Author Topic: MEDIJSTVO - POGOVOR Z UMRLIMI  (Read 16009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
MEDIJSTVO - POGOVOR Z UMRLIMI
« on: October 30, 2012, 07:47:45 AM »
Pogovor z umrlimi

Marsikdo  med nami se je že vprašal ali se življenje s smrtjo res konča. Vendar  temu ni tako. Živimo še naprej, vendar v drugačni obliki.

Medijstvo  je pa oblika svetovanja, ki nam omogoča komunikacijo z našimi ljubljenimi v  nebesi. Medij je samo kanal, ki omogoča komunikacijo med dušo umrlega in  njegovim ljubljenim. V komunikacijo na noben način ne posega. Sporočila  lahko pridejo do vas v različni obliki, včasih se duše odločijo da bodo  govorile skozi medija, včasih pa uporabijo "pisni kanal" in medij  sporočilo napiše na papir.

Komunikacija  poteka skozi najvišjega - torej IZVOR vsega kar je. Ta omogoča ljubečo  komunikacijo in odstrani možnosti kakršnegakoli manipuliranja. Celotna  komunikacija traja od pol ure do uro, odvisno od duše. Na svetovanje je  dobro priti pripravljen in predvsem z ljubečimi nameni, takrat bo tudi  komunikacija lažje stekla. Duše namreč niso omejene na "zemeljsko" in  jih razna materialna vprašanja in občutki krivde ne zanimajo.

Velikokrat  pa duše komunicirajo z nami tudi brez prisotnosti medija, vendar smo že  tako vpeti v žalovanje ali enostavno ne verjamemo v naše sposobnosti,  da to komunikacijo niti ne opazimo. Naslednjič bodite pozorni na vse  znake, ko imate občutek da je nekdo z vami - potem tudi je. Ko dobite v  mislih, srcu odgovor na vprašanje kaj bi naredil moj preljubi v nebesih v  tem trenutku - potem je to njegovo sporočilo. Ko boste žalostni in se  na radiu odvrti vajina pesem - potem je to sporočilo, da je še vedno z  vami. Ne žalujte preveč za njimi, saj jih to žalosti. Sami so zelo  veseli in želijo da nadaljujete s svojim življenjem. Zato se ne bojte  ponovne poroke, zaljubljenosti, selitve...oni vam stojijo ob strani in  se veselijo z vami.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: MEDIJSTVO - POGOVOR Z UMRLIMI
« Reply #1 on: October 30, 2012, 07:56:34 AM »
Sama sem naredila izobraževanje za medija in na začetku me je bilo kar malo strah te tematike. Vendar so to res prijazne in ljubeče energije, sporočila naših pokojnih pa včasih tako neverjetna, da smo se na tečajih tudi cmerali.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #2 on: October 30, 2012, 09:19:51 AM »
Pogovor z umrlimi

Marsikdo  med nami se je že vprašal ali se življenje s smrtjo res konča. Vendar  temu ni tako. Živimo še naprej, vendar v drugačni obliki.

Medijstvo  je pa oblika svetovanja, ki nam omogoča komunikacijo z našimi ljubljenimi v  nebesi. Medij je samo kanal, ki omogoča komunikacijo med dušo umrlega in  njegovim ljubljenim. V komunikacijo na noben način ne posega. Sporočila  lahko pridejo do vas v različni obliki, včasih se duše odločijo da bodo  govorile skozi medija, včasih pa uporabijo "pisni kanal" in medij  sporočilo napiše na papir.

Komunikacija  poteka skozi najvišjega - torej IZVOR vsega kar je. Ta omogoča ljubečo  komunikacijo in odstrani možnosti kakršnegakoli manipuliranja. Celotna  komunikacija traja od pol ure do uro, odvisno od duše. Na svetovanje je  dobro priti pripravljen in predvsem z ljubečimi nameni, takrat bo tudi  komunikacija lažje stekla. Duše namreč niso omejene na "zemeljsko" in  jih razna materialna vprašanja in občutki krivde ne zanimajo.

Velikokrat  pa duše komunicirajo z nami tudi brez prisotnosti medija, vendar smo že  tako vpeti v žalovanje ali enostavno ne verjamemo v naše sposobnosti,  da to komunikacijo niti ne opazimo. Naslednjič bodite pozorni na vse  znake, ko imate občutek da je nekdo z vami - potem tudi je. Ko dobite v  mislih, srcu odgovor na vprašanje kaj bi naredil moj preljubi v nebesih v  tem trenutku - potem je to njegovo sporočilo. Ko boste žalostni in se  na radiu odvrti vajina pesem - potem je to sporočilo, da je še vedno z  vami. Ne žalujte preveč za njimi, saj jih to žalosti. Sami so zelo  veseli in želijo da nadaljujete s svojim življenjem. Zato se ne bojte  ponovne poroke, zaljubljenosti, selitve...oni vam stojijo ob strani in  se veselijo z vami.

Tole me pa tako zelo zanima, saj verjetno veš. Ampak je zadaj še strah, ne vem, če se upam vpletati v te sfere...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: October 30, 2012, 09:24:12 AM »
A nisem jaz tebi enkrat že predala eno sporočilo? Potem veš, da ni nič hudega.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #4 on: October 30, 2012, 10:30:13 AM »
A nisem jaz tebi enkrat že predala eno sporočilo? Potem veš, da ni nič hudega.

