Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline modraVila

• Novinec
  • *
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #615 on: January 13, 2015, 09:27:29 AM »
Dobro jutro :D

danes sem mela neverjetne sanje
Sanjala sem da je bilo okrog mene milionmilion angelov ogromnih in vsi so mi dajali bele koverte z njihovomi sporočili za svoje bližnje
In jaz sem mogla vsakega prebrat in vsakic se zakaslala tako da se mi je zdelo da res kašljam heh
Potem pa sem sanjala da sem veliko veliko kristalov raznih barv najdla in to pod ogromnim tepihom
Drugih niso zanimali ti kristali sam jaz sem bila nora na njih in hotela vse imet heh :laugh:
Jaz pojma nimam kaj bi te sanje pomenile kdo razume mogoče ?  :-*
Hvala :-*

Podvprašanje: angeli so ti dajali bele kuverte za njihove bližnje? Ali za tvoje bližnje? Razumem kot za njihove, ampak da sem ziher.

Živjo Prekrasna Rena  :-*
Angeli so mi dajali te bele koverte za moje bliznje in za tudi tiste ki jih ne poznam in jaz sem njih slisala v mislih vsi so govorili povprek nc razumela a vseno sem vsako pismo prebralana glas.
Heh nevem nevem kj bi to blo
Hvala Rena za pomoč :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #616 on: January 13, 2015, 09:34:51 AM »
Joj, Rena, te vidim tukaj.

Kaj sem jaz danes sanjala.  ??? Da me je ugrabil nekdo, ki je nastavljal bombe po skladiščih, al kaj jst vem kaj, uglavnem, pobijal je ljudi. Jaz sem se mu vedno izmuznila, me ni moral dobit. Ampak je pa na koncu vzel mojo sestro, jaz sem pobegnila, potem pa obupano hotela rešiti sestro, sem se obrnila na očeta, pa je bil skorajda na pol gluh oziroma je le nekaj se začel premikat, pa sem se potem zbudila.  ???
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #617 on: January 13, 2015, 09:41:24 AM »

Sanjala sem da je bilo okrog mene milionmilion angelov ogromnih in vsi so mi dajali bele koverte z njihovomi sporočili za svoje bližnje
In jaz sem mogla vsakega prebrat in vsakic se zakaslala tako da se mi je zdelo da res kašljam heh
Potem pa sem sanjala da sem veliko veliko kristalov raznih barv najdla in to pod ogromnim tepihom
Drugih niso zanimali ti kristali sam jaz sem bila nora na njih in hotela vse imet heh :laugh:

Podvprašanje: angeli so ti dajali bele kuverte za njihove bližnje? Ali za tvoje bližnje? Razumem kot za njihove, ampak da sem ziher.

Angeli so mi dajali te bele koverte za moje bliznje in za tudi tiste ki jih ne poznam in jaz sem njih slisala v mislih vsi so govorili povprek nc razumela a vseno sem vsako pismo prebralana glas.

Hehe, ModraVila  :-*

Aha, no torej takole. Angeli so glasniki, ki ti najbrž sporočajo, da napreduj po svoji poti naprej in se pri tem razrešuj, kar je potrebno. Očitno je kar nekaj tega, ti pa vendarle lahko naenkrat prebereš samo eno pismo. Torej, rešuj zadeve počasi, eno po eno. Očitno imaš kar nekaj dela na področju odnosov s svojimi bližnjimi. Ne zmoreš ali ne znaš pa se pogovorit z njimi. Grlena čakra - govoriti, dati ven. Kadar imamo kronične težave z boleznijo grla, kašljanjem, pomeni, da ne povemo tega, kar nas tišči in držimo v sebi. Kaj takega bi rada povedala svojim, pa se ustaviš in obleži v tebi? Česa ne uvidiš in pometaš pod preprogo? Dvigni preprogo, v prenesenem pomenu, potopi se v svojo notranjost. Tam se skrivajo lučke, ki ti bodo osvetlile tvoje življenje. Ampak ne samo, da jih boš osvetlila, tudi izpovedat jih bi bilo dobro. Prosi angele za podporo in vodstvo, če se boš podala na to pot.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #618 on: January 13, 2015, 09:43:04 AM »

Kaj sem jaz danes sanjala.  ??? Da me je ugrabil nekdo, ki je nastavljal bombe po skladiščih, al kaj jst vem kaj, uglavnem, pobijal je ljudi. Jaz sem se mu vedno izmuznila, me ni moral dobit. Ampak je pa na koncu vzel mojo sestro, jaz sem pobegnila, potem pa obupano hotela rešiti sestro, sem se obrnila na očeta, pa je bil skorajda na pol gluh oziroma je le nekaj se začel premikat, pa sem se potem zbudila.  ???

