Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #570 on: January 03, 2015, 08:25:47 AM »

Rena, hvala za komentar. Gledala sem datum, kdaj sem to sanjala. Zdaj se sanje namreč ne pojavljajo več ... Mislim, da jih lahko povežem z odločanjem o nečem, o čemer sem tehtala takrat ...

:-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #571 on: January 05, 2015, 01:50:40 PM »
Jaz pa danes sanjala svojega bivšega moža, skoraj nikoli ga ne sanjam oz. se ne spomnim kdaj sem ga nazadnje.
Sanjala sem, da je prišel k meni v stanovanje in mi rekel, da bo sedaj kar tukaj ostal, da se je skregal s svojo partnerko in da je to stanovanje itak tudi njegovo (kar v resnici ni). In ga vprašam zakaj sta se skregala, pa pravi, da jo je udaril, ona je kričala in da so sosedje poklicali policijo. Pomislila sem, da je pravzaprav agresiven, da je verjetno tak bil že od nekdaj, le da mene nikoli ni udaril, čeprav sem včasih imela občutek, da bi lahko naredil tudi to. Prešinilo me je kako se ga bom sedaj znebila iz stanovanja, saj nima kam iti...Potem je odšel in prišel nazaj ter mi prinesel dva para čevljev, eni so bili živo rdeči in drugi mislim da temno modri. Ogledovala sem si tiste živo rdeče, bili so mi na prvi pogled všeč, takšni elegantni, nato pogledam peto in vidim, da je polna peta,sicer visoka, vendar polna peta, ne maram polnih pet. Pomislila sem,da mi moj sedanji partner nikoli ne bi kupil takšnih čevljev s polno peto, ampak bi kupil čevlje z visoko elegantno peto in sem se zavedala kako me bivši mož pravzaprav sploh ne pozna.Zraven teh rdečih čevljev je prinesel še par enako rdečih iz enakega usnja rokavic, bile so lepe, ampak itak mi čevlji niso bili všeč. Skratka v sanjah sem dojela, da sem srečna, da imam sedanjega partnerja, da me veliko bolj dobro pozna, da ve kaj mi je všeč, da moj bivši je povrh agresiven, saj je udaril svojo partnerko in da sem srečna, da nisem več z njim. To sem razmišljala v sanjah. Skrbelo me je edino še to, kako ga bom spravila ven iz stanovanja, saj ni imel svojega stanovanja....

Občutek, ki se mi poraja, ko berem tvoje sanje, je, da je pravzaprav bivši mož še vedno s tabo. Na nek način. Torej v tvojem stanovanju - v tvojem umu, v tvojem mentalnem stanju. Čevlji so tisti, ki nam omogočajo hojo po poti življenja. Zaščitijo nas in omogočajo, da bolj suvereno, varno stopamo po tej poti. Sužnji so bili bosi in z osvoboditvijo so simbolično pridobili pravico do svobode. Želiš si svobode, svobode od vezi, ki te še vedno veže, ni še čisto prerezana. A le kdaj zaznamo jezo? Lahko zaznamo karkoli, kar ni v nas? Naša zaznava je naša projekcija. Jezna si na moža, na to, da se niti toliko ne potrudi, da bi vedel, kaj ti je všeč, celo bojiš se ga, če se v njem nemara ne skriva nasilna nota. V sanjah mislim. Kaj pa v resnici? Ali zaznavaš jezo, ki je v resnici ne bi potrebovala zaznavati? Mislim, takrat, ko bi prišla do točke, ko bi ti bilo čisto vseeno. Kajti, vsakdo hodi v svojih čevljih, ti v svojih, mož v svojih. Ali je potrebno se ozirati na to, v kakšnih on hodi? Rdeča barva je barva ognja, jeze, strasti. Kot taka je tudi simbol ognja, sonca, torej simbolizira tudi yang. Um! Modrih čevljev nisi podrobneje pregledala, a le pojdi do svoje notranje modrosti in ji prisluhni, kako boš hodila s tistimi čevlji po tisti poti. Rokavice - zaščita. Se želiš zaščitit ali te jezi, da moraš z njim ravnati v rokavicah. Se trudit, da ravnaš v tem odnosu z rokavicami, z intelektom (rdeča barva). Resnično, kako ga boš spravila iz stanovanja?  ;) :-* :-*

