Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170623 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #45 on: December 02, 2012, 05:57:05 PM »
Tudi jaz imam eno vprašanje. V zadnjem času imam zelo konfuzne sanje, čisto brez logike, ni neke rdeče niti, veliko oseb je, tako poznanih kot tudi nepoznanih. Res ogromno sanjam, samo tako hitro pozabim, da si ne uspem celih sanj zapisat, pa imajo potem še manj smisla. Me pa zanima, kaj pomeni, če sem v sanjah prisotna, samo da sem čisto drugačnega videza (osebnost enaka, samo kot da sem res čisto drug človek). Se mi je dvakrat zagotovo to sanjalo, enkrat sem bila moški, drugič sem bila rdečelasa punca. Nobenega od teh likov v živo ne poznam, niti mi nista znana. Ne vem, če je to dovolj podatkov, da bi mi odgovorila, ampak tako, če obstaja mogoče kakšna splošna razlaga za to?

Vsake sanje so unikatne kot tudi njihova razlaga. Dostikrat pa lahko ob sanjah pomislimo, da osebe, ki jih vidimo, predstavljajo nek del nas samih, ki se ne more izraziti in nas zato skuša o svojem vidiku opozorit preko sanj. Kaj bi pomenilo, da si bila moški? Morda se počutiš zavezanih oči in rok, ker s svojo nežno žensko naravo ne moreš ukrepati, vzeti vajeti v roke. Mogoče ne moreš izraziti svoje ženstvenosti, uživanja in tudi telesnega razvajanja. Kar je moškim recimo bolj "dovoljeno", pa tudi odkrito izražajo svoje potrebe in to se celo pričakuje od njih, medtem ko, naj bi no, ženske bile tiste bolj pasivne, nežne, uvidevne, olikane...
Kot drugo se vidiš kot rdečelaso dekle, rdeča je barva energije, ognja. Verjetno v sebi želiš uskladiti notranja nasprotja med ognjevitostjo, ne vem, morda kakšnim razburjanjem in željo po notranji harmoniji. Najti v sebi svoje sposobnosti, intuicijo, modrost in jih pogumno izraziti skozi energetsko svežino in moč te mlade osebe.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #46 on: December 02, 2012, 07:42:11 PM »
Hvala za razlago. Mi je dala misliti in definitivno je nekaj na tem. Prav ta konflikt z moško naravo v meni oz. res imam ta občutek zvezanih rok, prav tako pa se z iskanjem notranje, univerzalne modrosti ukvarjam, ravno  tem času, tako da si mi res dala dobro izhodišče.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #47 on: December 02, 2012, 08:51:44 PM »
Hvala za razlago. Mi je dala misliti in definitivno je nekaj na tem. Prav ta konflikt z moško naravo v meni oz. res imam ta občutek zvezanih rok, prav tako pa se z iskanjem notranje, univerzalne modrosti ukvarjam, ravno  tem času, tako da si mi res dala dobro izhodišče.
Me veseli, če je bilo v pomoč. Prosim  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #48 on: December 02, 2012, 09:24:35 PM »
Jaz sem pa spet sanjala, da sem zanosila. Pa dobro no...  ???
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #49 on: December 03, 2012, 06:04:44 AM »
Jaz sem pa spet sanjala, da sem zanosila. Pa dobro no...  ???

Čas je, da tvoje možgane oplodi neka nova ideja.   ;D

Nosečnost, rojstvo, smrt ... Tako v sanjah kot v tarotu večinoma pomenijo simbole za življenjske faze nas, odnosov in drugih stvari.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #50 on: December 11, 2012, 08:58:08 AM »
Danes v sanjah dobila močno sporočilo od moje svakinje, da moram nujno prebrati dve poglavji iz različnih del Pasternaka. Da bom v njih izvedela nekaj glede svojih otrok. Sporočilo je bilo zelo močno, saj ko sem se zbudila, sem vedela, da moram pogledati kaj je Pasternak pisal.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #51 on: December 14, 2012, 10:34:47 PM »
Danes v sanjah dobila močno sporočilo od moje svakinje, da moram nujno prebrati dve poglavji iz različnih del Pasternaka. Da bom v njih izvedela nekaj glede svojih otrok. Sporočilo je bilo zelo močno, saj ko sem se zbudila, sem vedela, da moram pogledati kaj je Pasternak pisal.

