Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #600 on: January 11, 2015, 10:22:43 AM »
Neverjetno dobra razlaga, Rena. :) Tole je pa čisto iz profesionalnega vidika razloženo. Zelo všečno. ;)
Paše takšna pohvala  ;D. Profesionalno ne vem, smo na spolzkem terenu. Trudimo pa se. Hvala Žarek  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #601 on: January 11, 2015, 11:31:28 AM »
jaz sem pa danes imela ful zanimive sanje.
Zgleda, da smo imeli organiziran izlet k nekemu duhovnemu učitelju...
Imeli smo razna predavanja in pogostitev. Na konc je sledila še kava, in ko sem jo popila in pogledala v skodelico, sem not zagledala poročni par. Bila je zelo lepa bela nevesta z razkošno obleko in ženin. Nad njima pa je bil velik angel. Njegova krila so bila zazpeta po celi šalčki in objemala oba osebka.
Tako čudovita jasna slika, da jo imam še zdejle pred očmi.
Hotela sem šalčko nest k tistemu duhovnemu učitelju pokazat, ampak gleča okrog njega je bila prevelika. Ko sem končno uspela priti do njega, pa mi jo je gospa, ki je pomivala posodo odnesla.
Kljub temu, sem tistemu učitelju razložila, kaj sem videla v šalčki, in je rekel, da ve kaj je bilo not...
Pol je pa vklopil printer, in mi dal dva izvoda slike iz moje šalčke "poročni par z prelepim angelom" - kako???? kako je videl? Kako je lahko imel sliko moje šalčke????
Vprašala sem ga,kaj pomeni ta prelep prizor v kavi...in rekel mi je, da dobim odgovor ob pravem času.
In Rena, če verjameš al ne, v sanjah sem si rekla: "ok, bom pisala Reni, ko pridem domov"
Sledila je pot domov...

Rena, bila bi vesela kakšnega tvojega komentarja
 :-*

Hehe, na  zdaj pa vem, zakaj slabo spim...ja če pa mislite name med sanjami  ;). Temu se reče lucidne sanje. Med sanje se vmeša del naše zavestnosti, ki hkrati že razmišlja o sanjah. Ali jih celo usmerja...

Občutek, ki ga dobim ob tvojih sanjah: poroka - rada bi se z nekom ali nečim povezala. Z delom sebe? Čudovita bo tale slika, ko jo uresničiš. In vesolje te podpira, kar sama veš, zato si tudi videla, da angel objema oba osebka. Po moje tebe, tako čustveni, intuitivni, nežnejši del tebe (ženska - nevesta), kot umski, racionalni del (ženin - moški - simbol yang - aktivnost, um). A ti se še ne zaneseš čisto na sebe, še iščeš svojega učitelja, podporo, pomoč. Ne potrebuješ drugih, ne potrebuješ podob v kavi, kartah, da bi uvidela svojo pot. Ženska je odnesla skodelico, ker je niti ne potrebuješ. Tako, videla si podobo, skodelico lahko pomije. Ker je tvoj notranji učitelj in podoba o tem, kaj si želiš in zmoreš v življenju, v tebi sami. Samo združiti moraš svoje notranje potenciale in verjeti vase.

Zbudi se...pa ne samo s kavo  ;)

