Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170928 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #90 on: January 14, 2013, 09:07:15 PM »

Najlepša hvala.
Zelo smiselno.
To bitko bijem zdaj, v novi službi.
Ne bom sem jim pustila. ;)

Lepo. Zdaj, ko sem brala, sem imela še občutek, da je stari volk nekaj okostenelega, se drži starih vzorcev... Svojo edinstvenost poskusi predstaviti tako, da bodo tudi drugi v njej videli svojo prednost in možnost napredovanja. Premisli kako  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #91 on: January 14, 2013, 09:26:00 PM »
Sem sanjala, da  sem hotela skočiti v vodo(kristalno čista) ,v bazen,  vendar nisem mogla. Vsakič, ko se sem skočila, sem se ustavila tik nad vodo, moje telo je lebdelo nad vodo in se ni moglo potopiti v to lepo, osvežujočo vodo. Zoprn občutek, saj sem se želela osvežiti in zaplaviti v  vodi, pa ni in ni šlo, no na koncu po več poskusih mi je uspelo in občutek tega stapljanja s to čisto, mehko vodo je bil božanski. Občutek imam kot bi mi pri tem pomagal nek stari prijatelj, s katerim sicer nimam več stikov, je pa v mojih mislih še vedno prisoten, sploh takrat, ko mi je težko.

Hmmm. Kot da si že natanko videla drugo stran, kot v ogledalu. In čeprav si vedela, da bo krasno, osvežilno, še nisi bila pripravljena za "prestop". Opora prijatelja lahko pomeni dejansko prav tega prijatelja, lahko pa predstavlja simbol tvojega močnejšega dela osebnosti. Animusa.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: January 15, 2013, 07:55:20 AM »

Najlepša hvala.
Zelo smiselno.
To bitko bijem zdaj, v novi službi.
Ne bom sem jim pustila. ;)

Lepo. Zdaj, ko sem brala, sem imela še občutek, da je stari volk nekaj okostenelega, se drži starih vzorcev... Svojo edinstvenost poskusi predstaviti tako, da bodo tudi drugi v njej videli svojo prednost in možnost napredovanja. Premisli kako ;)

Bom.
Hvala. :-*
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #93 on: January 15, 2013, 09:27:00 AM »
Sem sanjala, da  sem hotela skočiti v vodo(kristalno čista) ,v bazen,  vendar nisem mogla. Vsakič, ko se sem skočila, sem se ustavila tik nad vodo, moje telo je lebdelo nad vodo in se ni moglo potopiti v to lepo, osvežujočo vodo. Zoprn občutek, saj sem se želela osvežiti in zaplaviti v  vodi, pa ni in ni šlo, no na koncu po več poskusih mi je uspelo in občutek tega stapljanja s to čisto, mehko vodo je bil božanski. Občutek imam kot bi mi pri tem pomagal nek stari prijatelj, s katerim sicer nimam več stikov, je pa v mojih mislih še vedno prisoten, sploh takrat, ko mi je težko.

Hmmm. Kot da si že natanko videla drugo stran, kot v ogledalu. In čeprav si vedela, da bo krasno, osvežilno, še nisi bila pripravljena za "prestop". Opora prijatelja lahko pomeni dejansko prav tega prijatelja, lahko pa predstavlja simbol tvojega močnejšega dela osebnosti. Animusa.