Že kaj ugotovila? No, samo da nisi sanjala o pastinaku  ;D. Mi je letos povedala sestra, da moja mama na vrtu enkrat po pomoti nasejala pastinak, nato ji je bil tako dober za juho, da ga je vedno sejala.  :D

A kaj veste o Šepetu sanj. Meni ga že nekaj časa ne odpira več...najbrž je stran ukinjena  ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #52 on: December 17, 2012, 09:46:40 AM »
Rena, nič nisem ugotovila, saj v sanjah nisem dobila sporočila kaj točno naj preberem, samo vem, da sta bila dva odlomka od Pasternaka in da je sporočilo pomembno in se tiče otrok. Mi je pa to sporočilo posredovala svakinja, ki moje ločitve ni sprejela in je bila jezna name, v sanjah je delovala zelo dobronamerno. Verjetno sem dobila sporočilo, da so se njene energije do mene spremenile in ni več zamere :)
Bi te pa prosila za pomoč malo obelodaniti današnje moje sanje:
sem sanjala, da sem vozila avto vzvratno,ampak sem sedela tako,da sem gledala kako vozim vzvratno in bilo mi je za trenutek to všeč, saj sem imela dober razgled, še pomislila sem zakaj vedno tako ne vozimo vzvratno, saj se tako res bolje vidi. Takoj nato je avto začelo zanašati in nisem imela kontrole, saj nisem mogla priti do volana, lahko sem samo še potegnila ročno ali stopila na zavoro (se ne spomnim točno kaj sem naredila) in nato sem se znašla zunaj avta in sem samo še opazovala kako ta avto drvi in se bo raztreščil. Avto je zapeljal pod nek kamion in vedela sem, da bo totalka uničen, upala sem samo,da se bo ustavil in ne bo naredil še kakšne večje škode v okolici. Avto se je res ustavil in na pogled ni bil videti uničen, čeprav sem vedela, da je "totalka" in ni vozen. Bilo me je strah, kako bom svojemu partnerju povedala, da sem uničila njegov avto in to uničila popolnoma. Potem sem videla, da je v avtu tudi moj kuža, ki je bil ranjen, malo je krvavel, ni bilo videti hujšega. Poleg kamiona sta bila dva mesarja, ki sta kuža pregledala in dejala, da je črevesje ranjeno in bo izkrvavel, da bo umrl, da mu ni pomoči. Bilo mi je tako grozno hudo, sem ga crkljala  v naročju in z žalostjo v srcu opazovala, kako umira... Nato sem se zbudila.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #53 on: December 19, 2012, 08:10:03 AM »
Dobila najlepše ljubezensko pismo na svetu.
V popolni slovenščini in v pesniški obliki.
Na čudovitem izletu v Črni Gori.
 :)

Razlaga?
Se bo naučil slovensko in bova šla na medene tedne v Črno Goro?  :laugh:

Se bojim, da gre za sanjasvinjakukuruz sanje.  ::)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #54 on: December 22, 2012, 08:15:38 PM »
Bom odgovorila...malo še potrpet  8). Ta teden sem imela velikoooo dela s predprazničnimi pripravami. :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #55 on: December 22, 2012, 09:58:13 PM »
Bom odgovorila...malo še potrpet  8). Ta teden sem imela velikoooo dela s predprazničnimi pripravami. :D

Hvala.  :-*
Čokoladne sanje pač.  ::)
Bom izživela v spanju vse srčne zgodbe... če nau šlo drgač.  ::)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #56 on: December 25, 2012, 10:31:22 AM »
sem sanjala, da sem vozila avto vzvratno,ampak sem sedela tako,da sem gledala kako vozim vzvratno in bilo mi je za trenutek to všeč, saj sem imela dober razgled, še pomislila sem zakaj vedno tako ne vozimo vzvratno, saj se tako res bolje vidi. Takoj nato je avto začelo zanašati in nisem imela kontrole, saj nisem mogla priti do volana, lahko sem samo še potegnila ročno ali stopila na zavoro (se ne spomnim točno kaj sem naredila) in nato sem se znašla zunaj avta in sem samo še opazovala kako ta avto drvi in se bo raztreščil. Avto je zapeljal pod nek kamion in vedela sem, da bo totalka uničen, upala sem samo,da se bo ustavil in ne bo naredil še kakšne večje škode v okolici. Avto se je res ustavil in na pogled ni bil videti uničen, čeprav sem vedela, da je "totalka" in ni vozen. Bilo me je strah, kako bom svojemu partnerju povedala, da sem uničila njegov avto in to uničila popolnoma. Potem sem videla, da je v avtu tudi moj kuža, ki je bil ranjen, malo je krvavel, ni bilo videti hujšega. Poleg kamiona sta bila dva mesarja, ki sta kuža pregledala in dejala, da je črevesje ranjeno in bo izkrvavel, da bo umrl, da mu ni pomoči. Bilo mi je tako grozno hudo, sem ga crkljala  v naročju in z žalostjo v srcu opazovala, kako umira... Nato sem se zbudila.