Vaaaaav Rena, res neverjetno dobra razlaga.
No, najbrž ti je jasno zakaj že v sanjah mislimo nate in na tvojo razlago :laugh:...ker je res neverjetna.
Vav vav vav - kako smiselno je vse....
Gre definitivno za en moj projekt. vem kaj hočem, vem kaj želim...sam itak se še ne zanesem čisto nase  :laugh:
Krasna razlaga Rena.
Hvala ti in hvala za tako hiter odziv  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #602 on: January 11, 2015, 12:18:14 PM »
Danes sem sanjala, da sem bila v neki dvorani, kjer nas je za mizo sedelo ogromno ljudi. Nekaj smo se pogovarjali in tako nekdo rece, kako se otroci ne znajo pogovarjati, kako ne znajo uplrabljati pravih besed. In takrat kot dobim tako zelo mocan intuitivni preblisk, da bi morala ustanoviti skupino, ki bi otroke ucila komunikacije. To je bila tako zelo mocna ideja, ko ves, da je to tvoje poslanstvo. Bila sem vsa vznemirjena, polna notranjega ognja in povem to idejo ljudem okrog sebe. Vsi so bili navduseni, da to je res nujno potrebno. Tako sem takoj pridobila nekaj ljudi, ki mi je pomagalo delati na tem projektu. Nato smo bili v neki sobi, kjer so ti ljudje (moji privrzenci) delili lreklamne letake ljudem in vpisovali otroke v to skupino ucenja. Ucenje se je imenovalo vzgoja, izobrazevanje in komunikacija. Starsi so bili navduseni, da se je to nekdo koncno spomnil. Jaz nisem delala nic, iz mene so samo prihajale ideje, ki so jih izpeljevali po mojih navodilih drugi. Reklamni letaki so imeli spodaj na drugi strani zig drustva, ki ni bilo nase in to sem vedela, da ni prav, lahko bi nas tozili, da smo vzeli njihove reklamne letake. Takoj sem se odlocila, da moram ustanoviti svoje podjetje in potem pripraviti svoje reklamne letake, da ne bomo imeli po nepotrebnem probleme. Moja ideja ucenja otrok je bila taksna, da bom najela logopeda, ki bo otroke najprej pregledal, ce imajo kaksen problem z izgovorjavo in nato se psihologa, ki jih bo pregledal, ce imajo kaksno psiholosko stisko na podrocju komunikacije in nato jih bomo mi (jaz in tisti, ki jih bom sama izbrala, da so primerni) ucili pravilne komunikacije. Vedela sem, da mora biti ucenje zabavno, igrivo, da bodo radi prihajali na nase ucne ure. V enem samem dnevu smo pridobili vec kot 800 prijav za ucenje otrok. Slo je res za velik projekt in cutila sem veliko priloznost , da otrokom ponudimo nekaj, kar jim bo zeloooo koristilo v zivljenju. V postev so prisli otroci od 5 leta dalje in tam do 15. leta, to se mi je zdela najbolj primerna skupina...
Zbudila sem se s tako mocnim obcutkom, da moram to res narediti...

Rena :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #603 on: January 11, 2015, 09:31:53 PM »
Sanjalka, glede na tvoje zapis - kako je pa s tvojim društvom, a sem to spregledala?
Pa seveda nisem mislila s tem vprašanjem izpodriniti strokovnjakinjo Reno.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #604 on: January 12, 2015, 08:38:49 AM »
Sanjalka, glede na tvoje zapis - kako je pa s tvojim društvom, a sem to spregledala?

Vloga je bila oddana v decembru, sedaj moramo narediti še nekaj popravkov na samem Statutu.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #605 on: January 12, 2015, 09:06:12 AM »
Dobro jutro :D

danes sem mela neverjetne sanje
Sanjala sem da je bilo okrog mene milionmilion angelov ogromnih in vsi so mi dajali bele koverte z njihovomi sporočili za svoje bližnje
In jaz sem mogla vsakega prebrat in vsakic se zakaslala tako da se mi je zdelo da res kašljam heh
Potem pa sem sanjala da sem veliko veliko kristalov raznih barv najdla in to pod ogromnim tepihom
Drugih niso zanimali ti kristali sam jaz sem bila nora na njih in hotela vse imet heh :laugh:
Jaz pojma nimam kaj bi te sanje pomenile kdo razume mogoče ?  :-*
Hvala :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #606 on: January 12, 2015, 09:34:52 AM »
Jaz pa sem kolesarila  :laugh: kolesarila in kolesarila...celo ljubo noč.
na eni točki poti, sta se mi  na mojem kolesu pridružili še dve osebi.
Stali sta zadaj na sedežu in me močno držali, jaz pa šibala....brez težav, kjub temu da nas je bilo "nekaj" na kolesu.
He he he
Adijo sanje....imam pa itak občutek, da so dobrega pomena...mogoče da kolo življenja peljem v pravo smer? brez težav? in z njo moje "sopotnike" (otroka, moža)
Hi hi 
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #607 on: January 12, 2015, 11:53:17 AM »