Ja, si mi dala sporočilo in mi je veliko pomenilo, ampak takrat je bil znak prisotnosti nekoga tako zelo očiten, da ga res ni bilo mogoče spregleedati. Drugače pa hm, trenutno pustim to raje pri miru, nekje zadaj pa gloda črviček, da me to zelo zanima. Bomo videli kaj še čas prinese ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: October 30, 2012, 01:42:15 PM »
Vem, tudi mene je bilo strah in sem mislila kak bavbav je to. Ampak potem vidiš, da so energije res prijetne, če delaš z njimi iz pravega vira - iz luči. Ne kličeš jih na zemljo, jih ne zadržuješ tukaj, ampak samo prenašaš sporočila.

Moja astro karta

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #6 on: October 30, 2012, 09:33:42 PM »
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #7 on: October 30, 2012, 10:10:22 PM »
http://www.galaksija.com/caneling.htm

zdaj sem preveč zaspana, da bi se lahko skoncetrirano spustila v branje. Ampak tole trenutno pri meni ne pije vode. Ker o vsem tem smo se pogovarjali na izobraževanju in klicanje "duhov" skozi neke plošče in stanje hipnoze je kr neki. Dejansko ni tako. Niti noben pameten medij ne bo šel klicat neke entitete samooklicanih bogov, duhov kar tako itd.

Kar se pa tiče sporočil svetlobe - tukaj se gre zato, dušam je vseeno, pač predajo svoje sporočilo takšno ali drugačno. Gre se za ljudi, ki so tukaj na zemlji in žalujejo, jim boš kaj predal sporočila jeze, žalosti itd. Ali raje ljubezni? Kar se mene tiče je VSE isto....tudi sovraštvo je ljubezen in ljubezen je sovraštvo. Vendar ljudje tega še ne doživljajo tako.

Moja astro karta

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #8 on: October 31, 2012, 12:52:11 PM »
pred leti, nekaj mesecev po tistem, ko je umrl moj partner, se je pojavil v mojih sanjah in sicer tako, da sem vedela, da je v kuhinji(za steno), videla ga pa nisem. klicala sem ga v sobo, pa se je taakooo zivo zasmejal in rekel, da tam, ko je, mu je lepo.
to je bilo vse.

ne morem povedat, kako pomirjena sem od tistih sanj dalje! vsi tisti zakaji in kakoji so sli iz moje glave.
se danes, po 11ih letih so trenutki, ko se vprasam, kako bi bilo, ce bi bilo, ampak to je res za delcek sekunde...veckrat ga prosim, da naj pazi na nas in vem, da pazi ;)

zavestno se za pogovor z umrlimi najverjetneje ne bi odlocila, ampak takole skoz sanje sem pa vesela njihovih sporocil!
mogoce se vprasanje: je res, da ce v sanjah vidim neko osebo(zivo ali mrtvo), se najini dusi srecata!? nekje sem prebrala to razlago ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #9 on: October 31, 2012, 11:15:12 PM »
Leta 2004 mi je umrla stara mama in po tistem sem jo kar pogosto čutil tu v moji bližini, oziroma sem jo tudi videl v mojem stanovanju.  To je trajalo nekako štiri leta, zdaj pa jo ni več na obisk. Verjetno gre za tisto inkubacijsko dobo, ko gre duša višje, čeravno je bila duhovno moja stara mama že zelo visoko kar tu na Zemlji.
Sem pa na to temo napisal že tudi za Auro tam leta  1995, kot pomnim in članek še vedno stoji na spletu. Sicer pa medijske stvari so v mojem okolju bolj sprejemljive,  kar nakazuje tudi dejstvo, da je bil  nekdanji škof  pred leti predsednik Spiritističnega društva.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #10 on: November 20, 2012, 11:11:45 AM »

mogoce se vprasanje: je res, da ce v sanjah vidim neko osebo(zivo ali mrtvo), se najini dusi srecata!? nekje sem prebrala to razlago ;D

sem pozabila odgovoriti  :embarrassed: Ja seveda je možno, duše izbirajo različne načine komuniciranja. Z mano so v začetku vedno govorile skozi sanje, ker bi me drugače pomoje kap. Sem se recimo zbudila in oznanila stric je umrl in smo potem še isti dan dobili novico, da je umrl.

Moja astro karta

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #11 on: November 20, 2012, 11:24:47 AM »
Zelo zanimiva tema, jaz bi rad to videl v živo, je tukaj kdo tak, ki bi mi to lahko omogočil?
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #12 on: November 20, 2012, 11:45:00 AM »
Z medijstvom se ukvarja Jane.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #13 on: November 20, 2012, 04:06:33 PM »
no, z mano se je zaenkrat samo moj partner pogovarjal (kot sem pisala v prejsnejm postu), drugace se mi pa samo "pojavljajo"
je pa res tudi, da take sanje nikoli niso neprijetne; vedno se nekak "pomirjena" zbudim  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #14 on: November 20, 2012, 05:01:30 PM »
Sem se vključila v meditacijo oz.pogovor z umrlimi konec oktobra z Jane. Sam res ej, Jane sem že večkrat omenila, da bi kontakt z dragim mi prijateljem, ki je umrl pred kratkim. In ziher ji nisem omenila, kakšne bi bile njegove besede meni, nakar mi Jane posreduje prav to, kar mi je že itak govoril za življenja...  :o :o :o In tudi starša sem prav fizično(fluidno) čutila ob sebi  :)