Imela močne sanje:
umivala sem si zobe, vendar je bila v umivalniku stoječa, umazana voda (kot bi bil umivalnik zamašen in je bila notri umazana voda, kot bi bili neki iztrebki notri, skratka umazana, ogabna) in iz pipe voda ni tekla ali je nisem smela odpreti, ker drugače bi voda tekla čez umivalnik, saj je bil le-ta skoraj do vrha že napolnjen s to umazano vodo. In tako bi morala svojo zobno ščetko pomočiti v to umazano vodo, da bi jo sprala in sem si rekla, ne, to pa že ne bom naredila, grem raje pogledat, kje je še kakšen umivalnik oz. voda, da bom lahko ščetko sprala, saj se s tako umazano res ne bom potem umivala svoje zobe, se bom še kaj okužila, no, to sem razmišljala....
Potem pa drugi del sanj: sem srečala svojega bivšega svaka z ženo in oba sta bila zelo urejena in vesela, šla sta na neko zabavo, jaz pa v ponošeni trenirki in s skuštranimi lasmi, bilo mi je neprijetno pred njima, da me vidita tako neurejeno, tudi onadva sta bila začudena, da sem tako neurejena...Govorila sta nekaj o vinu, da imata steklenice dobrega, dragocenega vina in me spraševala, če ga imamo mi tudi...
In tretji del: sedeli smo za mizo, bližnji sorodniki, vsi smo bili takšni kot smo sedaj, moja hči pa je imela 3 leta in zgrozila sem se ob tem, saj sem vedela, da to ni ok, saj ima 21 let in ne 3 leta. Bila je nekam preplašena in sramežljiva...
Ne vem no, kar morile so me tele sanje to noč. Danes nekako ni moj dan, sem kar nekam otožna....