Author Topic: Opažanja po zvezdah novembra 2013.  (Read 1568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Opažanja po zvezdah novembra 2013.
« on: November 01, 2012, 02:29:32 AM »
Že prej sem napisal, da bi bilo dobro če bi imeli temo, ki bi zadevala novembrsko domačo in svetovno situacijo.  Kot vemo je to mesec, ki se ga izplača dobro opazovati in kajpak tule zapisati, saj nam daje zapis kako bo v naslednjem letu.  Pišemo torej o celem svetu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Re: Opažanja po zvezdah novembra 2013.
« Reply #1 on: November 01, 2012, 03:35:46 AM »
Konkretno mesec se je začel s tem hurikanom Sandy, ki je po moji logiki nekako narejen in nič kaj naraven.  Vidimo pri poročilih za koliko imajo škode Američani, ter koliko bo treba obnoviti.  Istočasno niti besede in niti ene slike ni o tem istem hurikanu, ki je najprej prizadel Haiti in Kubo. 

Je pa v moji okolici pred tednom dni padla tožba proti banki in konkretno moja dobra znanka je to tožbo dobila in stem okoli  60 M kron, kar je skupno danes 3,7 M €.  Za toliko jo je hotela banka pač okoli prinesti.

Druga tožba proti bankam je tudi uspela že marca, vendar banka do včeraj ni praznala določil sodišča, ter se je naposled vdala.

Istočasno banke tožijo izvršbo, ki je bila februarja glede deviznih kreditov, saj želijo preplačane obresti posojilojemalcev kljub vsemu spraviti na svoje kolo.

Torej novembra bomo pisali še veliko.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: November 01, 2012, 08:42:50 AM »
Veliko se je javno začelo govoriti o HAARPU, tudi o tem, da so slike, ki so se posredovale ponaredki. Na enem tujem portalu sem zasledila, da naj bi ameriaknosi to dali v javnost, ker so Rusi Harpirali njih.

Najbrž nas je zelo preveč na naši zemljici. Vrh se je odločil za redukcijo. Le da se bojim, da kadar začneš izzivati naravo, narava vrne - čeprav bi človek želel imeti se za boga.

http://www.revija-svobodnamisel.si/na-pogovor.html

zelo zanimivo, da g. Godina opisuje prav tisto, kar imamo zapisano v astro karti.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #3 on: November 01, 2012, 09:57:07 AM »
tudi na domacih tleh se je zacelo dogajati ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #4 on: November 01, 2012, 11:27:24 AM »
Veliko se je javno začelo govoriti o HAARPU, tudi o tem, da so slike, ki so se posredovale ponaredki. Na enem tujem portalu sem zasledila, da naj bi ameriaknosi to dali v javnost, ker so Rusi Harpirali njih.

Najbrž nas je zelo preveč na naši zemljici. Vrh se je odločil za redukcijo. Le da se bojim, da kadar začneš izzivati naravo, narava vrne - čeprav bi človek želel imeti se za boga.

http://www.revija-svobodnamisel.si/na-pogovor.html

zelo zanimivo, da g. Godina opisuje prav tisto, kar imamo zapisano v astro karti.

Ne vem Tea. Morda si ti v tem času bolj pozorna, ampak HAARP in posledicam vremena, ter s tem vremenskim spremembam jaz sledim že veliko let.  Konkretno te dni je v Reykjaviku hud veter in naenkrat se je ohladilo.  To zelo spominja na podobne temperature in podoben veter iz iste, torej severo zahodne smeri, kot je bil v času, aprila  2010 ko je bruhal vulkan Eyjafjalljokul in s pepelom zasul pol Evrope.
Tokrat je hurikan Sandy in verjamem, da so ga s tem vetrom preusmirili iz ameriške celine na Atlantik.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858