Joj, Rena, te vidim tukaj.
Kaj sem jaz danes sanjala. ??? Da me je ugrabil nekdo, ki je nastavljal bombe po skladiščih, al kaj jst vem kaj, uglavnem, pobijal je ljudi. Jaz sem se mu vedno izmuznila, me ni moral dobit. Ampak je pa na koncu vzel mojo sestro, jaz sem pobegnila, potem pa obupano hotela rešiti sestro, sem se obrnila na očeta, pa je bil skorajda na pol gluh oziroma je le nekaj se začel premikat, pa sem se potem zbudila. ???
Je bilo kdaj kaj podobnega (ne bombe), da je kdo hotel škodovati sestri ali pa ji celo je?
Drugače pa en del tebe se izogne nevarnosti, drugi del tebe (ki ga v sanjah predstavlja sestra) pa nima te sreče, ta del je ugrabljen, nimaš stika s tem delom same sebe, ker ga je "nekdo" ugrabil, nekje je potlačen. Sedaj pa je prišel čas, ko bi ga na vsak n ačin rada rešila, obudila spet ta del sebe, spet bi rada našla stik s tem delom, ki ga v sanjah predstavlja tvoja sestra.
Za pomoč si se obrnila na očeta, se pravi na svojega animusa, na tisti del, ki je moški del, odločnejši, pogumnejši, ki deluje z razumom-vse to je naš animus. Vendar žal je ta del naglušen, ne sliši še dobro. Se je pa v sanjah začel počasi premikati, se pravi se tvoj animus počasi prebuja, tako da Saška moja, prebudi tega svojega animusa v sebi, ne boj se te svoje plati in puišči ta izgubljeni del sebe (sestra) ter mu pomagaj, da pride spet v zavedno (med žive)....