Author Topic: PLANETARNI VPLIVI 2013 ( retrogradnost, mrki...)  (Read 40681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: PLANETARNI VPLIVI 2013 ( retrogradnost, mrki...)
« Reply #150 on: November 10, 2013, 06:47:03 PM »
Očitno imajo vsi ti planetarni dogodki te dni vpliv tudi na mojega Herculesa.  Pred nekaj dnevi je dobil nekakšne izpuščaje pri nosku, in si jih tako prenaša na vsa mesta kamor se lahko z jezikom poliže. Ker je to Labrador in ima posledično dolg jezik je nadloga toliko večja. 
Obenem se je tudi zgodilo, da je pred dvemi dnevi ušel, verjetno na kakšno gonjo in so ga tako odpeljali v pasji hotel, kar mi je naredilo stroška 170€. 
No, zdaj je doma in ga mažem z Aloe vera. Če kdo pozna še kakšno naravno mazilo proti pasjim mozoljem bom nasvet kajpak upošteval.

Andres

Na vse, kar se nam dogaja v dneh okrog mrka moramo biti pozorni. Ponavljali bomo pač - v mrkovem kvadratu - torej ob koncu januarja in začetku februarja.

Pasji nasvet ti bodo pa dale punce, ki se na to spoznajo. Tejka?

Če nič drugega imam to odliko, da opazovati le znam precej dobro.    Ponovitve zgodaj naslednje leto me očitno ne bodo preveč prizadele, saj me tudi ti zadni mrki niso.   Celo čutil jih nisem. Do tega s Herculesom seveda. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #151 on: November 10, 2013, 06:53:50 PM »
Andres lahko poslikaš izpuščaj in prilepiš sliko sem? Izpuščaj je lahko karkoli od demodexa, do mikrosporije ali druge glivične okužbe.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #152 on: November 11, 2013, 12:50:38 AM »
Andres lahko poslikaš izpuščaj in prilepiš sliko sem? Izpuščaj je lahko karkoli od demodexa, do mikrosporije ali druge glivične okužbe.

Mislim, da je danes Hercules že malo bolje. Na hitro sem ga s telefonom poslikal in je slika malo slaba oziroma ni na pravem mestu fokusirana, ker se je premaknil.  www.nenavadno.com/herc.jpg

Niti ne vem kaj je to demodex ali mikorposrija. Verjetno se v ambulantah v takih tujkah pogovarjajo. :)  Mimogrede. To mu je nastalo v največ desetih urah. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #153 on: November 11, 2013, 10:02:17 AM »
Sicer je res bolj slaba slika, samo kolikor vidim bi lahko šlo za reakcijo na hrano. Je morda pojedel kaj noveega?
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #154 on: November 11, 2013, 03:35:38 PM »
Danes se pa  :Me obrača na direkt smer  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #155 on: November 12, 2013, 12:25:11 AM »
Sicer je res bolj slaba slika, samo kolikor vidim bi lahko šlo za reakcijo na hrano. Je morda pojedel kaj noveega?

Nič novega ni pojedel.  Danes sem bil pri zdravniku.  Mu je dal kremce in ene tablete. Pravi da gre za eno infekcijo, ker ima tudi oči rdeče.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #156 on: November 12, 2013, 12:34:12 AM »
Verjetno je dobil antibiotik. Upam, da bo hitro ok :)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #157 on: November 13, 2013, 12:29:25 AM »
Oči ima že veliko boljše, izpuščaji pa ne ponehajo. Mažem ga, zato upam da bo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #158 on: November 13, 2013, 12:32:30 AM »
Tokrat od teh zadnij mrkov in R Merkurja se mi je očitno sprožila neke vrste zgodovina.  Poiskal sem na spletu enega Alžirca s katerim nisem bil v stiku od leta  1988. Ravno tako sem poklical prijatelja, ki sva prekinila stik že pred časom, med nama pa ni prišlo do nobenega spora.   
In seveda. Kupil sem štiri gramofonske plošče in sedaj po novem poslušam na starem gramofonu, ki praktično nikoli ni bil v uporabi. Čudno, da sploh še dela. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #159 on: November 17, 2013, 09:10:23 AM »
Tale polna luna v  :B , mi je pa dala vetra. dobesedno. ???
cel teden je bil pravo malo mučenje...po obrokih.. :-X
ampak ne najdem vzroka, zakaj vse tole? kateri planet je sprožil vse to?

itak me ponavadi trka...kakšen dan ali dva...ampak tako intenzivno pa že dolgo ne.
« Last Edit: November 17, 2013, 09:12:03 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #160 on: November 17, 2013, 10:32:25 AM »
Lisa kopiram iz svoje strani, mogoče najdeš kako iztočnico.

Polna luna v biku je danes in kot sem ze mnogokrat rekla je polna luna kanal za spominjanje prejsnjih zivljenj. Tokratna luna pa ima se drugo nalogo, da vam na neki nacin pokaze vase naloge, ki jih morate opraviti. Tokratna polna luna ima namrec malo saturnove primesi zato je uciteljska. Poglejte kje v vasi karti imate skorpijona in kje bika. Tam kjer je skorpijon, tam je podrocje zivljenja kjer morate spustiti zastarane vzorce in je potrebno tisto cemur vlada hisa, kjer je skorpijon spraviti na visji nivo. Tam kjer je bik pa so predstavljene vrednote, ki jih morate posedovati, da nadaljujete s pomenom zaradi katerega ste na zemlji.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #161 on: November 17, 2013, 08:02:29 PM »
Spustit dom in delat na karieri... Ja se trudim noooooo  ;D
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #162 on: November 17, 2013, 10:00:23 PM »
Čakaj, čakaj bikovska sta pri meni 5 in 6. Katero potem postaviš na prvo mesto  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #163 on: November 17, 2013, 10:11:15 PM »
Čakaj, čakaj bikovska sta pri meni 5 in 6. Katero potem postaviš na prvo mesto  :P

Poglej kam je padla polna luna. Nimam zdej podatkov pri sebi, ker me je kratkorocni spomin zapustil se pa niti ne spomnim kaj sem zjutraj pogledala :D

Tejka zakaj pa mislis da sem dala danes oglas za cistilko 6-12 hisa. Rabim organizacijo vsakdana, da bom vec pocivala :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #164 on: November 17, 2013, 10:31:49 PM »

Poglej kam je padla polna luna. Nimam zdej podatkov pri sebi, ker me je kratkorocni spomin zapustil se pa niti ne spomnim kaj sem zjutraj pogledala :D

Tejka zakaj pa mislis da sem dala danes oglas za cistilko 6-12 hisa. Rabim organizacijo vsakdana, da bom vec pocivala :D

No, tudi moj kratkoročni spomin ima luknje, imam pa srečo, da imam zadosti časa:  na 11 stopinji je bil zadnji mrk, Saša, torej 5H, a ne?