9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Meni se je pa danes med drugim sanjalo, da imam zadnjico kot Maja. Potem sem se pa zbudila v mehko realnost.
Pika, tisto vajo, ki jo je Maja nalimala na forum, je treba ponavljat, za motivacijo si pa lahko njeno sliko napopaš.
Quote from: sanjalka on May 06, 2014, 08:03:58 AMQuote from: Andres on May 06, 2014, 02:50:10 AMQuote from: Maja on May 05, 2014, 03:18:33 PMNe, ne, same se spreminjajo ...Nekje smo govorili o tem, pri kakšnem številu postov se obarva v kakšno barvo. Rdeča je pri 3000. Nato je rumena - mislim, da pri 5000?Pa nato vijolična - pri 6500?Administratorja (Tea in Andres) sta modra.Nekaj takega ...Bom to še enkrat preveril, saj od takrat ko sem to nazadnje napisal je minilo že precej let. Takoj ko uspem napišem. AndresHvala Andres in Maja...Malo bom (zelo realno) samokritična.Na primer...Sanjalka ima pol manj postov kot jaz in posledično manj napredovalo forumsko auro. Ampak kvaliteta prispevkov je neprimerljivo višja v primerjavi z mojimi.Jaz sem si prizezala svojo cifro, Sanjalka pa pridelala. Kar je bistvena razlika.
Quote from: Andres on May 06, 2014, 02:50:10 AMQuote from: Maja on May 05, 2014, 03:18:33 PMNe, ne, same se spreminjajo ...Nekje smo govorili o tem, pri kakšnem številu postov se obarva v kakšno barvo. Rdeča je pri 3000. Nato je rumena - mislim, da pri 5000?Pa nato vijolična - pri 6500?Administratorja (Tea in Andres) sta modra.Nekaj takega ...Bom to še enkrat preveril, saj od takrat ko sem to nazadnje napisal je minilo že precej let. Takoj ko uspem napišem. AndresHvala Andres in Maja...
Quote from: Maja on May 05, 2014, 03:18:33 PMNe, ne, same se spreminjajo ...Nekje smo govorili o tem, pri kakšnem številu postov se obarva v kakšno barvo. Rdeča je pri 3000. Nato je rumena - mislim, da pri 5000?Pa nato vijolična - pri 6500?Administratorja (Tea in Andres) sta modra.Nekaj takega ...Bom to še enkrat preveril, saj od takrat ko sem to nazadnje napisal je minilo že precej let. Takoj ko uspem napišem. Andres
Ne, ne, same se spreminjajo ...Nekje smo govorili o tem, pri kakšnem številu postov se obarva v kakšno barvo. Rdeča je pri 3000. Nato je rumena - mislim, da pri 5000?Pa nato vijolična - pri 6500?Administratorja (Tea in Andres) sta modra.Nekaj takega ...
Quote from: Pika on May 06, 2014, 08:50:29 AMQuote from: sanjalka on May 06, 2014, 08:03:58 AMQuote from: Andres on May 06, 2014, 02:50:10 AMQuote from: Maja on May 05, 2014, 03:18:33 PMNe, ne, same se spreminjajo ...Nekje smo govorili o tem, pri kakšnem številu postov se obarva v kakšno barvo. Rdeča je pri 3000. Nato je rumena - mislim, da pri 5000?Pa nato vijolična - pri 6500?Administratorja (Tea in Andres) sta modra.Nekaj takega ...Bom to še enkrat preveril, saj od takrat ko sem to nazadnje napisal je minilo že precej let. Takoj ko uspem napišem. AndresHvala Andres in Maja...Malo bom (zelo realno) samokritična.Na primer...Sanjalka ima pol manj postov kot jaz in posledično manj napredovalo forumsko auro. Ampak kvaliteta prispevkov je neprimerljivo višja v primerjavi z mojimi.Jaz sem si prizezala svojo cifro, Sanjalka pa pridelala. Kar je bistvena razlika.Pika, kvaliteta tvojih prispevkov je zelo visoka, saj me vedno nasmejiš in tako prispevaš k boljšemu počutju in mladostnejšemu izgledu Tako, da Pika go go
Quote from: sanjalka on May 06, 2014, 11:30:45 AMQuote from: Pika on May 06, 2014, 08:50:29 AMQuote from: sanjalka on May 06, 2014, 08:03:58 AMQuote from: Andres on May 06, 2014, 02:50:10 AMQuote from: Maja on May 05, 2014, 03:18:33 PMNe, ne, same se spreminjajo ...Nekje smo govorili o tem, pri kakšnem številu postov se obarva v kakšno barvo. Rdeča je pri 3000. Nato je rumena - mislim, da pri 5000?Pa nato vijolična - pri 6500?Administratorja (Tea in Andres) sta modra.Nekaj takega ...Bom to še enkrat preveril, saj od takrat ko sem to nazadnje napisal je minilo že precej let. Takoj ko uspem napišem. AndresHvala Andres in Maja...Malo bom (zelo realno) samokritična.Na primer...Sanjalka ima pol manj postov kot jaz in posledično manj napredovalo forumsko auro. Ampak kvaliteta prispevkov je neprimerljivo višja v primerjavi z mojimi.Jaz sem si prizezala svojo cifro, Sanjalka pa pridelala. Kar je bistvena razlika.Pika, kvaliteta tvojih prispevkov je zelo visoka, saj me vedno nasmejiš in tako prispevaš k boljšemu počutju in mladostnejšemu izgledu Tako, da Pika go go Super, Sanjalka! Hmmm... mogoče me lahko najamejo pri Vichyju.Lepotna "kura Pika". Kodaaaak!