Hehe, Cvetka. Vsak komentar je dobrodošel. Zaznave so tako individualne, da je pomemben vsak utrinek. Kar sodelujte  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #608 on: January 12, 2015, 12:34:32 PM »
Danes sem sanjala, da sem bila v neki dvorani, kjer nas je za mizo sedelo ogromno ljudi. Nekaj smo se pogovarjali in tako nekdo rece, kako se otroci ne znajo pogovarjati, kako ne znajo uplrabljati pravih besed. In takrat kot dobim tako zelo mocan intuitivni preblisk, da bi morala ustanoviti skupino, ki bi otroke ucila komunikacije. To je bila tako zelo mocna ideja, ko ves, da je to tvoje poslanstvo. Bila sem vsa vznemirjena, polna notranjega ognja in povem to idejo ljudem okrog sebe. Vsi so bili navduseni, da to je res nujno potrebno. Tako sem takoj pridobila nekaj ljudi, ki mi je pomagalo delati na tem projektu. Nato smo bili v neki sobi, kjer so ti ljudje (moji privrzenci) delili lreklamne letake ljudem in vpisovali otroke v to skupino ucenja. Ucenje se je imenovalo vzgoja, izobrazevanje in komunikacija. Starsi so bili navduseni, da se je to nekdo koncno spomnil. Jaz nisem delala nic, iz mene so samo prihajale ideje, ki so jih izpeljevali po mojih navodilih drugi. Reklamni letaki so imeli spodaj na drugi strani zig drustva, ki ni bilo nase in to sem vedela, da ni prav, lahko bi nas tozili, da smo vzeli njihove reklamne letake. Takoj sem se odlocila, da moram ustanoviti svoje podjetje in potem pripraviti svoje reklamne letake, da ne bomo imeli po nepotrebnem probleme. Moja ideja ucenja otrok je bila taksna, da bom najela logopeda, ki bo otroke najprej pregledal, ce imajo kaksen problem z izgovorjavo in nato se psihologa, ki jih bo pregledal, ce imajo kaksno psiholosko stisko na podrocju komunikacije in nato jih bomo mi (jaz in tisti, ki jih bom sama izbrala, da so primerni) ucili pravilne komunikacije. Vedela sem, da mora biti ucenje zabavno, igrivo, da bodo radi prihajali na nase ucne ure. V enem samem dnevu smo pridobili vec kot 800 prijav za ucenje otrok. Slo je res za velik projekt in cutila sem veliko priloznost , da otrokom ponudimo nekaj, kar jim bo zeloooo koristilo v zivljenju. V postev so prisli otroci od 5 leta dalje in tam do 15. leta, to se mi je zdela najbolj primerna skupina...

Zanimive sanje. Najbolj mi pade v očke, da so tako resnične, kot bi se v resnici lahko zgodile v vsakdanjem življenju. Mislim, da imajo malo luciden značaj,  te sanje, kajti še v sanjah je prišla do izraza tvoja družbena in osebna angažiranost, sistematičnost. Uvidela si, na katerem področju bi lahko delovala, nato si že delala načrte, kako boš to speljala, ukrepala, ko si videla, da imate letake od društva, razmišljala, da je to protipravno. Skratka, prave podjetniško managerske sanje  :D. Najbrž delno res tudi zaradi organizacije društva, ki ga ustanavljaš.

Drugi del pa dvorana, ljudje, ki so tam sedeli, pogovor o tem, kaj so opazili:  ti v odnosu do drugih ljudi in sodelovanje z njimi. Poznaš svoja nagnjenja in kje se vidiš v svojem življenju, v organiziranosti družbe. A to je proces, ki ne more biti končan, vse življenje se iščemo. Tako še umeščaš, kje si, kakšno je tvoje mesto v družbi, kaj in kako še lahko prispevaš, s katere pozicije. Čutiš, da si sposobna vodenja delovne skupine ljudi na določenem področju in pripravljena, da nove projekte (otroci) izpelješ vsestransko odgovorno, strokovno in kvalitetno. Tisto, kjer se želiš še posebej izkazati, je medsebojno komuniciranje. Namreč, koliko stvari pravzaprav enako mislimo in se strinjamo, ne znamo pa tega pravilno izraziti. Glede tega smo morda kot otroci. Premalo si prisluhnemo oz. prehitro nekaj sklepamo. Čeprav je v resnici nekaj za nas dobro, tega ne spoznamo, ker se apriori ne postavimo v kožo drugega. Tako da ja, psiholog in logoped bi komajda bila dovolj, da začnemo z zdravljenjem na nivoju širše družbe. Ja, veliko nas je in velik projekt je to, da izboljšamo organizacijo in medsebojno komuniciranje. Morda pa tvoj sanjski angažma lahko tudi "zožiš" na temeljno celico družbe - družino. Tako družine v naši državi kot tvojo osebno...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #609 on: January 12, 2015, 01:23:07 PM »