Hvala Renčica za tole interpretacijo :-*
Ja, seveda imam tudi sama jezo v sebi, ki je dobrodošla, saj me zna premakniti naprej kadar stojim na mrtvi točki :)
Drugače pa ja njega sem doživljala kot agresivnega tudi v najinem odnosu, bil je kolerik z luno v ovnu in marsom v škorpijonu :)
Pravzaprav sem se ga vedno na nek način bala, zato sem tudi v odnosu z njim delala v rokavicah, saj sem se bala teh njegovih koleričnih izpadov, takrat sem v njegovih očeh dejansko videla tisti pogled, ki ubija, brrrr >:D In tudi zdaj delam v rokavicah z njim, pravzaprav vsi okrog njega delajo v rokavicah z njim, vsi se tako obnašajo do njega, saj se vsi bojijo teh njegovih izpadov in tega, da potem on človeka odreže, zanj NE obstajaš več, te ni...In če hočeš iemti odnos z njim, potem se naučiš tako funkcionirati...
Drugače pa je to definitivno tudi nekaj kar je povezano z mano, ta jeza, ki je ne prenesem, če jo dobim servirano, saj jo vedno dobim v negativni obliki. Tudi v tem sedanjem odnosu, imam le zelo močnega ovna za partnerja, pride ta nenadna jeza, ki me zmede, katere se ustrašim, bojim, to je meni tako kot bi me nekdo fizično pretepel, ne vem, to res težko prenašam brez notranjih posledic.
Pravzaprav je bil tudi moj oče takšen, ljubeč, ampak ko je padel ven, sem se ga bala za umret,no in s tem se soočam očitno tudi v partnerskih odnosih.
Veš, da sem zdaj to prvič sebi na glas priznala :o
Hm, bom še razmišljala o tem kaj naj s to jezo.... ::)
Hvala srčica :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #572 on: January 05, 2015, 01:56:07 PM »
Še tale odgovor glede prisotnosti bivšega v meni.
Ma, nimam več občutka, da bi bil prisoten. Tudi razočaranje glede njegovega odnosa do otrok je nekako prešlo, vsaj zavestno se s tem več ne ukvarjam, in mislim,da sta tudi otroka že precej predelala to temo, da je njun oče pač takšen, da bosta morala onadva sama vzdrževati stike z njim, če bosta želela imeti z njim odnos...Mogoče si mislim, da bi bilo dobro, če bi mu  zmogla ravno otroka povedati kaj na to temo,da bi edino na ta način dojel kako funkiconira, ampak iskreno povedano ne verjamem v to, da bi se on kaj spremenil...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #573 on: January 05, 2015, 02:03:31 PM »
Danes sem imela res cudne sanje :blank:
Sem sanjala, da je noc in na nebu ogromna polna luna, ki se je z nenormalno veliko hitrostjo pomikala po nebu navzgor in prav s tako veliko hitrostjo je tudi sla navzdol. Sem se prav ustrasila kaj se to dogaja, saj je bilo res videti nenormalno, vedela sem, da nekaj ni ok. Pomislila sem pa ja ne bo izginila luna, saj mora priti se nazaj, tak je naravni cikel, da ko luna pade, se potem spet dvigne...
Drugi del sanj-se vedno gledam v noc in na nebu ni vec lune, ampak vidim nlp :o Bila sem sokirana in obenem fascinirana, da kaj takega vidim na svoje oci. Klicala sem partnerja naj pride pogledat, stekla sem ponj in ko se vrneva, je nlp ze pristal in zunaj so bili nezemljani, bilo jih je mislim da 6, ali pa 5 ali 7, ne vem tocno. No in vsa vzhicena govorim mojemu poglej, poglej in on meni kaj, kaj naj pogledam. Ja, poglej, kako ne vidis, tam pri kozolcu, tja poglej, nisem mu povedala kaj vidim, sem hotela, da sam vidi. Ampak on ni videl in dojela sem, da to vidim samo jaz, on ne, da v resnici tega ne vidi. Zgrozila sem se ob misli, kaj ce tega v resnici sploh ni in se meni "meša"... Sem se v grozi ob tej misli zbudila.... :-\

Luna. Naša nočna prijateljica. Da nismo v popolni temi, je z nami ona, ki nam to temo osvetljuje. Naše nezavedno, naša čustva. Oja, ni lahko z našimi čustvi, ki skačejo gor in dol  :D. Na srečo je z nami vedenje, da kakor gre gor, tako gre tudi dol. In s tem zaupanjem, da se na koncu vse postavi na svoje mesto, lahko premagamo - strah.

