Author Topic: martinova nedelja  (Read 6891 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
martinova nedelja
« on: October 29, 2012, 04:56:48 PM »
Je mogoce ze kdo "ugibal" volilne rezultate!?
Jaz mislim, da bo zmagal Pahor, ceprav bo tesna s sedanjim predsednikom...Zver mi deluje taaakooo podmuklo, da mu ne dajem nobenih moznosti, Tuerk je takoj za njim, ampak bo apaticnost (se vedno) Vecine slovencev dala kar nekaj glasov...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: martinova nedelja
« Reply #1 on: October 29, 2012, 08:35:29 PM »
Pojma nimam. Tudi zelo slabo spremljam tole letos, nekako kar drvi mimo mene.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #2 on: October 29, 2012, 09:23:05 PM »
Jaz še komaj vem, kdo kandidira  ;D :laugh:
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #3 on: November 03, 2012, 06:59:20 PM »
Itak ne bo nič drugače ...  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #4 on: November 03, 2012, 07:05:56 PM »
Ja na žalost res ne bo nič drugače  ::)
9ZK 674

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #5 on: November 04, 2012, 12:22:16 PM »
pa recite, da boooo >:D

je lahko se slabse :o

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #6 on: November 05, 2012, 10:53:31 AM »
Ja, slabše je še lahko. Kolikokrat rečem, da še lepo živimo glede na to, kakšna je situacija. Ker če je to zdaj kriza, je še v redu ...
Lahko bi bili brez vsega, bi gledali, kaj bomo nesli v usta, kje bomo živeli, kako se bomo pogreli ...
Še vedno imam toliko, da velikokrat kje kaj darujem. Ker lahko! Pa ne samo, ker lahko, ampak tudi zato, ker je po moji vesti tako prav. Ker kdo drug bi lahko še več, pa noče ...

Upam, da nihče izmed naših članov ni na tem, vem pa, da je žal marsikateri Slovenec že. Boli me, da so med njimi tudi pošteni, pridni, delavni ljudje, ki bi radi delali za svoje premoženje pa nimajo niti priložnosti. Ker o tem odločajo ljudje z veliko preglobokimi željami. In dvojna merila. Na eni strani ti, ki sem jih opisala, na drugi strani pa tisti, ki izkoriščajo ugodnosti, ki jih nudi država, pa se jim jebe za vse, poleg tega pa samo tarnajo, da nimajo nič. Nimam pravic, da kogarkoli sodim, ponižujem, poveličujem, ampak žal so taki zame nevredneži. Ljudje brez morale, hrbtenice, brez vesti in brez hvaležnosti.
9ZK 656

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #7 on: November 05, 2012, 11:17:24 AM »
Ja, slabše je še lahko. Kolikokrat rečem, da še lepo živimo glede na to, kakšna je situacija. Ker če je to zdaj kriza, je še v redu ...
Lahko bi bili brez vsega, bi gledali, kaj bomo nesli v usta, kje bomo živeli, kako se bomo pogreli ...
Še vedno imam toliko, da velikokrat kje kaj darujem. Ker lahko! Pa ne samo, ker lahko, ampak tudi zato, ker je po moji vesti tako prav. Ker kdo drug bi lahko še več, pa noče ...

Upam, da nihče izmed naših članov ni na tem, vem pa, da je žal marsikateri Slovenec že. Boli me, da so med njimi tudi pošteni, pridni, delavni ljudje, ki bi radi delali za svoje premoženje pa nimajo niti priložnosti. Ker o tem odločajo ljudje z veliko preglobokimi željami. In dvojna merila. Na eni strani ti, ki sem jih opisala, na drugi strani pa tisti, ki izkoriščajo ugodnosti, ki jih nudi država, pa se jim jebe za vse, poleg tega pa samo tarnajo, da nimajo nič. Nimam pravic, da kogarkoli sodim, ponižujem, poveličujem, ampak žal so taki zame nevredneži. Ljudje brez morale, hrbtenice, brez vesti in brez hvaležnosti.

LIKE!

