Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #210 on: March 27, 2014, 01:43:55 PM »
Pojma nimam,očitno je veliko slabega okoli mene. Ampak ja,niso me picili,sem se uspela izmakniti.

Jaz se spomnim leta nazaj sem tako res pogosto sanjala kače. Vedno en kup vseh sorte na moji poti,ampak picilee me niso. Ko sem zamenjala sluzbo,so tudi kače odšle  ::)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #211 on: April 06, 2014, 12:58:32 PM »
Jaz zelo, zelo pogosto sanjam o svojem avtu.
Ponavadi mi ga ukradejo, ali ga izgubim oz. ne vem kje sem ga parkirala...Večkrat ga tudi na pol oropajo in uničijo.Vedno neke negativne izkušnje / dogodki v povezavi z avtom.
Kaj  mi te sanje sporočajo?
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #212 on: April 07, 2014, 09:27:35 AM »
...jaz pa sem danes v sanjah rodila.
Porod ni bil čisto nič boleč, bil je prijeten in miren...vse je potekalo tako lahkotno, brez težav. Dojenček je bil zdrav in lep. Spola nisem videla, sem si pa ful želela. Ni bilo nič umazano, nič krvi...
 ;)

preporod...
novo obdobje v življenju...
nove ideje...
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #213 on: April 07, 2014, 09:47:29 AM »
In to čisto gladko ...
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #214 on: April 07, 2014, 10:05:41 AM »
In to čisto gladko ...

Res?
Bi blo fajn, ja...

je pa tudi moja prog.  :Lu  zapustila   :ko
Najbrž se bo res lažje dihalo  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #215 on: April 12, 2014, 09:05:41 AM »
Že dva dni zapored sanjam, da me poljubi neka punca (različna), pri tem pa gre za tako močne čustvene občutke, da se kar zbudim. Tisti poljub je nekaj, kar se ne da opisati z besedo. Take sanje se mi pojavijo občasno. Težava je v tem, da se zbudim tistega trenutka. Meni znana razloga pa sta dva. Prvi je, da gre za močno čustveno reakcijo. Drugi pa je, da se zavem, da me poljublja demon (ne vem točno iz kod to izvira - verjetno sem kdaj prebral kaj podobnega in se mi je vtisnilo v spomin in je hudo neprijetno). :laugh:

Skratka, vedno sem malo zmeden po takšni situaciji. Imajo mogoče takšne sanje kakšno sporočilo? :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #216 on: April 12, 2014, 01:10:17 PM »
Že dva dni zapored sanjam, da me poljubi neka punca (različna), pri tem pa gre za tako močne čustvene občutke, da se kar zbudim. Tisti poljub je nekaj, kar se ne da opisati z besedo. Take sanje se mi pojavijo občasno. Težava je v tem, da se zbudim tistega trenutka. Meni znana razloga pa sta dva. Prvi je, da gre za močno čustveno reakcijo. Drugi pa je, da se zavem, da me poljublja demon (ne vem točno iz kod to izvira - verjetno sem kdaj prebral kaj podobnega in se mi je vtisnilo v spomin in je hudo neprijetno). :laugh:

Skratka, vedno sem malo zmeden po takšni situaciji. Imajo mogoče takšne sanje kakšno sporočilo? :)

Mogoče so pa sanje sexualne narave?
Meni se včasih v času ovulacije cel teden vsak dan sanja o sexxxu ...  ;D
9ZK 656

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #217 on: April 12, 2014, 01:15:41 PM »
No, jaz sem pa danes zelo živo spet sanjala nekaj zanimivega. Kadar se sanj spomnim, so vedno zelo intenzivne, simbolične, čudne ...

Svoji dve domači kačici sem imela v majhnem terariju. Hoteli sta pobegnit iz njega, jaz pa sem se na vse kriple trudila, da ne bi ušli. Ampak kakorkoli sem pokrila terarij, vedno je katera našla pot. Ena se je nato celo poškodovala, ko je poskušala pobegnit. Glavo je imela ločeno od telesa, ampak je vseeno lezla (asociacija na Lunine vozle - legenda o glavi in repu).

Sama interpretiram, da tlačim nekaj, čemur moram dati prosto pot, sicer se bo vse skupaj pokvarilo. Zelo bom vesela kakšnega mnenja.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #218 on: April 12, 2014, 01:37:27 PM »
Maja prav si iterpretiras. Ne tlaci svojih strasti, svoje seksualnosti, daj ji prosto pot, pa karkoli ze to pomeni. Mogoce je se v nezavednem in sili ven...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #219 on: April 12, 2014, 01:41:40 PM »
Svetloba, poljub z zensko pomeni spojitev s tvojo notranjo zensko platjo, s tvojo animo. Sprejmi to svojo zensko plat, ne boj se te intenzivnosti... ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #220 on: April 12, 2014, 02:01:15 PM »
Maja prav si iterpretiras. Ne tlaci svojih strasti, svoje seksualnosti, daj ji prosto pot, pa karkoli ze to pomeni. Mogoce je se v nezavednem in sili ven...

Ja ... Zdi se mi, da bov bližnji prihodnosti marsikaj prišlo na plan. Mogoče ne sexualnost, ampak neka moja plat, ki je bila zdaj nekam potlačena. Pa še sama ne vem, kaj je to ...
Skočila bom v vodo in plavala ...
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #221 on: April 12, 2014, 02:28:26 PM »
Mogoče so pa sanje sexualne narave?
Meni se včasih v času ovulacije cel teden vsak dan sanja o sexxxu ...  ;D

Ja, verjetno bo nekaj v to smer. Je pa zanimivo, da se vedno takrat zbudim, do česa več niti ne pride. :laugh: Hvala za odgovor.

Svetloba, poljub z zensko pomeni spojitev s tvojo notranjo zensko platjo, s tvojo animo. Sprejmi to svojo zensko plat, ne boj se te intenzivnosti... ;)

A tako. Super, bom poskusil to sugestirati oz. sprejeti pa da vidim, kaj bodo prinesle naslednje podobne sanje. Hvala tudi tebi za odgovor. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #222 on: April 12, 2014, 02:48:31 PM »
Z lucidnim sanjanjem bi imel lahko od tega malo več.  :P
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #223 on: April 12, 2014, 03:08:14 PM »
Z lucidnim sanjanjem bi imel lahko od tega malo več.  :P

Ja, v lucidnosti bi se marsikaj dalo. :D Sem imel lucidnih sanj kar dosti, vendar v njih nisem deloval v seksualno smer. Se pa ne ve za naprej... :laugh:
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #224 on: April 12, 2014, 03:18:14 PM »

Imam torej dovoljenje za razvrat.  :D