Jeeeeeeee, super, ja seveda moj animus se prebuja :) Končno in upam, da ga ne bom spet zatirala, ampak mu bom dala svoje mesto, ki mu pripada. Tudi astrološko se mi ujema s to razlago, saj je moj  :Ma zelo aktiviran.
Ja, vesela sem, da je tako, zelo dober občutek, čeprav so borbe v meni in zunaj mene, ampak rezultat je super.
Hvala srčica :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #94 on: January 16, 2013, 10:42:57 AM »
Spet sanjala, da sem razbila avto, kar naprej sedaj to sanjam.
Sem imela še partnerjevega otroka v avtu in prijatelja od ta malega in bila je noč, smo bili na enem otroškem rojstnem dnevu, se odpravili domov (jaz, partnerjev sin in ta mali prijatelj) peš in potem se spomnim, da imam avto parkiran pred hišo, se vrnili nazaj do avta in ko sem hotela speljati izpred hiše, so neki delavci nastavljali ovire, kot da bodo nekaj delali na cesti. Sem manevrirala malo nazaj, malo naprej, da bi lahko kljub oviram zapeljala na cesto pa je šel avto kar rikverc kljub temu, da sem ga imela v 1. prestavi in bi po vseh pravilih moral voziti naprej, no pa ni, je šel kar rikverc.
Smo padli z avtom v neko luknjo, tako da se je cel avto uničil, nam pa hvala bogu ni bilo nič. Sem prvo preverila oba toroka, če sta v redu in sta bila nepoškodovana. Sem rekla, jah kar je pač je sedaj, bom poklicala svojega dragega in mu povedala kaj se je zgodilo. Avto je drugače njegov, vozim pa ga jaz....
Op.:Imam tudi astrološko sedaj  :Sa v 3. hiši...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #95 on: January 23, 2013, 04:39:36 PM »
Spet sanjala, da sem razbila avto, kar naprej sedaj to sanjam.
Sem imela še partnerjevega otroka v avtu in prijatelja od ta malega in bila je noč, smo bili na enem otroškem rojstnem dnevu, se odpravili domov (jaz, partnerjev sin in ta mali prijatelj) peš in potem se spomnim, da imam avto parkiran pred hišo, se vrnili nazaj do avta in ko sem hotela speljati izpred hiše, so neki delavci nastavljali ovire, kot da bodo nekaj delali na cesti. Sem manevrirala malo nazaj, malo naprej, da bi lahko kljub oviram zapeljala na cesto pa je šel avto kar rikverc kljub temu, da sem ga imela v 1. prestavi in bi po vseh pravilih moral voziti naprej, no pa ni, je šel kar rikverc.
Smo padli z avtom v neko luknjo, tako da se je cel avto uničil, nam pa hvala bogu ni bilo nič. Sem prvo preverila oba toroka, če sta v redu in sta bila nepoškodovana. Sem rekla, jah kar je pač je sedaj, bom poklicala svojega dragega in mu povedala kaj se je zgodilo. Avto je drugače njegov, vozim pa ga jaz....
Op.:Imam tudi astrološko sedaj  :Sa v 3. hiši...

Astrološko v 3. hiši...reva sem tu bosa. Pa še nekaj časa bom, ker so pred mano druge prioritete. Pokukala pa sem na net, in ja, tole sem našla na prvo žogo:

3. hiša govori o kratkih potovanjih, o učenju, o načinu razmišljanja osebe, o neposredni okolici, bratu, sestri ter sorodnikih. Tu najdemo vse, ki so osebi podobni ali blizu. V njej proučujemo okolje, sosede in vse, kar se nahaja v naši bližini. Proučujemo način komunikacije, sposobnosti govora in pisanja ter prevozna sredstva, npr. avtomobil osebe. V njej so opisana vsa krajša potovanja. Poleg avtomobilov iz nje razberemo tudi o avtobusih, mestnih prevozih in podobno, skratka o vseh prevoznih sredstvih, s katerimi se odpravimo na krajša potovanja ali na izlete.

Kot prej letalo, sedaj avto, avto, avto... življenje, kako ga obvladujemo, kako usmerjamo. Kako voziš, kaj ti tu pomeni partner, otroci (zelo pomembni so) in kako so na tej poti ovire, luknje, vožnja nazaj namesto naprej...občutek, da moraš nekaj povedati svojemu dragemu, čeprav mogoče nerada...itd... Mislim, da že vidiš vzporednice.  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #96 on: February 12, 2013, 08:48:21 PM »
Šla sem spat popoldne, da se naspim za nočno danes in sem imela po dolgem času spet zelo žive sanje ...
Bila sem doma in z nami je spet živel moj pokojni oče. V hiši je bilo popolnoma drugačno vzdušje, močno se je čutila njegova prisotnost. Srečala sva se v veži, oblečen je bil v modrega delovnega pajaca in karirasto srajco. Objela sva se in nisva se spustila. Rekla sem mu, da je lepo, da je nazaj in spet z nami. Potem je pa on rekel: "A veš, jest sm se pa mau potrudu." Vprašala sem: "Kva se s potrudu?" In on pravi: " De boš šiht dobiva."
To je bilo tako živo! Njegov glas, vsi občutki, čutila sem blago njegovih oblačil, vse, kot da bi bilo res!
Zbudila sem se, pogledala na uro ... In je bilo 20:00.
 :o :o :o :o :o
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #97 on: February 12, 2013, 09:39:27 PM »
Vauuu.  :o V bistvu je to en del lucidnih sanj. Ker si se v sanjah zavedala, da se je vrnil. Predstavlja ti potrebno zaščito, avtoriteto, stabilnost. Čuti se, da pogrešaš njegovo toplino in vzdušje ob njegovi prisotnosti. V tem trenutku bi ti prav prišla njegova podpora, za novo službo. Oblečen je bil pa tudi simbolično za "delo na kakšnem delovnem mestu". Sporočilo, točno ob 20.uri, kako simbolično: Ohranite vero. Zanesi se na njegovo dediščino v sebi.  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: February 12, 2013, 10:59:24 PM »
Ja, zanimivo je bilo. Ker, kot pravim, ponavadi sploh ne sanjam ...
Pojma nimam od kje je tole prišlo, ker sem pred spanjem razmišljala o treningu.  :laugh:

Mogoče je pa znamenje ... Se je že zgodilo, da so prišle kakšne informacije preko očeta v sanjah. Samo ponavadi ne sanjam jaz, ampak mami (tu se je zgodilo, da je enkrat sanjala nekaj, o čemer sem se spraševala pa ona ni vedela) ali pa moj mož, ki mojega očeta sploh poznal ni!  :o

Bomo videli.

