Anybody?? 
Nensi zna prit spet na forum šele čez 10 dni. 
Hahaha, ja priznam da sem zadnje čase bolj "sad me vidiš, sad me ne" varianta 
Oooo, Nensi!
A se lahko še jaz pofočkam za eno sporočilo, prosim?
Hvala! 
vidim tudi da si že dobila CPC varianto
, če te zanima še kaj pa javi
papa
Oooo, Nensi, ja spisek mojih vprašanj je zeloooo dolg. 
Imam eno zelo konkretno vprašanje v glavi. Bom hvaležna za odgovor. V primeru, da ne prideš na forum v času "sad me vidiš", pa prosim druge čarovničke. Hvala! 
Včasih, no večinoma, smo zelo nestrpni in vse želimo kar takoj, čez noč. Saj gre tudi tako, če je le za nas dobro, kadar ni, pa se pač ne zgodi. Ko se nekaj kar si močno želimo kar ne zgodi, je polno ovir in se zatika, pa malo premika, pa spet ustavi, je najbolje da se vprašamo zakaj. Kaj nam taka situacija hoče povedati.
Da mogoče to ni tisto pravo za nas.
Ker smo energijsko močni jo seveda prej ali slej lahko tudi izsilimo ali naprosimo, ker je v končni fazi še vedno naša svobodna volja, takrat energijski principi omogočijo našo izbiro, pol pa imamo lekcijo, ki smo jo želeli predelati.
Spusti vse kar te obremenjuje, kot da ni tvoje in poglej kot bi gledala igro v gledališču, z distance. Glej jo toliko časa, brez zvoka, samo hitenje in postopke oseb ki so vpletene, da boš začutila ali je to tvoja igra ali ne, a se dobro počutiš v njej ali ne.
Potem se sama postavi na oder in igraj svojo igro, brez soigralcev. Začuti občutke, mogoče strah biti popolnoma sama, ker takrat najlažje in najhitreje pristajamo na vloge v igrah ki v bistvu niso naše, ker si želimo bližine nekoga, četudi ni idealen, je pa vseeno boljše kot biti sam.
Mogoče, mogoče ne.
To pa veš samo ti.
Ker to je tvoj igra, kjer v bistvu lahko pišeš scene, ni treba da jih le igraš, kot si jih zamišljajo drugi.
Če upaš seveda.
NO takolele nekako, bodi fajn, imej lep dan, s sončkom obsijan.