Lubiboh...se moram malo poglobit, ko bo šlo  :-*

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #619 on: January 13, 2015, 09:45:47 AM »

Hehe, ModraVila  :-*

Aha, no torej takole. Angeli so glasniki, ki ti najbrž sporočajo, da napreduj po svoji poti naprej in se pri tem razrešuj, kar je potrebno. Očitno je kar nekaj tega, ti pa vendarle lahko naenkrat prebereš samo eno pismo. Torej, rešuj zadeve počasi, eno po eno. Očitno imaš kar nekaj dela na področju odnosov s svojimi bližnjimi. Ne zmoreš ali ne znaš pa se pogovtorit z njimi. Grlena čakra - govoriti, dati ven. Kadar imamo kronične težave z boleznijo grla, kašljanjem, pomeni, da ne povemo tega, kar nas tišči in držimo v sebi. Kaj takega bi rada povedala svojim, pa se ustaviš in obleži v tebi? Česa ne uvidiš in pometaš pod preprogo? Dvigni preprogo, v prenesenem pomenu, potopi se v svojo notranjost. Tam se skrivajo lučke, ki ti bodo osvetlile tvoje življenje. Ampak ne samo, da jih boš osvetlila, tudi izpovedat jih bi bilo dobro. Prosi angele za podporo in vodstvo, če se boš podala na to pot.

Ooo hvala Rena bom poskusila kaj ukrepat
Sam ves ne vem kaj bi jim mogla povedat :-(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #620 on: January 13, 2015, 09:58:55 AM »

Ooo hvala Rena bom poskusila kaj ukrepat
Sam ves ne vem kaj bi jim mogla povedat :-(

Aja. Če je vse vredu, če ni nič takega, da v sebi nosiš kot kakšno žalost, zamero? Potem pa morda angeli samo sporočajo, da bodi v oporo svojim najbližjim. Kašljanje mi je  bilo zanimivo in sem nekak dobila asociacijo, da se nekaj nabira tam okoli grlene čakre.

Offline modraVila

• Novinec
  • *
« Reply #621 on: January 13, 2015, 10:06:43 AM »
Možno možno sam ne vem kaj kot da sem se stem sprijaznila in pozabila zdaj pa vec ne vem kaj bi blo.
Hvala Rena ti bi res mogla naredit knjigo sanj res si profesionalna  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #622 on: January 13, 2015, 10:11:02 AM »
Možno možno sam ne vem kaj kot da sem se stem sprijaznila in pozabila zdaj pa vec ne vem kaj bi blo.
Hvala Rena ti bi res mogla naredit knjigo sanj res si profesionalna  :-*

Mogoče se še kaj spomneš  :-* Lepo bodi.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #623 on: January 13, 2015, 10:27:43 AM »
Jaz pa sem kolesarila  :laugh: kolesarila in kolesarila...celo ljubo noč.
na eni točki poti, sta se mi  na mojem kolesu pridružili še dve osebi.
Stali sta zadaj na sedežu in me močno držali, jaz pa šibala....brez težav, kjub temu da nas je bilo "nekaj" na kolesu.
He he he
Adijo sanje....imam pa itak občutek, da so dobrega pomena...mogoče da kolo življenja peljem v pravo smer? brez težav? in z njo moje "sopotnike" (otroka, moža)
Hi hi

Po moje imaš pravi občutek. Vozila simbolizirajo, kako "vozimo" svoje življenje, s tem da s kolesom moraš dobro obvladat ravnotežje. Kar ti očitno gre. Energije toliko, da še druge zravn "furaš"  ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #624 on: January 13, 2015, 11:13:22 AM »

Je bilo kdaj kaj podobnega (ne bombe), da je kdo hotel škodovati sestri ali pa ji celo je?
Drugače pa en del tebe se izogne nevarnosti, drugi del tebe (ki ga v sanjah  predstavlja sestra) pa nima te sreče, ta del je ugrabljen, nimaš stika s tem delom same sebe, ker ga je "nekdo" ugrabil, nekje je potlačen. Sedaj pa je prišel čas, ko bi ga na vsak n ačin rada rešila, obudila spet ta del sebe, spet bi rada našla stik s tem delom, ki ga v sanjah predstavlja tvoja sestra.
Za pomoč si se obrnila na očeta, se pravi na svojega animusa, na tisti del, ki je moški del, odločnejši, pogumnejši, ki deluje z razumom-vse to je naš animus. Vendar žal je ta del naglušen, ne sliši še dobro. Se je pa v sanjah začel počasi premikati, se pravi se tvoj animus počasi prebuja, tako da Saška moja, prebudi tega svojega animusa v sebi, ne boj se te svoje plati in puišči ta izgubljeni del sebe (sestra) ter mu pomagaj, da pride spet v zavedno (med žive)....
 :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #625 on: January 13, 2015, 11:33:40 AM »