Zanimive sanje. Najbolj mi pade v očke, da so tako resnične, kot bi se v resnici lahko zgodile v vsakdanjem življenju. Mislim, da imajo malo luciden značaj,  te sanje, kajti še v sanjah je prišla do izraza tvoja družbena in osebna angažiranost, sistematičnost. Uvidela si, na katerem področju bi lahko delovala, nato si že delala načrte, kako boš to speljala, ukrepala, ko si videla, da imate letake od društva, razmišljala, da je to protipravno. Skratka, prave podjetniško managerske sanje  :D. Najbrž delno res tudi zaradi organizacije društva, ki ga ustanavljaš.

Drugi del pa dvorana, ljudje, ki so tam sedeli, pogovor o tem, kaj so opazili:  ti v odnosu do drugih ljudi in sodelovanje z njimi. Poznaš svoja nagnjenja in kje se vidiš v svojem življenju, v organiziranosti družbe. A to je proces, ki ne more biti končan, vse življenje se iščemo. Tako še umeščaš, kje si, kakšno je tvoje mesto v družbi, kaj in kako še lahko prispevaš, s katere pozicije. Čutiš, da si sposobna vodenja delovne skupine ljudi na določenem področju in pripravljena, da nove projekte (otroci) izpelješ vsestransko odgovorno, strokovno in kvalitetno. Tisto, kjer se želiš še posebej izkazati, je medsebojno komuniciranje. Namreč, koliko stvari pravzaprav enako mislimo in se strinjamo, ne znamo pa tega pravilno izraziti. Glede tega smo morda kot otroci. Premalo si prisluhnemo oz. prehitro nekaj sklepamo. Čeprav je v resnici nekaj za nas dobro, tega ne spoznamo, ker se apriori ne postavimo v kožo drugega. Tako da ja, psiholog in logoped bi komajda bila dovolj, da začnemo z zdravljenjem na nivoju širše družbe. Ja, veliko nas je in velik projekt je to, da izboljšamo organizacijo in medsebojno komuniciranje. Morda pa tvoj sanjski angažma lahko tudi "zožiš" na temeljno celico družbe - družino. Tako družine v naši državi kot tvojo osebno...

Vauuuu, ja zelo dobro si tole napisala...
Čutim, da imam sposobnosti, katere ne uresničujem maksimalno, bom še delala na tem projektu, vsekakor je to moja tema-komuniciranje.
Je pa res, da ravno na področju komuniciranja imam trenutno v življenju kar nekaj preglavic, saj me ljudje ali ne razumejo prav ali pa jaz ne znam dobro pojasniti, ne vem...
Se mi po 3. hiši sprehaja saturn, tako da nekaj preprek v zvezi s komunikacijo vsekakor trenutno imam.
Ja, društvo je takorekoč v končni, zaključni fazi, tudi to je bil moj projekt lanskega leta in sem vesela, da je kar nekaj ljudi mi priskočilo na pomoč in udejanjalo oz. še udejanja moje ideje.
V glavi se mi poraja vedno veliko novih idej, tako da težko vse uresničim, predvsem pa težko vztrajam samo na eni, kot bi  nekaj spravila v svet, potem pa se že ozirala za novimi priložnostmi, kot da je moja naloga,da nekaj na novo rodim, potem pa spet hitim k novim projektom nasproti...
Umeščanje v družbo, ja tudi tukaj se mi trenutno dogaja...

