Vsi vemo, da so med nami ženske za katere je bolje, da matere nikoli nebi postale. Slednje namreč ali živijo od otroških doklad in raznih donacij, ali pa se kar najpogosteje prepustijo globokemu finančnemu žepu novega partnerja. Z drugo besedo to lahko jemljemo kot neuradno, a dobro poznano prostituiranje. Morda bom katero s tem užalil, toda preprek ni, saj vendarle sem se znašel v bližini situacije kjer ravno zaradi tovrstnih dejanj trpijo otroci. Le ti so v nekaj mesecih postali ne le tepeni in prestrašeni od kričanja kot pred leti. Predvsem so tu grožnje, ki ne sodijo v otrokova ušesa, še manj v otrokovo dobo, ko le ta odrašča.
A vendarle je zakon še vedno na strani žensk, ob ločitvi se te navadno kar po defultu dodaja njim. Kajpak nihče ne vpraša o sposobnosti bit mater o tem, če pije, če se drogira, ali nenazadnje, če je sploh normalna. In normalnih je v tem času vedno manj, tako da ženske so pogosto le še vidne, matere in predvsem dobre matere kajpak, so izpuhtele v neznano kam. Pač destruktorke civilizacije so se potuhnile v ozadje naziva biti ženska in s tem privilegirana kar zadeva otrok.
In kako moški prepozna slabo mater? Prepoznati mora razlike med njenim odnosom od otrok ob prvem stiku in kasneje ko se ta že nekako ustali do moškega. Preprosto se to tudi vidi ob otrokih. Nenazadnje je dopuščanje ukazovanje in morebiti blatenja novega partnerju do otrok, ki pravzaprav niso njegovi, le drug znak, kakšne sorte je ta nova partnerka.
Vem sicer za dva primera, (za še dva sem slišal) ko je ženska žrtvovala svoje otroke za denarnico, vse v imenu ljubezni, zato pač, nihče me ne more prepričati, da otroci v tako veliko primerih sodijo k ženskam.
Seveda so med nami tudi slabi moški med katere štejem razne pretepače, nasilneže, dominantneže, ki menijo, da lahko obvladajo celotno okoliko, kaj šele družino. Pač, takšni so nekateri zato naj o podobnih iztrebkih spregovorijo ženske s prakso. Rajši vidim, da v drugi temi.
Andres