Kako dobrodošel dan, Božič. Praznik in dan, ko lahko mirno užijemo malo miru po pripravah, ki smo jih imeli. Pa poglejmo sanje.

Avtomobil je simbol tega, kako spretno "vozimo", krmarimo naše življenje in razmisli, kaj pomeni vzvratna vožnja. Morda pomeni, da iščeš nove pristope in vidike smeri tvojega življenja in medsebojnih odnosov, ali pa nemara pomeni, da bi najraje stopila kakšen korak, dva nazaj, se odmaknila, pobegnila. Nov pristop k vožnji najprej zgleda prav prijeten, a vendarle ugotavljaš, da tudi ni pravi. S takim pristopom ne boš mogla krmariti, lahko boš kvečjemu na silo ustavila, a kontrole in usmerjanja ne bo. Veš, na koga se nanašajo ti odnosi, kajne? Pes je simbol zvestobe, naš varuh na življenjski poti. Ta kuža je varuh tvoje ranljive notranjosti in počutiš se, da si zgubila svojo notranjo oporo in zvestega prijatelja. Počutiš se sama.

A ni treba, da si. Vsedi se na prednji zic, vžgi avto, volan v roke in lepo pelji naprej skupaj s sovoznikom  ;) :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #57 on: December 25, 2012, 10:34:27 AM »

Razlaga?

V teh sanjah vidim nepoboljšljivo romantičnost in sanjarjenje, le da ne vem, zakaj se nisi spravila raje na kakšen eksotičen otok s palmami in sanjsko plažo  ;D. Morda želiš upočasnit situacijo ali celo nič ne naredit (znani reki o Črnogorcih  :D), jo ustavit kjer je ter tako odložiti soočanje.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #58 on: December 25, 2012, 11:44:46 AM »

Razlaga?

V teh sanjah vidim nepoboljšljivo romantičnost in sanjarjenje, le da ne vem, zakaj se nisi spravila raje na kakšen eksotičen otok s palmami in sanjsko plažo  ;D. Morda želiš upočasnit situacijo ali celo nič ne naredit (znani reki o Črnogorcih  :D), jo ustavit kjer je ter tako odložiti soočanje.

Hvala!  :-*
Rena, z drvečim avtom sva se vozila po Črni Gori in ko sem se zbudila in spet pogledala na uro, sem ugotovila, da sem cel medeni teden odsanjala v nekaj minutah.  :D
Nekaj ni v redu s tem upočasnjevanjem situacije.  :laugh:
Ma ne želim ustavit, ne. Ne vem pa, kako bom jutri razpoložena.  ;)
Palmično eksotično plaženje pa šparam za Silvestrovo.  :laugh:

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #59 on: December 25, 2012, 11:59:38 AM »
Joj, Rena, če boš znala tole razvozlat, bi bilo super...

Sanjala sem, da smo bili na poti na letališče, v bistvu smo se sprehajali skozi neko cesto, ki je vodili mimo gozdov, ko smo videli, kako je boeing od Adrie (ne vem, zakaj ranvo Adria) vzletel in nato strmoglavil. Kako sem v živo videla celoten potek, videla sem, kako se je letalo raztrešilo ma milijon kosov, zagorelo. Preživelega potnika ni bilo nobenega. Videla sem celotno razdejanje, ki ga je pustilo strmoglavljenje... Ogenj, ruševine, kri... Ker smo bili tako blizu nesreče, so nas nato odpeljali na letališče, kjer sem še slišala, da je letalo strmoglavilo zato, ker je pilot premalo dvignil kljun in je letalo nato povleklo proti tlem. Ker pa je kljun težji kot zadek, je bila nesreča neizogibna... Ko smo tako čakali na letališču, sem odšla na wc, kjer sem celo videla svojega pokojnega starega ata, kako me je tolažil, ker sem sama bila zelo v šoku, ker sem pobirala čustva ljudi na letalu. Ker sem čutila, kako so bili ljudje prestrašeni, vendar hkrati morda na nek način pomirjeni...

Kakorkoli, danes kupujem letalsko karto za Amsterdam. Seveda od Adrie. Ni bil ravno pravi časovni okvir za tele moje sanje...
9ZK 674