OK, spet so samo besede, ampak jaz bi svojega nabila ko majmuna, če bi stegnil roko nad mano.
Haha, si ga sploh ne predstavljam v taki vlogi. 
Mislim, da je velik pokazatelj, kako se bo moški vedel do svoje partnerke to, kakšen odnos ima do mame ...
Zanimiv zadnji stavek.
Sem sicer popolno nasprotje njegove mame. Že na pogled, kaj šele karakterno. Vse, kar je ona, jaz nisem. In obratno. Očitno je iskal diametralno nasprotje. Ki mu pa očitno kaže kar krepko ogledalo.
In z mamo ima slab odnos, do nje se "grdo" obnaša, si je pa tudi "sama kriva". Tudi jaz ne umiram od želje, da bi kofetkala z njo.

Kot tudi večina tistih, ki jo obkrožajo. Mislim, da je v veliki meri "kriva" za njegovo potlačeno jezo.
Drugač pa... ni bilo hudih udarcev. Čeprav agresiven izbruh. Očitno pa je, da bi ga nabila ko majmuna tudi jaz.

Včeraj je malo manjkalo. Če bi stol še enkrat priletel nazaj, bi bila to (govorim vsa pametna) njegova zadnja komunikacija z mano.

Enkrat v preteklosti je izgubil kontrolo in se precej grobo "znesel" nad hčerko. Napadla sem ga kot podivjana levinja.
Ja, tisti "jaz bi pa".
Preden sem se znašla v taki situaciji, sem bila milijon % prepričana, da se meni kaj takega sploh ne more zgoditi.
Od takrat nisem nič več pametna.