PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
Total Members Voted: 12
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Boste napisale, ko vam bo vsem, ali večini všeč eno ime. Andres
Quote from: Andres on September 30, 2012, 05:26:01 PMBoste napisale, ko vam bo vsem, ali večini všeč eno ime. AndresVečni optimist, lepo.
Jaz se prazaprav ne morem odločit med Čarovniška sobanašemu delu na sebi,največkrat rečemo kar čaranje ali pa se imenujemo tud čarovnice in čarovničke ... in med predlogom Nensi, ki je seveda nekoliko globljiIZVOR ... pomeni da smo pred tem, da dejansko tudi odkrijemo kje je naš izvor - izvor moči in posledično izbira /nabor/. Glede na zadnje dogajanje pri meni, spoznanja, uvide, info ki jih dobivam kar od nikoder mi je to tudi zelo blizu.
Quote from: Tea on September 30, 2012, 09:13:33 AMJaz se prazaprav ne morem odločit med Čarovniška sobanašemu delu na sebi,največkrat rečemo kar čaranje ali pa se imenujemo tud čarovnice in čarovničke ... in med predlogom Nensi, ki je seveda nekoliko globljiIZVOR ... pomeni da smo pred tem, da dejansko tudi odkrijemo kje je naš izvor - izvor moči in posledično izbira /nabor/. Glede na zadnje dogajanje pri meni, spoznanja, uvide, info ki jih dobivam kar od nikoder mi je to tudi zelo blizu.Podprem predlog IZVOR-meni se zdi zelo močna beseda, tako da jaz sem za ta predlog.
Kdo je še za izvor?Nensi TeaSanjalka
Saj imata prav Maja in Daia ...... tudi jaz sem v dilemi ravno zato, ker življenje mnogokrat tako resno jemljemo. Konec koncev je vse ena čarovnija, tudi življenje samo.Kaj bi dali ta dva predloga na glasovanje. Jane, bi dala gor anketo prosim