da se pravzaprav ne čudim nekontroliranemu "šopingiranju"...

Imaš to prednost, da se ti je T :Sa spokal preko 2H  :laugh:
« Last Edit: October 18, 2013, 10:10:04 AM by cvetka »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #116 on: October 18, 2013, 01:10:13 PM »

Imaš to prednost, da se ti je T :Sa spokal preko 2H  :laugh:

Hahaha, zato pa zdaj na polno zapravljam, ker sem v prehodu Saturna čez 2. hišo na polno zategovala pas ;D

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: October 20, 2013, 06:57:16 PM »
Men pade sončni mrk, ki se bo zgodil v novembru, točno na vladarja ASC,  :U, ki je na začetku 9.hiše in je v  :kon z  N :Lu, v  :kv z N :Sa in ASC , ter v  :tr z N :So in  N: :Me.
Sploh ne vem kaj naj si mislim.
itak se mi same čudne stvari dogajajo zadnje čase. nič kaj v mojem stilu.
razmišljam o  striženje svojih kodrov. :)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #118 on: October 26, 2013, 06:04:44 PM »
Sam tale čas pred sončevim mrkom je pa orng depresiven... :-\ Vsaj v mojem svetu in v moji glavi.
Sami umori in samommori okrog nas...
Moje misli pa narobe obrnjene, 5x ...
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #119 on: October 26, 2013, 08:12:44 PM »
 Vsaj do 3. novembra moramo nekako zdržat.
www.Astro-Star.net