Hvala, Rena!  :-*
« Last Edit: February 12, 2013, 11:02:43 PM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #99 on: February 20, 2013, 06:14:25 PM »
Rena,hvala za odgovor in oprosti za tako zamudo,sem bila kar precej casa odsotna. Ja,zelo drzi vse zapisano,veliko sva ze predebatirali na to temo in zelo si mi pomagala s svojimi vpogledi in razmisljanji. Stvari so se precej spremenile in to na bolje. Sem zelo hvalezna,da je tako. Hvala ti :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: March 04, 2013, 10:50:25 AM »
Sanjala sem, da sem z balkonskih vrat naše kuhinje gledala v nebo. Vreme je bilo jasno, bil je dan, na sredi neba je bila pa luknja in tam je bila noč. Na nebu sta bila hkrati sončen dan in zvezdnato nočno nebo. Pogled je bil spektakularen, svetloba čisto posebna. Nakar so z neba začele padati velike, nežne snežinke. Te so bile okrogle, velike nekako kot pomaranče. Padale so lepo, počasi. Naenkrat so se pa spremenile v drugačne - v snežne kristale (take, kot na TEJ POVEZAVI). Povezale so se med sabo v nekakšno ploskev, ki je prekrila nebo in bile so ogromne! Premera cca. 1m. Pomislila sem, kaj bo, če bodo te začele padat. In je padla ena na naš balkon. Razletela se je z veliko silo. Stopila se je in od nje je ostalo veliko vode. Pomislila sem, kaj bo, če bodo začele vse padat, da bo nevarno za ljudi, ki bodo zunaj, in da bo katastrofa. Potem sem se zbudila ...

Danes sem sanjala nekaj, kar me asociira na te sanje, ki sem jih imela nekaj časa nazaj.

Bilo je jutro in opazovala sem izpred naše hiše, kako izza gore vzhaja sonce - velika, lepa, oranžna krogla. Kljub temu, da je bila vedno višje na nebu, je bilo nebo nasproti nje vedno bolj temno modro, vijolično ... Noč, nevihta. Na nebu je bilo hkrati sonce in jasno vreme, na drugi pa noč in padal je dež. Bila sem navdušena in hkrati presenečena, saj česa takega še nisem videla. Dež se je nato, kljub temu, da je bilo toplo, na nočni strani spremenil v sneg. Šla sem malo naprej in z neba so zaleči leteti beli golobi. Stegnila sem roko navzgor in takoj je eden sedel na mojo roko. Imela sem rokavico, ampak sem se bala, da me bo ranil. Hotela sem ga izpustiti pa ni in ni odletel. Potem sem močno zamahnila z roko in je šel. Potem so prileteli še črni in ko sem jih gledala, sem pomislila, da bi bili ti mogoče bolj prijazni za nošnjo v roki ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #101 on: March 04, 2013, 10:54:00 AM »
Maja, prvo kar me je prešnilo je, da sprejmeš svojo senco, svojo noč, da sprejmeš vse kar je temno v tebi, da so mogoče temni ptiči celo bolj prijazni od belih.... V tem je tvoja moč ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #102 on: March 05, 2013, 10:41:21 AM »
Sanjalka, hvala. Sem ponosna na svoje globine, temne in svetle ... Z njimi se dobro poznamo in dobro funkcioniramo.  ;D

Zasledila sem, da bel golob pomeni duhovnost, črn pa mojstrstvo, obvladanje.
Potemtakem bi sanje lahko pomenile, da se lahko bolj kot na neke duhovne, oprostite, flance, zanašam na svoje znanje, sposobnosti in zmožnost obvladovanja kakršnihkoli problemov.
Ne iščem razlag, ne analiziram, zakaj je to in to - to pač je - fizično rešujem situacijo s svojimi rokami, z glavo, z jeklenimi živci.
Če prenesem to v svoje življenje ... Sranje, v katerem se nahajam, ni lekcija, ogledalo, slaba karma, ampak splet okoliščin, po katerih moram še vedno vztrajat tu. Ker če mi je tole namenjeno in primerno zame, potem sem res slab in nizek človek - to pa ne bi držalo.  ;D ;)  :laugh:

Jebiga, gurat bo treba naprej. Dokler se bo še vsaj malo izplačalo ...  :-X
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #103 on: March 05, 2013, 01:25:38 PM »
Mojstrstvo je v tem, da iz tega kar ti je dano, narediš najboljše kar lahko ;)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #104 on: March 05, 2013, 02:09:29 PM »
Se počutim kot Čarovnik s tarota ...  :laugh:
9ZK 656