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #8 on: November 05, 2012, 07:21:41 PM »

(Žal) se strinjam.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #9 on: November 06, 2012, 09:25:18 PM »
Sem za hec potegnila za vsakega kandidata eno karto. Turk Zvezda (dobra), Pahor desetica palic (utrujenost) in Zver petica novcev (osamljen, izoliran, ubog...). Najboljše kaže Turku, najslabše Zveru. Razen, če bi Pahor zmagal, pa karta kaže samo, kako utrujen bo... bomo videli  ;D

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #10 on: November 06, 2012, 10:12:56 PM »
pa ne noooooooooooooo :'(

menda ja ne spet zvezda :-X

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #11 on: November 07, 2012, 06:30:58 AM »
Mislim da je zvezda kar pričakovana glede na naše današnje stanje.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #12 on: November 07, 2012, 07:23:51 AM »
Sem za hec potegnila za vsakega kandidata eno karto. Turk Zvezda (dobra), Pahor desetica palic (utrujenost) in Zver petica novcev (osamljen, izoliran, ubog...). Najboljše kaže Turku, najslabše Zveru. Razen, če bi Pahor zmagal, pa karta kaže samo, kako utrujen bo... bomo videli  ;D

Mogoče pa 10 palic pomeni, da se Pahor samo slepi, da bi lahko kam prišel po zadnjem polomu ...  :laugh:
Zver je pa revček, ki ne zna niti poiskat poti, kako bi se približno približal narodu.

Naš politični vrh je itak totalno preživet. Rabili bi več svežih obrazov, takih, k vedo, kakšno je življenje v Sloveniji, če živiš kot državljan, ki ni zaščiten kot kočevski medved. Tak, ki svoj denar zasluži, ki se bori za obstoj in ki ima v sebi še nekaj človečnosti in vesti.

To, kar je spet o družini J. včeraj pricurljalo na plan ... Živa katastrofa! Pa nihče potem nič ne ve! Samo sprenevedanje! Dajte, če ste že taki sposobneži, vsaj bodite sposobni plačat svoj luksuz. Vsak bumbar se lahko zadolži tu in tam in ne plača. Ni neka huda veščina. Samo ne pišejo se vsi na J., zato se ne izplača.  ;D

Kot sem pisala že nekaj postov nazaj ... Najbolj na kozlanje mi gredo tisti, ki samo grabijo in grabijo na kup, dajo pa nič od sebe. Pa tudi, če bi dali kaj npr. v dobrodelne namene, v bistvu sploh ne bi dali oni, ampak tisti, katerim so pokradli.
Tako kopičenje materiala je bolezen. Huda. To je odvisnost, preganjavica.
Skratka ... Kakorkoli obračamo, vedno daje tisti, ki ima manj. Ker tisti ima prostor tudi za občutek pravičnosti, sočutje in vest.

Ko se pojavi v javnosti zgodba o revščini, politiki samo oblubljajo, pomagajo pa "navadni" ljudje. Pa kdo bi lažje pomagal? Tisti na vrhu bi samo zamahnili malo s svojo magično paličico neskončnih sposobnosti in neizčrpnih virov, sploh se jim ne bi nič poznalo, ampak, kar bi pa dobili v zameno, je pa neprecelnjivo. Dobili bi čast, podporo ljudstva - to, kar si vsi želijo, pa, bumbarji, ne znajo doseč. Ker ne poznajo ljudskih vrednot. Ker ne poznajo resničnega življenja "navadnega" človeka. Najbrž pa tega niti ne potrebujejo, ker so tako zelo zaverovani samo vase in svoje pridobitniške dejavnosti in dol jim visi, kaj si mislijo o njih.

Raje se še bolj izkorišča, še več potegne od tja, kjer je že tako malo. Koliko je takih dejavnosti, ki živijo na račun obupanega človeka, ki išče izhod iz krize in bi naredil in dal in verjel vse, da bi bilo bolje. Tisti, ki pa živijo na račun tega, pa trošijo njihov denar ... Marsikaj vem in sem že videla na lastne oči. In doživela.

Ja, kakorkoli bo na volitvah ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #13 on: November 12, 2012, 01:38:01 PM »
Zanimiv izid.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #14 on: November 12, 2012, 02:15:16 PM »
Mene ni prav nič presenetil.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.