Je bilo kdaj kaj podobnega (ne bombe), da je kdo hotel škodovati sestri ali pa ji celo je?
Drugače pa en del tebe se izogne nevarnosti, drugi del tebe (ki ga v sanjah  predstavlja sestra) pa nima te sreče, ta del je ugrabljen, nimaš stika s tem delom same sebe, ker ga je "nekdo" ugrabil, nekje je potlačen. Sedaj pa je prišel čas, ko bi ga na vsak n ačin rada rešila, obudila spet ta del sebe, spet bi rada našla stik s tem delom, ki ga v sanjah predstavlja tvoja sestra.
Za pomoč si se obrnila na očeta, se pravi na svojega animusa, na tisti del, ki je moški del, odločnejši, pogumnejši, ki deluje z razumom-vse to je naš animus. Vendar žal je ta del naglušen, ne sliši še dobro. Se je pa v sanjah začel počasi premikati, se pravi se tvoj animus počasi prebuja, tako da Saška moja, prebudi tega svojega animusa v sebi, ne boj se te svoje plati in puišči ta izgubljeni del sebe (sestra) ter mu pomagaj, da pride spet v zavedno (med žive)....

Uf, sanjalka, hvala za tole razlago. Zgleda, da se res nekaj prebuja. Mislim, ko sem res tisto bla tik na tem, da se z očetom odpraviva in rešiva sestro, pa sem se zbudila, ker je budilka zvonila. Sem bila prav jezna, ker sem hotela vedet, kaj se zgodi.

Ja, vlečem na plano neke dele esbe, ki jih imam. Bom delala na tem, da to prebudim tudi dokončno.

:-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #626 on: January 13, 2015, 12:38:00 PM »

Uf, sanjalka, hvala za tole razlago. Zgleda, da se res nekaj prebuja. Mislim, ko sem res tisto bla tik na tem, da se z očetom odpraviva in rešiva sestro, pa sem se zbudila, ker je budilka zvonila. Sem bila prav jezna, ker sem hotela vedet, kaj se zgodi.

Ja, vlečem na plano neke dele esbe, ki jih imam. Bom delala na tem, da to prebudim tudi dokončno.

:-* :-* :-*

Fajn si tole razložila Sanjalka, super res. Res, kot nekaj bi se moralo "razpočiti", a še bežiš pred tem. Neizogibno se k temu vrneš, ubežati ne moreš. In ja, moč na katero se lahko nasloniš, še kar noče slišat... Saj bo, zdaj že veš, da se bo to pač tako dolgo oglašalo, da boš lahko slišala in rešila.  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #627 on: January 13, 2015, 12:43:08 PM »
Ma ja, saj približno vem, kam pes taco moli. Kot da bi nekaj znotraj mene kričalo, daj zbudi se in pojdi rešit tisti del, ki je ujet. Bom si dala namero, da se mi to razkrije, ker bi rada to spustila na plano.

Hvala obema.

9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #628 on: January 13, 2015, 12:53:28 PM »
Ma ja, saj približno vem, kam pes taco moli. Kot da bi nekaj znotraj mene kričalo, daj zbudi se in pojdi rešit tisti del, ki je ujet. Bom si dala namero, da se mi to razkrije, ker bi rada to spustila na plano.

Hvala obema.

Kaj ti predstavlja sestra?
Kako jo vidis? Kaj je tisto v njej kar ti je vsec in kaj je tisto kar ti ni vsec?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #629 on: January 13, 2015, 01:05:21 PM »

Hvala obema.

Kaj ti predstavlja sestra?
Kako jo vidis? Kaj je tisto v njej kar ti je vsec in kaj je tisto kar ti ni vsec?

Moja sestra... Ravno sredi "dvoboja" sva. Kaj mi ni všeč? To, da ne pomisli, ko kaj reče, kako nekoga prizadane, njej se pa ne sme nič nazaj rečt. To, da je vseskozi v ospredju samo ona, ona, da ima pozornost, drugi pa pač ne. To, da mora biti k njej vse prinešeno, ona pa nasprotno ne bi dala/prinesla ničesar.

Kaj mi je všeč? To, da je nekaj naredila iz sebe, da je ušla slabi družbi in šla na lepše.
9ZK 674