Čaka te nov, neznan svet. Samo ti ga lahko vidiš, s svojimi očmi, zaznaš s svojimi občutki. Ne boj se tega. Ne boj se raziskovati novih svetov. In kljub temu, da v svoj svet lahko vidiš samo sama, si zaupaj. Je pa vedno ob tebi nekdo, ki ga lahko pokličeš in te bo prijel za roko.  :)

Hm, veš kaj je zanimivo, da sem imela te sanje tik pred tem, ko so  mamo odpeljali na urgenco in je morala ostati v bolnici na kar težkih preiskavah. Nekako sem razbrala v teh sanjah kako luna lahko hitro dol pade, kako hitro lahko izgine, kako sem se tega v sanjah ustrašila, ampak potem tudi dojela, da je to pač naravni cikel, da se potem spet dvigne nazaj...Ne vem, to sem nekako povezovala z resničnimi dogodki, ki so se zgodili takoj po sanjah.
In potem ta nlp in vesoljci, ja namesto lune je bil na nebu nov neznan svet, svet katerega vidim samo jaz, bila sem nad njim fascinirana in sem si mislila končno sem doživela to, da vidim, da v resnici obstaja tudi ta svet...žal na koncu nisem bila več prepričana ali je to samo v moji domišljiji, saj moj dragi tega ni videl ::)
Ne vem kaj naj bi ta nov svet in ti vesoljci predstavljali v mojem življenju, hmm ::)

Hvala :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #574 on: January 05, 2015, 04:29:46 PM »
Sanjalči, welcome  :-* Ti kar raziskuj neznane svetove...svoje notranje  :D.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #575 on: January 05, 2015, 04:39:12 PM »
Sanjalči, welcome  :-* Ti kar raziskuj neznane svetove...svoje notranje  :D.

Jap ;) :-*

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #576 on: January 06, 2015, 08:40:00 AM »
Dobro jutro , ne vem ce lahko tuki pisem, ce me smem me pa ne prebrat  :laugh:
sla sem spat ob 23h in se zbudila ob 2h wc time  :D pol sem nazaj zaspala in od takrat
sem mela grozne sanje (vsaj meni so ble ) sanjala sem da sem bla doma na domaci peci bía je noc si so ze spali jaz pa sem bila na telefonu kar naenkat se na tleh pojavi lucka bele barve in se premika macke (ki jih mam doma 2.) so sle k lucki in zacele loviti jaz pa sem zacela to snemat in ta svetloba se je se bolj rasilila in na steni sem zagledala crne majhne sence zmaje cedalje vec jih je bilo macke so zacele tulit kot zmesane vse prestrasene norele so mene je bilo to kosti resnicno strah zbezala sem v posto k mati in se skrivala iz crne svetlobe se je razvil crn medved kot volk ogromn (iz oblaka crnega) hotel me je napasti jah sem hotla kricat nisem mogla le malo sem hripala hotela sem bezat spet nisem mogla nic zavedat sem se zacela da sanjam hotela sem se zbudit pa se nisem mogla
Potem mi je v glavi prisepnil glas naj molim molim in roke proti tej zverini usmerim  vsa v paniki sm zacela molit kot zmesana na glas se dret kokr sem lahko (spet sem mela hripov tihi glas) nisem obupala in sem vstrajala naprej saj sem verjela da lahko z molitvijo in angeli skupaj premagamo
Nato sem s pomocjo reiki usmerila roke proti njemu in zacutila sem kako se enegija pretaka iz mojih rok vn iz dlani in v to stvar in se je razblinila nato sem jaz pokazala vsem domacim na telefonu kaj se je dogajalo niso mi verjeli dokler niso videli. Potem sem drug dan sestro prosile da skupaj z reikiom in angali ga premagave ce se ponovno pokaze in se je res premagale sve ga z reikiom in ta crn oblak gosti se je vzdigníl gori do rozastega oblaka in ta oblak ga je v sebe posrkal in potem je bil mir bili smo reseni . Zdaj pa me zanima kdo zna razlozit zakaj sem to sanjala a kaj pomeni to? Ce se sam spomnim na te sane me zmrazi hud strah . Hvala za vas cas  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #577 on: January 06, 2015, 10:10:54 AM »
Itak da, dobrodošla, ModraVila.  :-*