Hvala Renčica :-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #610 on: January 12, 2015, 02:06:58 PM »

Čutim, da imam sposobnosti, katere ne uresničujem maksimalno, bom še delala na tem projektu, vsekakor je to moja tema-komuniciranje.
Je pa res, da ravno na področju komuniciranja imam trenutno v življenju kar nekaj preglavic, saj me ljudje ali ne razumejo prav ali pa jaz ne znam dobro pojasniti, ne vem...
Se mi po 3. hiši sprehaja saturn, tako da nekaj preprek v zvezi s komunikacijo vsekakor trenutno imam.
Ja, društvo je takorekoč v končni, zaključni fazi, tudi to je bil moj projekt lanskega leta in sem vesela, da je kar nekaj ljudi mi priskočilo na pomoč in udejanjalo oz. še udejanja moje ideje.
V glavi se mi poraja vedno veliko novih idej, tako da težko vse uresničim, predvsem pa težko vztrajam samo na eni, kot bi  nekaj spravila v svet, potem pa se že ozirala za novimi priložnostmi, kot da je moja naloga,da nekaj na novo rodim, potem pa spet hitim k novim projektom nasproti...

Tista dvorana mi še kar ne gre iz glave. Kot da si bila tam, imela si "konferenco", torej razpravo, o tvojih idejah, uresničenju le teh. Kot da to rabiš predebatirat, skomunicirat, stestirat, če dobiš potrditev, vendarle ljudje nismo osamljeni in delujemo v soodvisnosti. Uporabi orodja, ki so ti na voljo, recimo  astrologijo, druga znanja. Koliko je možnosti, da si "inkubator" novih idej, nato z uresničevanjem nadaljujejo drugi in koliko to tako ne gre, pa moraš poiskati optimalno pot...

Prosim Sanjalka   :D :-* :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #611 on: January 12, 2015, 05:50:05 PM »

Vloga je bila oddana v decembru, sedaj moramo narediti še nekaj popravkov na samem Statutu.
Hvala ti, pa srečno. Pa seveda, da nas tukajle o dogajanju še kdaj obvestiš  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #612 on: January 12, 2015, 07:10:39 PM »

Hvala ti, pa srečno. Pa seveda, da nas tukajle o dogajanju še kdaj obvestiš  :-*

Cvetka kako lepa ura oddaje tvojega posta :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #613 on: January 12, 2015, 08:51:28 PM »

Tista dvorana mi še kar ne gre iz glave. Kot da si bila tam, imela si "konferenco", torej razpravo, o tvojih idejah, uresničenju le teh. Kot da to rabiš predebatirat, skomunicirat, stestirat, če dobiš potrditev, vendarle ljudje nismo osamljeni in delujemo v soodvisnosti. Uporabi orodja, ki so ti na voljo, recimo  astrologijo, druga znanja. Koliko je možnosti, da si "inkubator" novih idej, nato z uresničevanjem nadaljujejo drugi in koliko to tako ne gre, pa moraš poiskati optimalno pot...

Prosim Sanjalka   :D :-* :-*
Ja, le kdo bi lahko uresnicil vse moje ideje :)
Seveda potrebujem skomunicirati zadeve, je pa res, da ko vem, da nekaj res hocem, grem samo se naprej in takrat me nic ne ustavi, takrat tudi nikomur ne razlagam, je del mene, ki ga enostavno zivim. Navadno vecina tezje sprejme moje odlocitve, sele ko vidijo, da ne odneham, da vztrajam, da se kljub zacetnemu dvomu v moje projekte, rojeva iz njih nekaj novega, sele potem spet pristopijo nazaj k meni. V vmesnem casu oz. v casu rojevanja necesa novega, pa navadno nisem dobila sirsega odobravanja.
S podporo sirse mnozice bi mi bilo res mnogo lazje.
Mogoce enkrat udejanim tudi projekt opisan v sanjah, ce mi le kdo ne vzame ideje ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #614 on: January 13, 2015, 09:19:31 AM »
Dobro jutro :D

danes sem mela neverjetne sanje
Sanjala sem da je bilo okrog mene milionmilion angelov ogromnih in vsi so mi dajali bele koverte z njihovomi sporočili za svoje bližnje
In jaz sem mogla vsakega prebrat in vsakic se zakaslala tako da se mi je zdelo da res kašljam heh
Potem pa sem sanjala da sem veliko veliko kristalov raznih barv najdla in to pod ogromnim tepihom
Drugih niso zanimali ti kristali sam jaz sem bila nora na njih in hotela vse imet heh :laugh:
Jaz pojma nimam kaj bi te sanje pomenile kdo razume mogoče ?  :-*
Hvala :-*

Podvprašanje: angeli so ti dajali bele kuverte za njihove bližnje? Ali za tvoje bližnje? Razumem kot za njihove, ampak da sem ziher.