No, ti si pa imela orngi sanje... Koliko pa delaš osebne zaščite? Kaj čistiš svojo auro? Mogoče, to samo razmišljam sedaj, ni nujno, da drži. Morda, odkar si se začela bolj ukvarjat s ciganskimi in drugimi kartami. Ko sem se začela sama ukvarjat s tarot kartami, sem prva dva tedna začutila enormno novih energij okoli sebe, nekatere sem tako čutila, da je bilo kar strašljivo. In sem za nekaj časa odnehala, dokler nisem tega "prebavila" in začutila, da sem močnejša. Verjetno v sebi čutiš svet različnih energij okoli nas, nekatere so slabe, škodljive, nekatere dobre. In ja, molitev zelo pomaga. Ne hodim v cerkev, a molitev Oče naš ima posebno energijo. Prav tako, če se obrnemo na Jezusa, Marijo. Lahko tudi svetnike, druga božanstva. V sanjah si naslonila tudi na reiki, kar je prav. Instiktivno si ravnala prav, tako da si se naslonila na vir svojih notranjih moči in zunanjih energij, ki jih imaš v sebi.

Zase lahko izvajaš sedaj nekaj časa bolj redno reiki seanse, v katerih prosi Kozmično energijo za očiščenje auričnih teles in zaščito. Pa angela varuha tudi. Angeli so vedno ob nas, pomagajo pa le, če jih zaprosimo za to. Vedno jim moraš dat jasen signal, da jih prosiš za pomoč, zaščito.

Medved predstavlja eno veliko moč, velik  potencial, je mogočen. In očitno se intenzivno dogaja v tvoji podzavesti, kjer se skrivajo naše velike, še nepoznane moči, prepričanja, vzorci. Prebujaš jih, zato delaj na osebni stabilnosti. Z meditacijami, reikijem, kot že rečeno. Mačka isto, je nočna žival, je simbol podzavestnega. Zmajčki...v sencah. Vse te prispodobe zaznavam kot to, da čutiš nek notranji strah.

Ampak brez skrbi, zaupaj temu, da te vesolje varuje, pa delaj na sebi in bo.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #578 on: January 06, 2015, 10:28:34 AM »
Lepo napisano, Rena. :)

Sicer jaz ne razlagam sanj, ker to prepustim mojstricam v teh sobanah, pa vendar bi tudi jaz dodal stavek ali dva.

Moje osebno mnenje je, da lahko te sanje predstavljajo tvoje težave s strastjo in hrepenenjem glede neke stvari oziroma situacije. O tej situaciji veliko premišljuješ. Pomisli, katere stvari bi to lahko bile (poslovno, osebno - preteklost, prihodnost).
Vendar pa imaš glede te situacije predsodke (nisi sigurna v nič, niti v sebe), kar pomeni, da se bojiš nečesa za kar misliš, da ne spada k tebi, da ne more biti del tebe in podobno.
Te sanje lahko kažejo tudi na to, da si v življenju prišla do neke pomembne ugotovitve oziroma samospoznanja (lahko tudi duševno samoopazovanje).
In sporočilo sanj bi lahko bilo tudi, da bodi bolj odločna in sigurna v sebe, vendar pa bi lahko konec tvojih sanj prikazoval ravno tole, kar sem omenil. In  sicer, da si začela zaupati sama sebi in da je to ta pomembna ugotovitev, preko katere si sedaj v teh sanjah prešla.

:)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #579 on: January 06, 2015, 10:33:01 AM »
Super dopolnitev Žarek  :-*. Ja, vse to lahko to pomeni...nekaj se v glavnem prebuja, tega te je, ModraVila, malo strah oz. si negotova glede tega. In prisluhni sebi, kaj dogaja.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #580 on: January 06, 2015, 10:36:04 AM »
Hvala, Rena. :-*
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #581 on: January 06, 2015, 11:06:18 AM »